20 bin e kadar ayranım dökülmesin hem de bilmem ne
Reklamlar
-
2 senedir rs 200 kullanıyorum. Artık değiştirmenin vaktinin geldiğini düşünüyorum. Uzun yolda yetmiyor çünkü. Öncelikle bütçem 20 bin tl , motorda aradığım şeyler ise bunlar;
Abs olmazsa olmaz
Tarz farketmez scooter hariç
Otobanda 160-170 gibi hızlarda stabil ilerleyeyim
Benzini pulsardan sonra cep yakmasın
Aynı şekilde yedek parça ve serviste
Model olarak 2012 aşağısı olmasın
Motorda görüntü olsun. Gördüğüm zaman gözüm sevsin.
Motor ölü olmasın düşük devirlerde ve yüksek devirlerde atik olsun.
Uzun yolda yormasın.
Motordan beklentilerim bunlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
2014-2015 cbr 500r olabilir belki. Kaldı mı halen o fiyatlara emin değilim ama bakmak lazım. Yakıtı üzmez, rs200 den sonra da uçak gibi gelir gayet.
-
-
2012'den aşağı olmasın ve 160-170 gitsin uzun yolda 20 bin lirayı geçmesin isteniyorsa o ayran dökülecek.
-
İstediğin kriterlere uygun HONDA CRF 250 L VE MONDİAL RX 3 var sahibinden de ...İnazuma F de olabilir.
-
Cbr500 bence anlattığın makine.yada naked olanına bakıcaksın cb500f sanırım onunda adı.anlattıkların buna çıkıyor.yedek parçada başında ağrımaz bi göz at derim
-
160la rahat gidip yakmayacak motor olduğunu sanmıyorum. En az yakanı NC olsa o da 20bin liraya zor.
-
160-170 hızın neresi stabil, bir de kalkmış tavsiye veriyoruz.
-
500 r diyebilirim ama cok fantastik kriteler koymuşsun haberin olsun 160 170 de stabil gidecek makina bana göre 4 silindirli canavarlar
-
Honda diyenlerin servis ve yedek parça fiyatlarından haberi yok sanırım.
-
Yakından kumral,
az açılınca sarışın,
uzaktan esmer.
Gözleri yeşil olsun,
güneşte ela.
Bana bakınca bela
Model şartını kaldırsan(160-170 stabili ben görmezden geliyorum) V-Stormlar var ama bütün kriterlerini bir araya getirebilecek bi motosiklet ben bilmiyorum.
-
Kriterlerin biri dışında hepsine uyan Yamaha MT-07 var benzin durumunu bilmiyorum ama Yamaha'nın yedek parçalarının biraz pahalı olduğunu biliyorum ve uzun yolda da rahat rahat gidersin.
-
Dxsec adlı üyeden alıntı
Kriterlerin biri dışında hepsine uyan Yamaha MT-07 var benzin durumunu bilmiyorum ama Yamaha'nın yedek parçalarının biraz pahalı olduğunu biliyorum ve uzun yolda da rahat rahat gidersin.
20 Bin kriterine uyuyor mu
2 daha çık al temiz bir CBR500R
-
serif abi adlı üyeden alıntı
20 Bin kriterine uyuyor mu
2 daha çık al temiz bir CBR500R
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-model-yamaha-mt-07-hatasiz-kazasiz-594229157/detay
-
Senin ayran kaymak tutar bozulur , öğleden beri düşünüyorum aklıma bir ara cb600 hornet geldi . Sonra yakit konusundan o da sınıfta kaldı :(
-
O ayran dökülecek kaçarı yok,en azindan geri kaçıl üzerin batmasin..
-
bulursan getir beraber 'binelim'
-
-
Senin alacağın motor Ya Dominar ya da CF 400 NK.
-
Mr Joseph adlı üyeden alıntı
Otobanda 160-170 gibi hızlarda stabil ilerleyeyim
Benzini pulsardan sonra cep yakmasın
160-170 ''rahat'' ilerleyen motosikletin yaktığı benzin, pulsardan 3 kat fazla olur. Rüya görmeyin bab ba
Az silindir, çok iş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)