yardim: kymco stryker i nasil bilirsiniz? almak uzereyim
Reklamlar
-
05 Ağustos 2006, 12:18
Reklamlar
-
06 Ağustos 2006, 00:45
Motor hakkında bilgim yok. Ama marka güvenilir bir marka. Sadece bu motor eğer Türkiye'de satılmayan bir model ise dikkatli olmak gerekir. Parça getirtilebilir, er ya da geç ulaşır. Zorlanılacak nokta servislerin bu motoru tanımamalarıdır. Uzun yıllar motor kullanmış bir arkadaşımdan duyduğum bir uyarı: "Bir süredir piyasada olan motorların tamiri sorun olmuyor, çünkü ustalar motoru tanımış oluyorlar. Fakat yeni modeller üzerinde tamirat gerektiğinde sorunlar yaşanıyor." demişti. Ellerinde servis manual'i bulunmuyor olacak. İyi bir usta bulunursa, her motordan anlayan, uzun yıllar pek çok motor görmüş bir usta iyi bir çalışmayla sorunları halledebilir.
Kişisel düşüncem:
Ben böyle bir motoru ya çok istediğim bir model olursa alırım ya da çok makul fiyata bulursam.
-
06 Ağustos 2006, 00:48
annadım hangı motor oldugunu bende gormustum cok buyuk duran gusel bı motor sanmıorum kalıte olarak bı sorun yasayacagını ancak
turkıyeye gelmıo olması bı dezavantaj olabılır cunku yenı baslayan bırı tecrubesızlıkten kaza yapma rıskı daha yuksektır(sekıl 1 a ben ) bence motorun bakımlarının yapıldıgı servıse gıt ve konus parca sıkıntısı olurmu dıye..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
06 Ağustos 2006, 00:53
motorun italatı şimdi yok bildiğim kadarıyla.hoşuma giden bi motordur,henüz gerçekte görme şerefine ulaşamasamda severim stryker ı.ama motordan pek anlamıyosan bulaşmamanı öneririm.parça ve servis konusunda ne durumda olduğunu araştır,ona göre karar ver.içine sinmiyosa alma bence.
-
gayet güzel bi motor.al derim.
-
Moderatör (forrap)
bloke adlı üyeden alıntı
gayet güzel bi motor.al derim.
Bende mesaj yazmadan önce başlığın açılış tarihine bir bak derim
Konu zaman aşımına uğramış,amacına ulaşmıştır.
Kilit...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler