herkese merhaba. Gsr600 kullanan var mı aramızda ? Belki eski modelini alabilirim eğer temizini bulabilir isem. Çok sağlam makine diyorlar falan ama apaçisi çok oluyor sanırım. Almayı düşünen birine ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz ???
herkese merhaba. Gsr600 kullanan var mı aramızda ? Belki eski modelini alabilirim eğer temizini bulabilir isem. Çok sağlam makine diyorlar falan ama apaçisi çok oluyor sanırım. Almayı düşünen birine ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz ???
Hocam temiz bulabilir miyim! diyoruz hepimiz fakat Motor kapalı kutu anlaşılmıyor.
yakın bir zamanda aldığımız motorumuzun şanzumanını komple değiştik. Arıza emaresini çok sonradan verdi.
İnşallah gönlünüze göre bir Motor bulursunuz.
Kendim 2007 model hornet kullanıyorum 1 ay önce komple şanzumanını değiştirdim ama bu yaştaki motorlar için bu tarzda masraflar normal artık,
sonuçta 11-12 yaşındalar, bunları düşünerek almanı tavsiye ederim.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Komple sanziman degistirmenin maliyeti nedir, yazsaniz ne guzel olur.
Orjinal sifir parca mi kullaniyorsunuz yoksa cikma mi?
Ben geçen sene 2006 model aldım, orjinal 13800 km de aldım, daha önce sıfır inazuma almıştım 20000 km kullandım, benzer motorlar olduğu için km sinin orjinal olduğunu hemen anladım zaten ilanlarda en pahalı gsr idi, çok güzel çok zevkli güçlü bir motor, benim gibi düşük km de temiz bulursan kaçırma, 27-30 arası temizleri var,
17-24 arasına hiç bakma bile çöp motorlar,
Ben hergün görüyorum bi tane adamla aynı binada çalışıyoruz ama muhabbet fırsatım olmadı temiz güzel duruyodu motoru benimde hoşuma gidiyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)