10k-12.5k arası Motosiklet Önerisi
Reklamlar
-
Merhaba abilerim, genç ve ehliyetini almış bi kardeşiniz olarak ilk konumu açıyorum. yanlış yere açtıysam veya yanlış bişey yapıyosam affola, uyarınız. Maksimum 13k'ya kadar motosiklet önerilerinizi rica edicektim. Okul kurs arası kullanıcam,seneyede üniversitede. Yazlarıda uzun yol yapabilirim. Aklımda Falcon Freedom 250 var, sizin önerileriniz nelerdir?
Reklamlar
-
Falcon Freedom görünüş olarak gerçekten çok fazla güzel bi motor ama ne yazık ki çok nazik bu yüzden çabuk bozulabiliyor. Çok fazla araştırdım. Bende 14 15 lira arası motor bakıyorum ben daelim daystar ile hyosung gv250 arasında kaldım.
-
umutcann41 adlı üyeden alıntı
Falcon Freedom görünüş olarak gerçekten çok fazla güzel bi motor ama ne yazık ki çok nazik bu yüzden çabuk bozulabiliyor. Çok fazla araştırdım. Bende 14 15 lira arası motor bakıyorum ben daelim daystar ile hyosung gv250 arasında kaldım.
Senin dediklerinede bir bakayım. ff250'in bazı kronik sorunları olabiliyormuş ama garanti kapsamında hallediliyor diye biliyorum. kullanan bi kaç kişiyle görüştüm sıkıntı çıkardığını söylemiyolar.
-
-
-
-
-
-
peyloride adlı üyeden alıntı
Sym wolf bakabilirsin
teşekkür ederim
Smiles are contagious. Be a carrier
-
Sym wolf uygundur,az yakar,kronik sorun yoktur.gidişide memnun eder.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Sym wolf uygundur,az yakar,kronik sorun yoktur.gidişide memnun eder.
araştırdım biraz, güzel ve tatmin edici bir motora benziyor ama galiba yedek parçası çok pahalı
-
DokiicanGl adlı üyeden alıntı
araştırdım biraz, güzel ve tatmin edici bir motora benziyor ama galiba yedek parçası çok pahalı
Kardeşim hangi motorun yedek parcasi ucuz piyasada?
Hee Cub ve cege makinaya binersen ucuza yedek parca alirsin.orasi ayri mesele.
-
Levent hocam tvs rtr200 gelmeyecek miydi bu sene? Sanki bu zamanlar satışa sunacaklardı.
-
hero carisma .. honda crf230 motoru var üstünde .. 30-40 bin km sorunsuz büyük arıza çıkartmadan sürenler var .. 13 demişsinde giyim kuşam kask fiyatları bunun dışında değil sanırım ... bence o fiyatlara yeterli bir tercih.. ben teknik bakarım tip görüntü düşük fiyatlarda sonra gelir bende önce dayanıklılık..
-
logaritma adlı üyeden alıntı
hero carisma .. honda crf230 motoru var üstünde .. 30-40 bin km sorunsuz büyük arıza çıkartmadan sürenler var .. 13 demişsinde giyim kuşam kask fiyatları bunun dışında değil sanırım ... bence o fiyatlara yeterli bir tercih.. ben teknik bakarım tip görüntü düşük fiyatlarda sonra gelir bende önce dayanıklılık..
giyim kuşam bu fiyatın dışında hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Kardeşim hangi motorun yedek parcasi ucuz piyasada?
Hee Cub ve cege makinaya binersen ucuza yedek parca alirsin.orasi ayri mesele.
Tabiki hiç bir şey ucuz değil artık, ama benzin deposu 1,500 tl olunca daha da pahalı geliyor insanın gözüne.
-
Ben de çok araştırdım. Sonunda falcon freedom 250 aldım. Görüntü on numara herkesin gözü üzerinde oluyor. 4 aydır bir sıkıntı yaşamadım. Motor kısmı sorun çıkarmıyor gayet sağlam. Ancak grenaj plastik aksam kalitesiz dikkat etmen lazım. Parçası da çin olduğu için diğerlerinden ucuz. Bence alınabilecek bir motor.
-
fatih1201 adlı üyeden alıntı
Ben de çok araştırdım. Sonunda falcon freedom 250 aldım. Görüntü on numara herkesin gözü üzerinde oluyor. 4 aydır bir sıkıntı yaşamadım. Motor kısmı sorun çıkarmıyor gayet sağlam. Ancak grenaj plastik aksam kalitesiz dikkat etmen lazım. Parçası da çin olduğu için diğerlerinden ucuz. Bence alınabilecek bir motor.
Sizinle mesaj yoluyla konuşma imkanım var mıdır acaba?
-
o zaman ben gene şöyle diyim o fiyata sanırım japon yok .. önceliğini kore lilere ver sonra hintli sonra çinli şahsi fikrim..
olaya teknik yaklaş sağlamlık kalite uzun yol km lerinde en fazla kaç km yapmı motorlar ve ne tür problem arızalar çıkarmış öncelik bunlara bak..
3 aylık 5 aylık 2 bin km 5 bin km lik motorlarla bir sonuca varılmaz.. sağlam en az 20-30 bin km uzun km testlerine verilerine bak..
motorun yakışıklı olması yolda arıza yaptığında yada çekici üstünde pek ustalara bir şey ifade etmiyor sana faturayı gene al bakalım yaguşuklu diye kesiyorlar
-
logaritma adlı üyeden alıntı
o zaman ben gene şöyle diyim o fiyata sanırım japon yok .. önceliğini kore lilere ver sonra hintli sonra çinli şahsi fikrim..
olaya teknik yaklaş sağlamlık kalite uzun yol km lerinde en fazla kaç km yapmı motorlar ve ne tür problem arızalar çıkarmış öncelik bunlara bak..
3 aylık 5 aylık 2 bin km 5 bin km lik motorlarla bir sonuca varılmaz.. sağlam en az 20-30 bin km uzun km testlerine verilerine bak..
motorun yakışıklı olması yolda arıza yaptığında yada çekici üstünde pek ustalara bir şey ifade etmiyor sana faturayı gene al bakalım yaguşuklu diye kesiyorlar
Çok teşekkür ederim dediklerinizi aklımda tutacağım
-
Yurt dışına çıkanlar bile var. Ben de il dışı 1000 km civarı yaptım. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ufak tefek sorun yaşayanlar varmış gaz teli kopması gibi onu da önceden yağlama gibi önlemler alınabilir. Elin yatkınsa zaten çoğunu kendin yaparsın. Benim en çok korkum teker patlaması yolda. Tel jant ve dubleks değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler