Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yardim: kymco stryker i nasil bilirsiniz? almak uzereyim

REKLAM ALANI
    denden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio x9 Evo 250
    Merhaba arkadaslar,

Ilk motorum olarak 2. el bir enduro almak istiyorum. Genellikle okula gidip gelmek icin kullanacagim ve okulun yolu biraz yokus. Butcem de 3-4.000 ytl arasi.

Kymco scooterlarinda bilinmis bir marka, ancak 2004 ve 2005 yillarinda turkiye ye gelen stryker 150 modeli guzel gozuken bir enduro.

http://www.bikez.com/motorcycles/kym...0_off_2004.php

adresinde gorulebilir.

2. el 6.000 km de 2004 model ini 3.000 ytl ye buldum.

Motoru gidip gordum, egzost borusundaki cikisindaki pas disinda bir sorunu yok ama arkadasin dedigine gore egzost borulari genelde pas tutarmis.

KYMCO hakkinda arastirma yaptigimda, bazi bayiler parca sikintisi var derken digerleri siparis ile hemen geliyor, kaliteli parcalar zor bozulurlar zaten diyorlar.

Ama alan/kullanan kimseyi goremedim. Ben de motordan pek anlamadigim icin arada kaldim. Kisa zamanda satisi yapacak arkadasa bir cevap vermem gerekiyor. Aramizda bu motor hakkinda bilgisi olup da paylasacak varsa cok sevinirim.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sh300
    Motor hakkında bilgim yok. Ama marka güvenilir bir marka. Sadece bu motor eğer Türkiye'de satılmayan bir model ise dikkatli olmak gerekir. Parça getirtilebilir, er ya da geç ulaşır. Zorlanılacak nokta servislerin bu motoru tanımamalarıdır. Uzun yıllar motor kullanmış bir arkadaşımdan duyduğum bir uyarı: "Bir süredir piyasada olan motorların tamiri sorun olmuyor, çünkü ustalar motoru tanımış oluyorlar. Fakat yeni modeller üzerinde tamirat gerektiğinde sorunlar yaşanıyor." demişti. Ellerinde servis manual'i bulunmuyor olacak. İyi bir usta bulunursa, her motordan anlayan, uzun yıllar pek çok motor görmüş bir usta iyi bir çalışmayla sorunları halledebilir.

Kişisel düşüncem:
    Ben böyle bir motoru ya çok istediğim bir model olursa alırım ya da çok makul fiyata bulursam.

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    annadım hangı motor oldugunu bende gormustum cok buyuk duran gusel bı motor sanmıorum kalıte olarak bı sorun yasayacagını ancak
    turkıyeye gelmıo olması bı dezavantaj olabılır cunku yenı baslayan bırı tecrubesızlıkten kaza yapma rıskı daha yuksektır(sekıl 1 a ben ) bence motorun bakımlarının yapıldıgı servıse gıt ve konus parca sıkıntısı olurmu dıye..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    motorun italatı şimdi yok bildiğim kadarıyla.hoşuma giden bi motordur,henüz gerçekte görme şerefine ulaşamasamda severim stryker ı.ama motordan pek anlamıyosan bulaşmamanı öneririm.parça ve servis konusunda ne durumda olduğunu araştır,ona göre karar ver.içine sinmiyosa alma bence.

gayet güzel bi motor.al derim.

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bloke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gayet güzel bi motor.al derim.
    Bende mesaj yazmadan önce başlığın açılış tarihine bir bak derim

Konu zaman aşımına uğramış,amacına ulaşmıştır.

Kilit...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler