15 Şehitler Köprüsü’nde tek teker terörü kamerada..
Reklamlar
-
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne motosikletle giren bir maganda, araçların arasında tek tekerlek üzerinde metrelerce gitti. Beşiktaş’ta ve tünellerde de bu şekilde giderek adeta terör estiren maganda herkesin canını tehlikeye attı. O anları kaydettiren maganda bir de sosyal medyada yayınladı.
İstanbul’un çeşitli noktalarında trafikteki araçların arasında motosikletle tek teker üzerinde terör estiren magandalara bir yenisi daha eklendi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne motosikletle giren bir maganda, trafikte seyreden araçların arasında bir anda tek tekerini kaldırdı. Bu şekilde metrelerce giderek hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye atan maganda, şov uğruna akrobatik hareketler yaptı. Sürücülerin şaşkın bakışları arasında köprüyü geçen maganda, o anları kaydettirip bir de sosyal medyadan yayınladı.
Bulvarlarda ve tünellerde terör estiriyorlar
Öte yandan aynı maganda Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde de yine tek teker üzerinde giderek kendince şov yaptı. Kimi görüntülerinde kasksız, kimisinde ise kasklı ancak tek tekerlek üzerinde bacağını boşluğa savurduğu görülen maganda, 'bu kadarına da pes' dedirtti. Dolmabahçe-Bomonti Tüneli’nde ise magandanın araçların arasından bu şekilde geçti. Magandanın da araların bulunduğu bir grup motosikletli genç ise tünelde kullandıkları motosikletin lastiğini yakarak duman çıkarttı. Polis ekipleri, trafikte terör estiren magandaları yakalamak için çalışma başlattı.
Kaynak ve video : http://www.milliyet.com.tr/15-sehitl...undem-2740736/
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
hissediyorum, arkadaş bu forumdan
-
R25 terörü. Alayı böyle R25çilerin
-
bende bisiklet ile tek teker yapıp bisiklet yolunu tehlikeye atacağım.
yine çılgınım
yine asi
-
abs olmayan motora 20 kağıt veren zeka zaten belli :D
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
abs olmayan motora 20 kağıt veren zeka zaten belli :D
Gezgin gardaş,her konuda Abs malzemesini iyi denk getiriyorsun..o sistemin ureticisi bile senin kadar mevzunun üzerine duşmuyordur..
-
Bunları yakalamak çok kolay ? Zaten kaç tane var bu modelden ? 2 günde bulunur.
-
Bu r25 ler Toyota hilux gibi, alayı teröristlerin elinde.
Bayılıyorum ota b*Ka "terör" demelerine.
"kaynana terörü ocak söndürdü"
"çocuk parkında salıncak terörü, - ayakta bindi-"
-
arndiol adlı üyeden alıntı
bende bisiklet ile tek teker yapıp bisiklet yolunu tehlikeye atacağım.
yine çılgınım
yine asi
Hahaha yav ne güldüm 😂😂
-
direk hapse atican bak bakalim yine yapabiliyor mu
-
bu kadarına da pes dedirttiii! haberci ağzınıza oturayım sizin ben.
motorla terör estirdiii, vay anasına beehh herhalde bazuka sıka sıka gidiyor eleman :D
bide 15 temmuz şehitler değil Boğaziçi köprüsüdür doğru anlatın şunu.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Adamdaki özgüvene bak.Ayağı arka frendede değil.İşler ters gitse motor kafasına geçer.
-
geçen yine terör estiriyorum
baktım haberci zontalar beni çekiyo..
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
bi an şu maltepeli apaçi sandım ama. değil sanırım. gerçi o fakirlikten motorunu satmıştı en son. o kadar fors yaptı istesem daha iyisini alırım istesem sıfırını da alırım para var bende diye. en son çok yakıyor buğğğ :(((( diye ağlıyordu.
-
tek tekeri kızlar bilene yapıyor artık, başka bişey bulmak lazım
-
çılgın ergen motür depesinde
-
ejder suyu mu içmiş ne bu enerji? aluevera meyvesi mi yemiş?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)