Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yollardaki ıslak-kaygan zeminlere azami dikkat...

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    arkadaşlar bu konu daha önce burada defalarca konuşulmuş yazılmış çizilmiş olabilir ama tekrar etmenin kimseye zararı olmayacağı düşüncesindeyim. birkaç gün önce ataköy'deki olimpiyatevi'nin önünde bulunan ışıklardan geçtikten hemen sonra, karanlıktan dolayı son anda farkettiğim ıslak zeminden geçerken kontrolü kaybettim ve düştüm. geceydi, karanlıktı, son anda farkettim desem de bunlar bahane tabi, daha dikkatli olmalıydım. sonuç, motorda ve bende birkaç çizik... çiçekleri çimenleri sulayalım derken asfaltı sulayan, çöpleri toplayıp pis sularını yollara döken belediyelerimizin sorumsuzluğu nedeniyle ölümlü kazalar bile yaşanmakta... azami dikkat diyorum ve herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı DevilRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SaRı ŞeYTaN MonDi
    ewet yollarımız malesef cok kotu

sametcakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125 var ama ehliyet yok
    abi o çiçek sulamak için koyulan fıskiyelerin bir çoğu malesef çimen yada çiçek yerine bizim yollarımızı sulamaktalar.. ve buda bizim için inanılmaz büyük bi tehlike...

şuna eminimki bu yüzden bir devlet büyüğünün bir yakını ölmeden bu işlere ellerini atmıcaklar.

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    geçmiş olsun. Uyarın için teşekkürler...Motosiklet sürücülerinin en önemli konusu dikkattir arkadaşım...O yüzden dikkatimizi engelleyecek ( fiziksel veya ruhsal ne olursa olsun ) bir durum içerisindeysek,illa da binecez diye ısrar etmemek lazım.zamansız ölümler ve sakat kalmalar büyük acılara neden oluyor.

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    geçmiş olsn..
    CBR 600F Honda,

hashmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondi 150hs
    işe giderken kullandığım yolun üzerinde orta refüjdeki çimenleri hergün koca bi hortumla suluyolar.tabi yollarıda aynı şekilde.hız düşürülmezse kötü kaydırıyor motoru.ıslak olduğunu bildiğim biyerde bile kayıyorum bazen,yoldan ne çıkacağı hiç belli olmuyor.güzel bi kıza 5sn bakayım desem,ya bi çukur ya yolun ortasında ölü bi hayvan.izmirin yollarında yürürken bile yere bakmak gerekir.dikkatimizi yitirmeyelim arkadaşlar...
    hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    evet yaa dün akşam bende baya bi hızlı ilerliyodum arkamda da arkadasım var. e-5 yolundayız.. o kadar su birikkintisi nerden geldi anlayamadım bi anda farkettim allahtan yavaslayabildigim kadar yavaşladım..Allahtan yeterı kadar yavaslayabilmişim... kaygan zemine girdigimde de motoru boşa aldım gitti gi yere kadar gitti. Tabi tırstım birazda direksiyonu sımsıkı tutuorum falan.. Neyse cok dikkatli olmak lazım. Hele bu cin motorlarında bulunan tekerler suya düşman gibi hemen kayıyolar.. cok dikkat arkadaşlar

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı hashmet adlı üyeden alıntı
    güzel bi kıza 5sn bakayım desem,ya bi çukur ya yolun ortasında ölü bi hayvan.izmirin yollarında yürürken bile yere bakmak gerekir.dikkatimizi yitirmeyelim arkadaşlar...
    izmirli motorcuların işi de zormuş bea ama sen de 5 sn bakma da 3 saniye bak nolacakki

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Daha önceki senelerde çevreyolundaki goncaların kenarındaki çimenler sulanmazdı. Şimdi her goncada bir fıskiye. Çiçekleri, otları sulamak tamam güzel de viraja sadece arabaların değil motorların da girdiğini düşünseler keşke. Her viraja girmeden önce yolda ıslaklık olabileceği olasılığını düşünerek girin viraja.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

küçükdesperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 600 f olucak işallah
    geçmiş olsun sorumluğun sonu

zikzak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125MT
    abim geçmiş olsun yaw...
    abi ne oluyo bu cbr lara yaw

