Size göre ,siz nasıl bir motorunuzun olmasını istersiniz?
Reklamlar
-
Önce kendimden başlayayım,
Ben öncelikle az yakan ,çok kaçan bir motor isterim , konforlu titreşimi az ve yolda beni arıza falan yapıp üzmeyecek bir motor isterim,hani motor arıza yapmaz mı ? elbette arıza yapabilir ,ama kendini kanıtlamış bir motor isterim,buradan da sizlerinde fikirlerini öğrenmek isterim,Eskişehir den selamlar 👍
Reklamlar
-
MT9 motorlu supersport olsun süspansiyonlar öhlins sarı sarı parlasın
-
Hocam, benim için motor fark etmiyor, gazı açınca gitsin, frene basınca dursun. Rüzgarı yüzüme çarptırsın, yeter. Amma velakin; güzel güzel yollar isterim.. Asfaltı güneşte parlamayan, üstünde mazot, yağ, pet şişe olmayan cinsten. Kıvrıla kıvrıla gitsin isterim. Bir de, üstünde makas atan helezonu kesik arabalar, redline'da giden ticariler, instagramına bakan hanzolar, makyaj yapan hanımlar olmasın isterim. İnsanımız sinyal versin isterim.
Acep ben çok şey mi isterim?
Saygılar.
-
Benzin 2.5 tlde sabit kalsinda gerisini ben hallederim
-
realist bir düşünce ile konuşuyorsak benzin olmuş 7 tl .. ben benzinin ilerde 8 tl olucağını düşünerek hareket eder ona göre bir motor düşünürdüm..
misal 250-300c.c lik fiyatı makul gerçi bu pazarda nasıl makul olucaksa gayet abartılı 2018 R1200gs kasasına çok benzer bir kasada motoru sorunsuz amortisörleri gayet konforlu güzel bir motor olabilir en azından gazı açdığımızda uçmasakda az yakar bol bol keyifli gezeriz şekilden bir havamızda olur.. ama dediğim 1200gs kasasında öyle 250 lik cılız bibr ksada değil birebir o boyutlarda o boyalamda o genişlikde ..
-
1000RR, H2R felan hikaye bana, hayalimde tek motor var. Bir CBR 250RR'ım olsa yeter, fazlasında gözüm yok.
-
Nissan gtr ım olsa ne motor bakarım nede benzin olmuş 20 lira onu kafaya takarım 😉
-
Keşke Honda bi Superduke yapsa...
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
MT9 motorlu supersport olsun süspansiyonlar öhlins sarı sarı parlasın
Piyanocunun tuşlarina hastayiz aga...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Keşke Honda bi Superduke yapsa...
Ruhsuz olur ama arıza vermezdi.
-
Ön lastik 21"
Arka lastik 17"
Depo min. 20 lt.
250-500 cc arası tek ya da çift silindir olabilir
150-170 kg arası
Yerden yükseklik min. 20 cm
Sele yüksekliği maks. 88 cm ve bir zahmet konforlu
Rally tip ön cam
Kapatılabilir ABS
Parçaların sökümü kolay
Göstergeler mümkünse analog, 2 büyük yanlarında da 2 küçük dairesel
Farlar tek yuvarlak ya da çift yuvarlak ama lütfen şaşı gibi tek yanmasın
Karenaj az olsun öz olsun
CRF250 Rally, XT 660Z Tenere, Himalayan arası bir şey olsun.
Ulen bir tasarımcı olarak Honda ya da Yamaha beni bir çağırsa ya...
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
Güzel cevaplar var , herkes gönlünden geçeni yazmış, lakin CBR250rr motorum olsun başkasını istemem diyen arkadaşım ,o işler öyle olmuyor, motoru alıyorsun bir süre sonra daha büyüğünü istiyorsun bu iş böyle
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Benzin 2.5 tlde sabit kalsinda gerisini ben hallederim
en mantıklı cevaplardan birtanesi.Bu yüksek vergi kalksında gerisini ben hallederim.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
geceleri sessiz sabahları bağıran bir supersport
-
Hem ayranım dökülmesin...hemde cebim üzülmesin...ayarinda bir model olsunda gerisi möhüm değel...
-
Sport touring - enduro olsun , uzun omurlu olsun, kolay ariza cikarmasin. Omurluk olsun, yaslanana kadar kullanayim, anilar biriktirelim. Subap ayari istemeyen bir motor olsun isterdim. Tracer 700 ile bu hayale baskoyduk bakalim
-
Çift silindir torku veren dört silindir olsun,
Racing gibi rüzgar direnci olan naked olsun
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Çift silindir torku veren dört silindir olsun,
Racing gibi rüzgar direnci olan naked olsun
Yedigim elmadan armut tadi´da alayim diyorsun yani...
-
-Cruiser tasarımı
-V-silindir motorlu
-Honda'nın NC serisinin "az yakma,uzun motor ömrü,uzun bakım aralıkları,sorunsuzluk,bol bagaj yeri" gibi özellikleri ile birleştiren bir motosiklet olursa tadından yenmez.
Mesela Honda NC 750 C (Cruiser) olsa fena olmaz.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Yedigim elmadan armut tadi´da alayim diyorsun yani...
Konunun içeriği bunu dememe izin vermişken söyleyim dedim levent hocam 😁
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)