Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hudson Deri kapandı mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Fiddle 3 200i, Honda Spacy Alpha Aprilia Scarabeo
    Şirinevler mağazası kapanmış, internet siteside çıkmıyor. Acaba işi bıraktılarmı ???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    En son sahibi vefat ettikten sonra mağaza ile kontak kurmuştum bir ürün ile alakalı ellerinde kalmadığı zaten kapatacaklarını söylemişlerdi telefonda görüştüğüm kişi birkaç aya mağaza açacaklarını söylemişti ama şuanlık bir hareket kıpırdama yok gibi

Akias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 Aquila 2016
    Alıntı MI86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şirinevler mağazası kapanmış, internet siteside çıkmıyor. Acaba işi bıraktılarmı ???
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En son sahibi vefat ettikten sonra mağaza ile kontak kurmuştum bir ürün ile alakalı ellerinde kalmadığı zaten kapatacaklarını söylemişlerdi telefonda görüştüğüm kişi birkaç aya mağaza açacaklarını söylemişti ama şuanlık bir hareket kıpırdama yok gibi
    yenihudsonn olarak instagramda bulabilirsiniz avcılara da mağza açtılar sanırsam
    ayzek bunu beğendi.

azizsele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Mağaza sahibi Cemal Abi kanser hastasıydı ve 2018'de vefat etti ve daha sonra kapandı kardeşleri ABD'de yaşıyorlar ne yaptılar bilmiyorum Hayrettin Abi vardı Van'lı Şirinevler Mağazasının sorumlusu keşke zamanında telefonunu falan alsaydım firma olarak belirli bir kaliteye sahiptiler 2012 de aldığım deri montu hala kullanıyorum senede bir kere verir bakımını yaptırırdım ekstra ücret falan almazlardı hatta bir keresinde Rahmetli Cemal abi montu üzerimde gördü biraz yıpranmıştı şakalaştık "ürünüme iyi bak elinden alırım bak " dedi sonra Hayrettin Abi'ye dönüp "Hayrettin bunu al bir vazelinle yumuşasın çatlamasın" dedi hemen orada deriye can verdi neredeyse piyasaya göre biraz pahalı olsa da kalite oldukça iyiydi

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    Hudson montları yelekleri choppers home hasanpasa da satılıyor bilginize

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)