Metela adlı üyeden alıntı
200-250cc diyemeyeceğim ama o bütçeye sıfır bir msx 125 alırsınız, benim boy 182cm ve 81 kiloyum aramızda yok denecek kadar az fark var, tabi sizi sarmayabilir ancak ilk motor olarak bence enfes, en büyük artısı boyutuna rağmen kontrolünün bisiklet kadar kolay olması, çok kıvrak, hafifliği zaten bu kolaylığın en büyük sebebi, ön abs'li benim çok işime yaradı 80km ile sık sık giderseniz 100km'de 1.8 lt yakıyor, hızlı yani 100km ve üzeri giderseniz de 2.2 lt yani çok az yakıyor, servis maliyetleri az, bazı servis ücretlerim 45 tl idi, ortalama 100tl civarı, bir tek birçok markada olduğu gibi sinyaller pahalı ki onun da çözümü kolay, grenajı az olduğu için de yatma vs. durumunda zararınız az olur, motor koruma takozu ve elcik koyarsanız grenajları, sinyalleri ve maneti koruyabiliyorsunuz, milletin ilgi odağı olduğu bir motor, senelerce motor kullandığım için tabi ilk motor hevesim yok, bu motoru alırken benim de tereddütlerim vardı ancak hepsini kırdı, 2000 km'den fazla uzun yol yaptım, tabi dinlene dinlene yapmak zorundasınız uzun yol için konforu tabi az.
Motor piyasasının fiyatları malum , 15 bin TL artık düşük bir bütçeye tekabül ediyor ki, benzin fiyatları vs. cidden ekonomik motor bulmak hele de japon markalar arasında çok zor, şimdilik msx 125 küçük boyutlarına bakmazsanız çok iyi bir seçenek, 1.5 sene 16bin km oldu halen çok keyif alarak kullanıyorum.