motorun sıfır olduğu nasıl anlaşılır
Reklamlar
-
hemen söyleyeyim. sana fatura kesecek daha önce trafiğe çıkmış araca uygunluk belgesi şusu busu bir sürü evrak veremez en önemlisi de fatura kesemez. üzerinde her bilgisi açık yazılı bir fatura alacaksın. 2. motor bayiden fatura ile alınamaz. ruhsat devir için notere gidilmesi gerekir. ilk kez plaka tahsis edilecek taşıt fatura da dahil bir çok evrakla emniyete gider notere değil. rahat ol kardeş. net anlarsın yani. ha kendileri plakasız bindiler desek o kadar salak olmaz hiç bir bayii. binildiği anlaşılır
Reklamlar
-
%20 gümrük vergisinden önce geldiği için o fiyata verebilirler
ayrıca görsel olarak bakarsanız kullanılmış motor ile 0 motor kendini belli eder.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Herkesin günahı kendi boynuna gardaş...
Karizma fena motor sayılmaz.iş görür.
Arkadaş beğenmiş almiş.bize hayirli olsun demek düşer..
teeşşekür ederim motorun kafası çok kimseye çirkin geliyor ama bana çirkin gelmedi bende aksine rüzgarı biraz keser diye öyle tip aldım zaten 2 aydır araştırıyorum ilk motorum olacak beynim döndü motor inceleme videosu izlemekten düşünmekten zaten ya hint malı alacaktım yada japon ama japonların 125 cc 150cc leri pahalı geldi hint malına karar verim usta motorcularda ilk tercih japon ikinci tercih hint malı olsun dediler benim hoşuma giden model çok olduda hunk tsoprt tvs apachi rtr 180 gibi karizmayı tercih etmemin sebebi top speed diğerlerinden bira yüksek çıkması 170 gören bile olmuş genelde 140 150 gidiyormuş hunk 120 filan mış artık yapacak birşey yok, bu arada bayinin durumunu çözdüm bugün fabrikasını aradım bizde 6 aydan beri sıfır motor yok dediler bayi nasıl getiriyor dedim başka bayiden almıştır dedi bazen öyle yapıyorlar dedi ama aldığım bayi bana söyleseydi iyi olurdu demmeki almam diyemi söylemedi acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
reberemo adlı üyeden alıntı
hemen söyleyeyim. sana fatura kesecek daha önce trafiğe çıkmış araca uygunluk belgesi şusu busu bir sürü evrak veremez en önemlisi de fatura kesemez. üzerinde her bilgisi açık yazılı bir fatura alacaksın. 2. motor bayiden fatura ile alınamaz. ruhsat devir için notere gidilmesi gerekir. ilk kez plaka tahsis edilecek taşıt fatura da dahil bir çok evrakla emniyete gider notere değil. rahat ol kardeş. net anlarsın yani. ha kendileri plakasız bindiler desek o kadar salak olmaz hiç bir bayii. binildiği anlaşılır
çok teşekür ederim reberemo işte aradığım cevap bu allah sizden razı olsun ,bayi beni notere götürürse demekki 2. el oluyor yani hemen vaz geçiyorum demektir ruhsatı almadan zaten parayı da vermem para yanımda durur gösteririm ruhsatı alınca veririm zaten bayiye gider gitmez faturayı isterim zaten durum ona göre belli olur
-
yawuz58 adlı üyeden alıntı
teeşşekür ederim motorun kafası çok kimseye çirkin geliyor ama bana çirkin gelmedi bende aksine rüzgarı biraz keser diye öyle tip aldım zaten 2 aydır araştırıyorum ilk motorum olacak beynim döndü motor inceleme videosu izlemekten düşünmekten zaten ya hint malı alacaktım yada japon ama japonların 125 cc 150cc leri pahalı geldi hint malına karar verim usta motorcularda ilk tercih japon ikinci tercih hint malı olsun dediler benim hoşuma giden model çok olduda hunk tsoprt tvs apachi rtr 180 gibi karizmayı tercih etmemin sebebi top speed diğerlerinden bira yüksek çıkması 170 gören bile olmuş genelde 140 150 gidiyormuş hunk 120 filan mış artık yapacak birşey yok, bu arada bayinin durumunu çözdüm bugün fabrikasını aradım bizde 6 aydan beri sıfır motor yok dediler bayi nasıl getiriyor dedim başka bayiden almıştır dedi bazen öyle yapıyorlar dedi ama aldığım bayi bana söyleseydi iyi olurdu demmeki almam diyemi söylemedi acaba
Tvs 180 ni almani canı gonulden isterdim,arka disk fren,yakit duşuk,17hp,sağlam,dengesi ve frenleride kararında.ayrica 180nin krangi farkli 150 de olan titresim 180de yok.
Ben 3 ay evvel aldim,şu an nakitte 9.000 tl taksitle 9.800tl ye veriyorlar.
Karizma 19hp tvs ile arasinda 2hp var.
170 gordum diyenlere inanma cbr250(27hp) bile guc bela cikiyor o hizlara 130-140 max.ama yinede zorlamamak lazim 120 yeter artar bile.
Neyse kafan bulanmasin,tekrar hayirli olsun..bin keyfine bak zaten 2 ay sonra havalar bozar.
-
arkadaşlar motoru aldım hero karizma kırmızı renk ama bu vitese nasıl alışacağım bilmiyorum boşu bir türlü tutturamıyorum birazda zor geçiyor sanki bugün ilk defa bindim çok eğlenceli ama kesinlikle acemi işi değil şimdiki aklım olsa 125cc bir motor alırdım motor biraz gaz verince birden fırlıyor keşke vites göstergesi olsaydı
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)