Mart'ta CB500F liste 32.500TL, kampanyalı fiyat 31.250TL idi. Liste fiyatı üzerinden %23 yemiş. Ellerinde (bu model için) çok mal olduğunu zannetmem; öyle zaman zaman güncelleme(!) yapıp 2019 sezon fiyatlarına yavaş yavaş alıştıracaklar bizi.
Mart'ta CB500F liste 32.500TL, kampanyalı fiyat 31.250TL idi. Liste fiyatı üzerinden %23 yemiş. Ellerinde (bu model için) çok mal olduğunu zannetmem; öyle zaman zaman güncelleme(!) yapıp 2019 sezon fiyatlarına yavaş yavaş alıştıracaklar bizi.
günlük kur mübarek, bugün servisteydim iyi ki motor fiyatlarını sormamışım, 50700 olmuş cb650f, daha 2014 sonunda arkadaşım 24000 TL ye almıştı :(
Bakıp kızmıyorum artık bakıp geçiyorum bundan sonrası benim için fantezi
100 bintl ye ülkeye giren motosiklete 150 bin tl kdv + ötv ödüyoruz şaka gibi yemin ederim.
Nc 750 s dct alacaktım ama fiyatlar bir yandan faizler bir yandan artınca malesef vazgeçmek zorunda kaldım.
Haziranda 2400’e aldığım bisikletin fiyatını bugün 5 bin küsür lira olduğunu görünce ona yöneldim artık
Pcx'ime güzel güzel binmeye devam ederim de 16 bin falan hayatta vermem. Esengül'ün ustalarından biri 14 bin lirayken bile yeni modeli gördün mü yazık günah o para verilir mi demişti.
efendım, pcx, cbf, msx, goldwing çox xoştur. ama bena na! bena na! ben memur değilem, benim baxçe yox, ben memur değilım, maaşli değilım, baxçemız yox, evımız yox, hergün çalışıyor, hergün çalışma, birgün çalışma war, o gün yox. e nasıl idare ediyor? ama cbf orda pcx sahıbi war, nc750 orda nc 750 sahıbi war, öle değil mi?”
(bana ne değil, bene na, yani bana hoş değil)
bkz: kürtçe
yaklaşık 11 ay önce kardeşler motorun kampanyasından
shoei nxr terminus, güneş vizörü, buğu camı ile 1800 tl vermiştim.
imdi;
kask 4000 tl civarı
güneş vizörü 450 tl civarı
onlar konuşur ...
can't be worried about that shit. life goes on man.
siz hala motosiklete bincem diye mi ugrasiyorsunuz ? HAHAHAHAH fakirler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)