Bugun geçirdiğim bi kaza sonucu kask kamerasının artık %100 gerekli olduğunu düşünüyorum. Rica etsem neyin ne olduğu anlışılır kalitede çeken şarjı iyi gidebilecek uygun bi kamera tavsiyesi verirmisiniz?
Teşekkürler.
Bugun geçirdiğim bi kaza sonucu kask kamerasının artık %100 gerekli olduğunu düşünüyorum. Rica etsem neyin ne olduğu anlışılır kalitede çeken şarjı iyi gidebilecek uygun bi kamera tavsiyesi verirmisiniz?
Teşekkürler.
Geçmiş olsun , önemli bir şeyin yok umarım .
Eğer vlog mlog işine girmem dersen , eken h9 , h9r , sjcam falan işini fazlasıyla görür .
Eken h9r çekim kalitesini merak edersen youtube'taki videolarimi izleyebilirsin.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Decathlon’da satilan kamera da fiyat performans urunu. Bakabilirsiniz
Motovlog çekmeyeceksen arkadaşlarında dediği gibi eken güzel lakin çekim süresi biraz kısa 1 saat kadar çekiyor en fazla daha sonra sıfırlaman gerek arkadaşıma almıştık yanlış hatırlamıyorsam ya hafıza bitiyor ya da pili bitiyordu.
Param var herşey kaliteli olsun diyorsan tabiki Gopro
Düzgün bi kamera almanı üneririm yoksa başın ağırır. Arkadaşım 500-600 lira verdi hiç kullanamıyor
Selamlar; eski konuyu hortlatayım yeni konu açmayım dedim.
Motor için kameraya ihtiyacım var en düşük bütçe ile. özellikle bu "yayaların yolda geçiş hakkı" muhabbeti çıktığından beri salak salak tiplerle tartışıyorum.
Görüntü kalitesi 480p olsa bile yeter; önerebileceğiniz ön düşük kamera nedir?
bir de bunları kaska nasıl monte ediyoruz?
yardımlar rica.
dipnot: ucuz alma almışken iyisini al diyecekler hiç demesin, alabileceğim en ucuzunu arıyorum
Eken h9r kullanıyorum o fiyata en iyisi şuan bu aga
Eken H9R kullanıyorum 1080p 60fps de çekiyorum Pili 1saat, hafızası ortalama 3saat sürüyor çünkü hafıza kartı desteği az.
Yayaların geçiş hakkı önceliğine gelince de ayıptır söylemesi o gidonu bir yerlerine saplarım. Özellikle Zorlu Center önünde Zincirlikuyu'da tam viraj ortasına yaya gecidi koymuşlar. Biri bık bık etti. Dedim motoru virajda yere yatıracağıma sana gidonu saplarım. Gerizekalı git arabaların önüne atla dedim. Si.tir oldu gitti mal.
https://urun.n11.com/outdoor-kameral...B&gclsrc=aw.ds
valla onun bile fiyatı fazla; su an icin paramı arkadaşıma ekipman icin ayırdıgım için en azından 1 sene idare edecek bişi olsa yeter; yukardaki bayağ ucuz ama anlamadım.
valla yayaların geçiş önceliği muhabbetine adamın birisi yaya şeritinde giderken ben arkasından gececekken bir anda durdu bana baktı geri yürümeye başladı; tabi ben sağa kırdım acemi oldugum için az kalsın düşüyordum.
ben küfürü basınca yaya yolunu gösterip "görüon mu buralar bizim" diyor; ulan sana yol vermişim dingil beni görüp şerefsizliğine geri geri yürümek nedir. kavga cıkacaktı da yoldaki 2 araba korna ve küfür edince adama gitmek zorunda kaldı.
*bu kameraları nasıl tutturuyoruz kaska
ucuz kameraları görüyorum bizim arkadaşlar aldı eken meken , yollarda telef oldu 2 pil aldılar yine yetmedi sarjları , görüntü berbat, fps düşük gerçek değerler değil .
bu işi sony iyi yapıyor , varsa paran 2. elden az kullanılmış 1080p 60 fps steadyshot lu bir kamera alacaksın , saçma sapan titreşimlerden kurtulup efsane bir görüntü elde edeceksin sarjıda uzun gider, fdrx3000 kullanıyorum ben efsane ama 4k da 30fps , 10 dk video çekiyorsun 6-7 gb :D kask kamerasıyla uğraşmıyorum artık bıraktım. heves gibi sanki biraz. bunu birilerinin çözmesi lazım böyle 60fps 1080 2-3 saat çeken bir kamera , powerbank ile saatlerce çekim yapan sonyler var ,
Bende hiç titreşim yok. Öyle aman aman kötü bir görüntü elde etmiyorum hatta baya başarılı geliyor nedense...
Geri geri yürüyüp burası benim diyecek. Yapılacaklar listesi:
1- motoro stop etmek.
2- Yan ayağa almak.
3- Anahtarı cebe koymak.
4- O hak ettiği yola sermek.
5- Motorla yaptıklarının tersini yapıp yoluna devam etmek.
Hak iddia etmek ayrıdır, zorbalık taslamaya çalışmak ayrıdır.
zaten amacım gece/gündüz anlasılır çeksin yeter; görüntü kalitesi orta seviye olsa tamamdır.
valla izmirin emekli adamının boş vakti coktur; uğraşır seninle; can sıkıcıdır; herifi yere indirsem bi de onun tantanası ile uğraşamam. ailesi de vardı önünden giden sanırım.
bi gün birisin ezer geçer görür.
Bilmem benim yaptıklarım onlar. Yapamadıklarımı yazamadım desen anlardım. Ben youtube'da da izledim görüntümü, laptop'umda da. Görütüden kastın ne anlamadım? Arkadaşta benim gibi trafikteki olayları görüntülemek için kullanacak ki o görüntü ayarları ile çok net gözüküyor. Dünaya'yı Kurtaran Adam X'i çekmeyecek kanımca action cam ile...
ünaya'yı Kurtaran Adam'ı 30 tl lik kamera ile bile ceksek fazla kaliteli gelir
neyse nasıl monte edeceğimi bulursam alıcam söyle ucuzundan bi tane max 200 tl olan.
Sjcam var bende yetiyor valla fena değil görüntü kalitesi zaten vlog falan yapmadığım için
Hiç kameram olmadı, bilmediğimden soruyorum, 720p kayıt alan kameralı gözlükler var, görüntü kalitesi güzel gibi duruyor, kaskın içine sığar ise güvenlik amaçlı kayıt almak için daha mantıklı bir seçim olabilir mi? (Aparat/sök-tak uğraşmamak adına)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)