17.000-18.500 ₺ ye alınabilecek 4 silindir motosiklet
Reklamlar
-
Zamanı geldi diye düşünüyorum (konuyu çok açtım biliyorum arayış içerisindeyim )
r25 i satıp yada takaslayıp alacağım, sizinde rüştünü ispat etmiş , çevrenizde kullanan yada kendi kullandığınız motosikletler varsa bakabilirim, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
GSR600 ü çok öven var temiz bi şekilde bulabilirsin belki 2007 model falan diyorlar. Denk getirirsen al diyorlar. Düşünmüyor değilim . Sizce ??
Reklamlar
-
Öyle bir motor olsa inan ben alırdım
-
O fiyatlara bu devirde binilecek 4 silindir bulmak çok zor.
Temiz olduğuna inandığın;
Honda cb 600 hornet
Yamaha xj6
Suzuki gsf bandit
Suzuki gsr 600 alabilirsin.
Ben olsam Yamaha xj6 bulmaya çalışırdım.
En yeni ve güncel model o çünkü.
Kolay gelsin
-
21-22 minimum psikolojik sınır.
Altinda bir rakama alip memnun olman imkansiz.
Hee istisna vardir ama oda sana bana denk gelmez.
-
çin motor alınır ancak o para ile
-
tomass adlı üyeden alıntı
O fiyatlara bu devirde binilecek 4 silindir bulmak çok zor.
Temiz olduğuna inandığın;
Honda cb 600 hornet
Yamaha xj6
Suzuki gsf bandit
Suzuki gsr 600 alabilirsin.
Ben olsam Yamaha xj6 bulmaya çalışırdım.
En yeni ve güncel model o çünkü.
Kolay gelsin
Xj6 o paralara varsa bi tane daha alırım hemen..
-
Honda CBF 600 ile Yamaha Fazer 6 aranır ama çok şanslı olmak gerekir. Gerçekten maalesef yok, O fiyata Artık tek Silindirli Dominar bile yok :(
-
suzuki gsf bandit 600 çok mantıklı makina zibidilerin elinde hırpalanmamış bulmak mümkün
-
Başın ağrır bence sat para biriktir bi süre yada kredi çek
-
bu rakamlara biraz zor ama. cb 600f hornet derim. yaklaşık 3 sene 40k km kullandıgım enfes makinalardan biridir. tam bir viraj canavarı. frenleri kombine abs li.
-
-
tomass adlı üyeden alıntı
Arka maşayı gördükçe tansiyonum düşüyor.Bildiğin balkon demiri.
-
Ses olarak gsr600 çok iyi, ince ve daha yüksek sesi var. Bir video vardı yanyana xj6 ve gsr600 gaz veriyorlardı. Xj6'nın sesi sanki normal 4 silindir araba gibiydi ve gsr600'ün sesi ise süperdi.
Buldum videoyu
-
Dert 600
Gözyaşı 750
Bi de bütçeyıkan 650 alırsın o paralara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
Ne güzel dimi 250'ni sat o paraya biraz eski 600 al . Zaten bunlar ölümsüz makine imiş... Hem nasıl olsa deger de kaybetmiyor 600'lükler ilanlarda 15-20'den assa yok. 1-2 yıl kullanır aynı paraya bilemedin 1-2 bin zararla satarım diyorsunuz ama kazın ayaaa oyle deil.
-
bberksan adlı üyeden alıntı
Dert 600
Gözyaşı 750
Bi de bütçeyıkan 650 alırsın o paralara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
Ne güzel dimi 250'ni sat o paraya biraz eski 600 al . Zaten bunlar ölümsüz makine imiş... Hem nasıl olsa deger de kaybetmiyor 600'lükler ilanlarda 15-20'den assa yok. 1-2 yıl kullanır aynı paraya bilemedin 1-2 bin zararla satarım diyorsunuz ama kazın ayaaa oyle deil.
kazın ayaaa Nasıl?
-
2 sezon cbf600 kullandim. bakimlisini bulabilirsen motor aksami sikinti cikartmayacak tavsiye edebileceğim bir makina.
-
Amma boş yapan olmuş yine, kardeşim R25 sonrası Fazer 6 aldım ben 2 sene önce 15 e aldım 44 bin km'de, bugün ulan ne güzel yapmışım diyorum satacak olsam benim gözümde 18 binden fazlasını etmez üstelik üstünde mivv egzoz, spor cam, spor manet vs. var.
Fazer 6 grenajlı güzeldir arkaya da bi topcase atarsın 98 beygirle hem milletin aklını alırsın hem de tur motoru gibi rahat edersin.
-
km si 3 kez düşürülmüş motoru al tabiki
-
Bugun 17-18 bine 4 silindir masrafsız 10 yaşından genç motor alın getirin söz deposunu ben fulliycem
E tabi ilanlara bakarsan ciğeri sağlam motoruna anahtar değmemiş 30 binde motor birkac tane var. ÜŞENMEDİM SAYDIM
10 yaşından genç 18 binden ucuz 4 silindir bir tane ilan var (YAZI İLE SADECE 1 ADET) Onu da https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...82859865/detay buraya yazıyorum ki bazı arkadaşlar bu fırsatı değerlendirmek isteyebilir.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)