Arkadaşlar motoru kış geliyor diye alıp salona koyma niyetindeyim hem göz zevki olsun hemde motoru kışın piç etmemek için böyle bişey dusundum aranızda böyle bişey yapan varmı ? nelere dıkkat edılmelı benzın yag falan nasıl olmalıdır ?
Arkadaşlar motoru kış geliyor diye alıp salona koyma niyetindeyim hem göz zevki olsun hemde motoru kışın piç etmemek için böyle bişey dusundum aranızda böyle bişey yapan varmı ? nelere dıkkat edılmelı benzın yag falan nasıl olmalıdır ?
tv nin sesi 100 iken o motoru ordan düşürürüz söyliyim
Bu da bi fikir:
Soyle bir sey olsa sanatsal degeri olur da tipik Avrupa aletler fazla endustriyel bence. Bakilmak icin degil de binilmek icin sanki...
O arka çamurluğu tasarlayan adamı inşallah kovmuşlardır
Yerin hazırsa motoru taşıma giriş çıkış sıkıntı olmayacasa benzinini boşalt koy izle.
Benim drift 8 ay yatti . Piyasa yapamadim o zaman :(((((
Hasmet abi oyle makineyi kim kaybetmiste biz bulalim
Motorunuzun modelie görünüşüne bağlı
Zinciriydi, yağıydı, lastiğiydi...
Devrilme riski, yer tutması, katlayıp kenara konamaması ...
Lök gibi evin ortasında ...
Güzel bir fotoğrafı reklamcıda iç mekan için uygun UV baskı makinesinde fotoblog üzerine bastırıp duvara çift taraflı bantlar ile 4 yerinden yapıştırın... daha iyi sanki ...
Sırf salonun 30 m2 ise, ayrı tabii...
Depo paslanmaması için fulleyip kaldırın diyorlardı sanırım bir yerde... siz öyle yapmayın tabii evin içinde bir bidon benzinle oturmak olur...
Diğer taraftan; motosiklet süremediğiniz kış aylarını dikkatinizi başka ilgi alanlarına vermek için bir fırsat olarak görebilirsiniz...
Dünya malı dünyada kalıyor; çok da şeetmemek lazım, netekim
Bir de böyle bakalım
Sonra şöyle
Veya böyle
Ama ben şahsen evin içerisinde motosiklet istemem. Onun yerine motosiklet için ayrı ev isterim. Mesela bu olabilir...
süs mü
sus maz ki
sür der durur
Nasıl motorcusun sen yahu, kışın sürülmez mi hiç? hem de Ducati Monster !
TATLI su motorcusu belliki dukati bin200 pangayle eve koyulurmu
Yurtdışında böyle manzaraları gördüm.Ülkemzde de umarım vardır.İmkan varsa harika fikir.Şahsen öyle bir olanağım olsa kesinlikle uygulanabilir.Bir arkadaşım cbr1000rr almıştı 2 sene önce.Güya Kocaelinden bir işadamından almış motorda adamın villasının salonunda duruyormuş.Ben yemedim bunu ama halen ısrarla onu söylüyor.Motorda 2013 repsoldü.İş adamı neden Honda alır dedim kendi kendime.
ev küçük.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Ev sıradan 1+1 90m2 daire motoru koyacak 1.9m bi boşluğum var oraya koymayı dusunuyorum
Yanılmıyorsam Monsterin deposu plastik, pardon kompozit.
Metalden çok daha pahalıdır ama hafiftir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Monster 1200S bulmuşsun ya, çok da uzak değil bence
Uzun süre çalıştıramamak sorun olabilir belki...
Cok mantikli bence göz önünde olmasi hatta ona ait tahtadan zemin dahi yapilabilinir daha estetik durur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)