Tamamen benim acemiliğim sonucu emniyette duran lastik tamircisine arkadan girdim. Allahtan ford transit arabanın kapıları açıktı yoksa aranızda yoktum motorun son hali fena biri bana resim nasıl koyuluyor öğretebilir mi resimlerini de paylaşayım .
Tamamen benim acemiliğim sonucu emniyette duran lastik tamircisine arkadan girdim. Allahtan ford transit arabanın kapıları açıktı yoksa aranızda yoktum motorun son hali fena biri bana resim nasıl koyuluyor öğretebilir mi resimlerini de paylaşayım .
baba bilgisiyle adam olunmaz bekar hayatı yaşa.
geçmiş olsun hocam. sende birşey yoktur umarım ? ekipman durumun hızın neydi ?
Geçmiş olsun.
Umarım iyisindir.
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...im-ekleme.html
Geçmiş olsun.
Sen iyiysen eğer gerisi teferruattır takma o kadar.
Duran arabaya 100 le falan girdim iyiyim sağ bileğim eldivende bilek katlama koruyucusu olmadığından incindi dizim dizlik olmasına rağmen incindi vurdum durdum düşmedim
kardeşim geçmiş olsun forumdaki en şanslı insanlardansın. Böyle bir kazadan bukadar sağlam yırtman büyük bir şans.
Arabayı görünce frene asıldım ama durmadı hızlıydım çok şükür adam arkada olsa Onuda biçilen allah korudu
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Allah 2 tekerleri korusun.
Abs de var dimi bunlarda bide. Ona rağmen duramaman gerçekten çok enterasan. Ama kaza işte akıl sır ermiyor isterse ne olursa olsun...
geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun bende nice motorlar pert ettim ama sana bişey olmadıgı ıcın sevınmen lazım mal bu yeri doldurulur.
Ans aracı erken durdurmaz abs sadece manevra yapmana yardımcı olur ıslak yolda falan hatta abs daha uzun fren mesafesi bile demek bence
Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış, ucuz atlatmışsınız. Hatta bedava.
Motosiklet için üzülüyorsanız da üzülmeyin, içten söylüyorum. İnsana birşey olmadı ya gerisi hikaye.
İyileşince daha iyisini alır daha dikkatli kullanırsınız. Herşey tecrübe, tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun,100 değildir ama o 100 olsa transitin üstünden fırlar giderdin herhalde dediğin gibiyse çok şanslıymışsın
Ehliyeti almış mıydın bari abi başın ağrımasın ?
Allah korumuş,geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)