Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İki mont arasında kaldım

REKLAM ALANI
    gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de kislik mont bakmaya basladim, zamanlama olarak hatali ama yapacak bir sey yok. Cuma gunu biraz gezindim, Richa Discovery var oldukca guzel gorunuyor ama Istanbul icin biraz fazla gibi geldi sanki. Tabii fiyati da tuzlu, 1100TL civarinda ancak sirt korumasi uzerinde gelen sadece Richa vardi.

Bir de Richa Challenger var guzel gorunen. Ancak bunlarin ikisi de endurocu montu gibi, scooter uzerinde siritir mi diye de dusunmuyor degilim.

173cm/75kg ve gobekli biri icin mont secimi oldukca zor olabiliyormus

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Artık Yok...
    Arkadaşlar arkadaş almış mevzuyu uzatmaya gerek yok.. güle güle kullan kardeşim..

Venomda prosevde güzel markalar çevremde kullanan bir sürü insan var memnun olmıyanda yok.. yani arkadaş prosev alsaydıda memnun kalırdı venom alsaydıda memnun kalırdı..

Gönül isterki tabiki revit olsun alpinestar olsun dainese olsun ama belli evrensel koruma sertifikasyon standartları var bu montlarda bunları karşılıyor en nihayetinde.. birde kim uzun süreli giyiyor oda var benimde evde 7 yıllık revitim var heinegleicke deri montum var 6-7 yıllık duruyor öyle.. herkes zaten genelde 3-4 senede bir montunu yeniliyor eskisi dolapda duruyor..

ek olarak ben bunu böyle yapın demiyorum ama kendim böyle yapıyorum .. benim level 2 sırt ve dirsek koruma setim var her aldığım orta sınıf montta üstündeki korumaları çıkartır benimkileri takarım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    prosev aldım bi ara serisini hatırlamıyorum beyazlı kırmızılı siyah omuzlu olan güzel gözüken bir seri yolda giyen illaki görürsünüz.gerçekten rezalet ötesi bir monttu bidaha töbe.kartonpiyer kumaş embesil bir kesim.elimi cebime dahi atamıyordum kumaş o kadar sertki ancak 1 kış dayanabildim ve direk sattım.durt marka aldığım kışlık mont onun yanında alpinestars kalıyor.hala giyiyorum 4.kışına giricek sanırım çok rahat ve soğuğa dayanaklı bir mont hiç eskimedi bile.venom hakkında bilgim yok ama prosevden daha kötü olma ihtimali yok iyiki onu almışsın

burakrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme max 200
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    prosev aldım bi ara serisini hatırlamıyorum beyazlı kırmızılı siyah omuzlu olan güzel gözüken bir seri yolda giyen illaki görürsünüz.gerçekten rezalet ötesi bir monttu bidaha töbe.kartonpiyer kumaş embesil bir kesim.elimi cebime dahi atamıyordum kumaş o kadar sertki ancak 1 kış dayanabildim ve direk sattım.durt marka aldığım kışlık mont onun yanında alpinestars kalıyor.hala giyiyorum 4.kışına giricek sanırım çok rahat ve soğuğa dayanaklı bir mont hiç eskimedi bile.venom hakkında bilgim yok ama prosevden daha kötü olma ihtimali yok iyiki onu almışsın
    Bu fiyatlara şu an alınabilecek montlar 3 aşağı 5 yukarı aynı geçen sene 500 civarına ixon eager vardı sipariş vermedik anında tükettiler şimdi 900 civarı
    ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)