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar bu konu daha önce burada defalarca konuşulmuş yazılmış çizilmiş olabilir ama tekrar etmenin kimseye zararı olmayacağı düşüncesindeyim. birkaç gün önce ataköy'deki olimpiyatevi'nin önünde bulunan ışıklardan geçtikten hemen sonra, karanlıktan dolayı son anda farkettiğim ıslak zeminden geçerken kontrolü kaybettim ve düştüm. geceydi, karanlıktı, son anda farkettim desem de bunlar bahane tabi, daha dikkatli olmalıydım. sonuç, motorda ve bende birkaç çizik... çiçekleri çimenleri sulayalım derken asfaltı sulayan, çöpleri toplayıp pis sularını yollara döken belediyelerimizin sorumsuzluğu nedeniyle ölümlü kazalar bile yaşanmakta... azami dikkat diyorum ve herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
    kesinlikle çok doğru bir tespit(keşke o tespiti düşerek yapmasaydın)
    geçmiş olsun dilkelerımle hasan kardeşim...
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

nurettin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyusong gv 650
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı

Arkadaşım büyük geçmiş olsun.
    Bende iki gün önce sulama sonucu çok az bir ıslaklık oluşan zeminde çok zor ikna edip bir haftaya yakın arkama alabildiğim eşimle giderken,hızımın çok az(belki 10-15)olduğu halde kayıp diştüm. het ikimizde az sıyrıklarla atlattık. Açmak istediğim konu acaba bizim motorların lastiklerinde' de bir problem olabilir mi? çünkü benim düştüğüm hız ve ıslaklıkta düşebilmek adeta mucize.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    çok haklısın. ben ışılarda kalkış yaparken arka teker patinajla savrulduğunda hızım 20 bil değilken kayıp düştüm. ama bunda tekerin yol tutuşu ve motorun yatış derecesi de çok önemli. Fakat ben düşerken ne olduğunu bil anlamadım, debriyajı hafif bırakınca oldu-bittiye geldi. arkamdaki taksicinin yardımıyla kalktım. o da bişey anlamamış neyse allah korusun hepimizi.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    geçmiş olsun özellikle bahçeşehir belediyesine bu konu hakkında sayısız mesaj atmama rağmen hala çiçekler yerine yolları sulamaya devam ediyorlar
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Krom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Marauder Elegance

çin motorları en çok deneyimsiz kullanıcılarından çekti

Alıntı myheart adlı üyeden alıntı
    Tabi tırstım birazda direksiyonu sımsıkı tutuorum falan.. Neyse cok dikkatli olmak lazım. Hele bu cin motorlarında bulunan tekerler suya düşman gibi hemen kayıyolar.. cok dikkat arkadaşlar
    o gidon canım kardeşim direksyon deel.
    kaç tane arazi motoru kullandın? 5-10? sendeki arazi makinesinin tekeri ıslak asvalt üzerinde jilet gibi kaysın diye üretilir. aslen onunla kuru asvaltta bile tutunma berbattır. aracın son hızını da düşürür. (5-8 km) ben ne zaman asvaltta arazi lastikleriyle dönmem gerekse mümkün olduğunca yatırmadan dönerim. ya lastiklerini dual sport lastikleriyle değiştir yada onların normal tepkisinin böyle olduğunu benden duymuş ol.
    [COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]

Ben de artçım kız arkadaşımşa Zeytinburnu Veliefendi yolunda yapılan inşaattın yola gelen toprakların ıslanıp hafif çamurlanmasından yavaş gitmeme rağmen kırmızı yanınca frene basıp dütüm ayağa kalktığımda ayakkabılarım bile çok kötü kayıyordu, sorumsuzlar birçok kişinin canını yakıyor, inşallah kendi tuzaklarına kendileri düşer bundan sonra.
    [COLOR="Red"]Elle, kolla değil, [COLOR="Yellow"]sarıyla, [COLOR="Red"]kırmızıyla, [COLOR="red"][COLOR="Yellow"]alnımızın [COLOR="Yellow"]akıyla. [COLOR="Black"]ŞAMPİYON [COLOR="Yellow"]GALATA[COLOR="Red"]SARAY[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı SAVASXXL adlı üyeden alıntı
    kesinlikle çok doğru bir tespit(keşke o tespiti düşerek yapmasaydın)
    geçmiş olsun dilkelerımle hasan kardeşim...
    abi haklısın keşke düşmeden o tespiti yapabilseydim ama bazen karar vermen gereken süre çok kısa olabilir ve bu kısacık anlarda verdiğin karar yanlış çıkabiliyor. ıslak zeminlerle ilgili kaç tane yazı okudum kaş kişiden nasihat dinledim ama teori ile pratik arasında çok fark olabiliyor. neyse teşekkürler herkese

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    abı gecmıs olsun..bu cbrlarda bırının gozu var ama neyse
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    ya sorma sürekli konuşuluyoruz abi nazar boncuğu da taktım ama işe yaramadı

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler