İlk Motosiklet için Megelli 250R olur mu?
Reklamlar
-
arkadaşlar daha önce scooter, cup tarzı motosikletim oldu fakat ilkler büyük motosiklet alacağım bizim mahallede satan bir arkadaş var uygun fiyata. Sizce alınır mı? Yedek parçası nasıldır? Hala sahibi olan yada eski sahipleri tecrübelerini yazabilir mi?
Reklamlar
-
Megelli felan hiç bulaşma. Japondan şaşma.
-
Carlsberg adlı üyeden alıntı
Megelli felan hiç bulaşma. Japondan şaşma.
param olsa japon değil alman alırım da öğrenciyim işte.
-
ALMA , illa o tarz olsun ama ucuz olsun diyorsan lifan kpr 200 falan al
-
Alıp pişman olmayan ne gördüm ne duydum. Bence bulaşma.
-
Su dünya da zerre derdim yok diyorsan , dert sahibi olayım diyorsan al .
-
-
Böyle öğrenciliğe can kurban. Megelli' yi 4-5 bin TL' ye alacaksan eyvallah o paraya japon yok. Megelli + usta/servis maliyeti > japon motor. Titreşimden erkekliğini kaybetmen de muhtemel.
-
yapma. Motordan soğursun ilk motorun olacakmıs daha bide. Git mondial veyahut kuba felan al derim onun yerine
-
hiç düşünme hemen al.
-
Megeliyi gömenler acaba hiç kullandı mı ,
Rahmetli gömdü diye mi gömüyorlar..
Ölmüş insanların arkasından kötü konuşulmaz , şimdi rahmetliye bir şey demeyim de bazn aşırı abartırdı..
Bende CBr500R var 10 litre yakıyor demişti rahmetli ... Edirne orobandan çıkıp , Çorlu otobana girdim nan stop 170-180 arası yolculuk yaptım , yakıt ortaması 5,1 oldu depodan depo dolumana ölçüm , siz deyin yanlış baktım 5,5 olsun 4,5 olsun 10 nere 5 nere ...
Ha bana sorarsan da megelli alma , çünkü tutulan motor iyi motordur , az satılan motorun parçaı puçası bulunmaz..
-
serif abi adlı üyeden alıntı
Megeliyi gömenler acaba hiç kullandı mı ,
Rahmetli gömdü diye mi gömüyorlar..
Ölmüş insanların arkasından kötü konuşulmaz , şimdi rahmetliye bir şey demeyim de bazn aşırı abartırdı..
Bende CBr500R var 10 litre yakıyor demişti rahmetli ... Edirne orobandan çıkıp , Çorlu otobana girdim nan stop 170-180 arası yolculuk yaptım , yakıt ortaması 5,1 oldu depodan depo dolumana ölçüm , siz deyin yanlış baktım 5,5 olsun 4,5 olsun 10 nere 5 nere ...
Ha bana sorarsan da megelli alma , çünkü tutulan motor iyi motordur , az satılan motorun parçaı puçası bulunmaz..
Kısmen hak veriyorum. Kimsenin söylediği veya gözlemi kural değil tabiki öznel bu işler biraz. Ben de cb 500 f e ne kadar abansam 5 lt i geçmiyordu.(gerçi yeni kasaydı benimkisi ve aea nın denediği hem egzozlu hem de eski kasaydı) kullanıcısı olmadan ya da bırak kullanıcısı olmayı, üstüne bile oturmadan bir motosiklet hakkında pek emin konuşmamak lazım.
-
hem ilk motorun olur. hemde son
-
YBR AL
-
Kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor bu. Ben R25 kullanıyorum millet 4.2 ortalama var diyor benim şehir içi ortalamam 6.5 Litre. Şehir dışı uzun yolda 150 km yaptım ortalamam 2.7 litre fotoğrafları var. Rahmetli seri kullanmış basmışsa 10 litre cok normal bence. Ben R25 ile zorlasam 8 litre yaktırıyorum.
-
Böbrek taşı düşürmek için birebir
-
CC olarak soruyorsan 250 ile başlayabilirsin bence ama megelli hakkında kullanıcı yorumlarına baksan daha iyi
-
dawned20 adlı üyeden alıntı
Kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor bu. Ben R25 kullanıyorum millet 4.2 ortalama var diyor benim şehir içi ortalamam 6.5 Litre. Şehir dışı uzun yolda 150 km yaptım ortalamam 2.7 litre fotoğrafları var. Rahmetli seri kullanmış basmışsa 10 litre cok normal bence. Ben R25 ile zorlasam 8 litre yaktırıyorum.
Üç şeritli otobanda tapa gaz gitim diyorum. 5,1 oldu diyorum . Gel dip gaz altıncı vitesde git 10 litre yaktır depo yu dolduralım Edirne tekrar dolduralım . 10 litre ortamayı yakalarsan. Sana devir edeyim Edirne'de . Zaten 170 km civarı teorik olarak bir depo ile otobandan çıkamazsın 10 litre yakıttırmayı başarır isen.
8 altında kakırsan R25 ni alırım. Vites 6 da kullanma 5 kullansan olur 6,5 litre daha ötesi olmaz .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)