kriz sebebiyle motoruma kendim yaptım bakımı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
hachiko adlı üyeden alıntı
puhahahahahaha. gerekeni yaptım. beyin bedava.
-
Ben kriz yokkende kendim yapıyordum, Zaten işçi adamım bide işçiliğe para mı vericem.. hiç tarzım değil 😁
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
bravo başkan. güzel bir his be. bir şeyleri başarmış olmak iyi hissettiriyor.
-
Ağzını topla ne krizi manüpilasyon yapma millete.hobidir senin yaptığın kriz değil kriz olsa yapamazsın
-
Benim çevremdeki kimse genel bakıma para vermiyor. Bi hafta geziye gidiyoruz birinin yağını filtresini değişiyorum, öbür hafta beriki fren balatası getiriyor. Geçen hafta biri debriysj balatası getirmiş yoh ebeyin huamı dedim artık. Gerekli alet edavat olmadığından halledemedik c. tesi bakıcaz 😁
-
En iyi öyle bence. Ben millete para kaptırmak istemiyorum bi buji değişecek hava filtresi değişecek 50 tl para alacak yok öyle...
Hem motorunla uğraşıyorsun hem paran cebinde kalıyor on numara iş. Ha tabi bazı sorunlar bakımlar usta istiyor orası ayrı ama ufak tefek şeyleri kendin yapmak en iyisi örneğin yağ, buji, hava filtresi vb
-
Dün Wolf'ümü 12.000 bakımına soktum. 1,7 lt yağ, hava filtresi temizliği, yakıt filtresi değişimi (yakıt filtresini ben aldım getirdim), zincir gerilmesi ve yağlanması, buji değişimine 300 TL ödedim. Benim bakım aralığım 3000 km ve her ay bakımım geliyor. Bundan sonra yemişim garantisini, 2015 model motorda ne garantisi arıyorsam artık bundan sonra ben de kendi bakımımı kendim yapacağım.
-
Kardeşim senin bu periyodik bakımını anlatana kadar bir zamanlar tamirciler ve forum ahalisi tarafından dayak yemek üzereydim.Neymiş? gerekli bakım tamirci tarafından yapılırmış...Has s.iktirin...Her motosiklet kullanıcısı biraz tamircidir. Yaşadığım yerde ev garajlarını görmesini isterdim o dünkü eline anahtar alan sözde tamircilerin.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Dün Wolf'ümü 12.000 bakımına soktum. 1,7 lt yağ, hava filtresi temizliği, yakıt filtresi değişimi (yakıt filtresini ben aldım getirdim), zincir gerilmesi ve yağlanması, buji değişimine 300 TL ödedim. Benim bakım aralığım 3000 km ve her ay bakımım geliyor. Bundan sonra yemişim garantisini, 2015 model motorda ne garantisi arıyorsam artık bundan sonra ben de kendi bakımımı kendim yapacağım.
Hocam cidden kitlemişler 300 lira az bi para değil. Saçmalık kendin yapsan daha iyi
-
Bende servise sinirlenip kendim basladim ve kendimi bayagi gelistirdim
Suan yapabildiklerim
Zincir disli seti degisme
Arka maşayı sökme
Arka amortisörü sökme
Zincir gergi ayari
Hava filtresi degisimi
Fren balata degisimi
Buji degisimi
Yag ve yag filtresi degisimi
Karenaj degisimi
Manet degisimi
Ön far led yada halojen degisimi
Debriyaj gevseklik ve kavrama noktasi ayari
Koruma takozu takma sökme
Yeni sinyal takma sokme
Katlanir plakalik montaji
Benzin deposu sokme takma
Pegler yani ayakliklar vb. Bayagi ilerledim dahasi varda liste uzar gider
Bunlarin hepsininl arastirarak ogrendim ve yaptim
Serviste verilen iscilik parasi ile yag alirsin yag filtresi alirisn hava filtresi alirsin biton sey alirsin
4 5 depo benzin parasi cebimde kaliyor boylece 😊🚻
-
Kendi bakımını da ihmal etme. Ayak tırnakların kepçe gibi olmuş.
-
Ne krizi? Kriz mriz yok kardeşim hepsi uydurma bunların. Ehonomi çoğ eyi
-
mustick adlı üyeden alıntı
Kendi bakımını da ihmal etme. Ayak tırnakların kepçe gibi olmuş.
Sattigi motorda alinmaz ne yapti ustunde kimbilir
-
Geçen baktım garanti bitti bakım zamanı geldi,gittim aldım iridyum bujimi filtremi yağımı 5 dk da yaptım evimde.hem içim rahat hemde çabuk bitti.
servis iyidir lakin artık pahalı geliyor :(
-
eski bujiyi çakmakla ısıt hafif zımparala kenara koy,
kriz olsa buji değiştiremezsiniz,
nankörler ,
maho ağa: yav bu dünyalığınız yetmirmiş gibi öteki dünyalığınızı da düşünüp yeni cami yaptırırım. daha ne istirsiniz vicdansızlar?
köylü: camimiz var garımız yok ağam.
öylü: toprağımız yok!
maho ağa: susun ulan! nerde görülmüştür kulunun ağasına laf ettiği? yarından tezi yok namaza duracak vaktiniz bile yok. herkes tarlaya. kafamı kızdırmayın vallaha sataram bu köyü ha!
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)