Şirinevler mağazası kapanmış, internet siteside çıkmıyor. Acaba işi bıraktılarmı ???
Şirinevler mağazası kapanmış, internet siteside çıkmıyor. Acaba işi bıraktılarmı ???
En son sahibi vefat ettikten sonra mağaza ile kontak kurmuştum bir ürün ile alakalı ellerinde kalmadığı zaten kapatacaklarını söylemişlerdi telefonda görüştüğüm kişi birkaç aya mağaza açacaklarını söylemişti ama şuanlık bir hareket kıpırdama yok gibi
Mağaza sahibi Cemal Abi kanser hastasıydı ve 2018'de vefat etti ve daha sonra kapandı kardeşleri ABD'de yaşıyorlar ne yaptılar bilmiyorum Hayrettin Abi vardı Van'lı Şirinevler Mağazasının sorumlusu keşke zamanında telefonunu falan alsaydım firma olarak belirli bir kaliteye sahiptiler 2012 de aldığım deri montu hala kullanıyorum senede bir kere verir bakımını yaptırırdım ekstra ücret falan almazlardı hatta bir keresinde Rahmetli Cemal abi montu üzerimde gördü biraz yıpranmıştı şakalaştık "ürünüme iyi bak elinden alırım bak " dedi sonra Hayrettin Abi'ye dönüp "Hayrettin bunu al bir vazelinle yumuşasın çatlamasın" dedi hemen orada deriye can verdi neredeyse piyasaya göre biraz pahalı olsa da kalite oldukça iyiydi
Hudson montları yelekleri choppers home hasanpasa da satılıyor bilginize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)