Konsolosluk Plakası İle Motor Alma / Oh Ne Güzel
-
Kimseyi ve hiç bir şeyi eleştirmiyorum. Sadece içime oturdu. Ben %50 farkla bu motoru alırken, hafta sonu gezmeye çıkmış bu kişiyi görünce bir çok şey içimde sızladı. Resmi olarak CD plakalı konsolosluğun cros motosiklet ihtiyacı var demek ki... Ne diyim bilemiyorum. Demek ki başkonlos yüksekten tanıdığı... Allah kaza bela vermesin, bize de böyle şeyler nasip olsun.
Not: Plakaya takılan vidalarla ilgili ceza yeme olasılığı da sıfır tabi, yaşayın gönlünüzce ülkemizde. Biz de çile çekelim dürüst vatandaşlar olarak.. Dilerse onun alınmayan vergisini ben öderim, ne bilim elektrik faturama gelen zam olur, plaka masrafları olur, yıllık araç vergisi vs olur... öderim. Nasıl olsa alıştım.
Sadece Çok içime oturdu... :(
https://i.hizliresim.com/JDJ0qY.jpg
Reklamlar
-
konsolosluk araçları yeşil plakalı ve sadece c harfli olmuyor muydu? değişti mi bu kural? bana sanki normal bir vatandaş gibi geldi?
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
Koskoca konsolosun bindiği motosiklete bak, madem vergisiz biniyon adam akıllı birşeye bin densiz
-
Konsolosluk plakası yeşil ve CC harflidir.
-
Adam boş boş dertlenmiş..
-
Konsolosluk CC ve yeşil değil mi?
-
Goncolos plakası değil bu başkan. Normal vatandaş bu. Ayrıca tanınan imtiyazlar konusunda haklısın ceza yazılmaması gibi mesela. Ama bu normal vatandaş plakası
-
mütekabiliyet hükümleri
sağın TBMM, solun İçişleri Bakanlığı !
http://www.berkay.com.tr/TR,132/dipl...-cd-plaka.html
-
O değilde MA plakalar çoğaldı gençler.
Suriyelilerin iranlıların afganların alayı bu plakaları almaya başladı.
Boşverin konsolosu. Asıl sıkıntı bunlar bence.
Külüstür arabalarda ma,motosikletde MA, Bazı lüks araçlarda falan dolu bu plakalar.
GELİYORLAR.
neyse pompayı gösterinde bana koyim depoya benzini.
edit: Geçen kayınpederin yazlığın önünde bir araç gördüm. Dedim bu ney.
CC plakalı amerikan mış.
Dedim dur şunların fiyatlarına bakayım. Toyota 4runner diye.
Sahibinden de bulamadım o kasayı.
-
Konsolosluk taşıtlarının parasını kendi ülkesi ödüyor. Vergi alınmıyorsa da bizim vergiden de kesilen birşey yoktur. Elin gavurunun parasından ziyade bizim vergilerle gezen büyüklerimizden rahatsızlık duyulması gerekir.
-
CC bile değil ki o plaka .
-
Kendi kendine ne diyo ya bu git konsolosluk plakayı öğren
-
konsolosluk plakası değil,konsolos plakası değil, konsolosluk çalışanı (bulunduğu ilke vatandaşı olmayan)plakası diye biliyorum.
-
Arkadaşlar diplomatik plakadır CD'ler çok da şey etmemek lazım yani
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar diplomatik plakadır CD'ler çok da şey etmemek lazım yani
Plakadaki yazılar yeşil olmalı.
-
Asıl bizim devlet erkanının kullandığı araçlara kafa yormak lazım.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Dikkatli bakın fotoya plaka yeşil yazılı ve CD yazılı.
Kanundan size yazayım:
karayolları trafik yönetmeliği' 55/4 b bendine göre diplomatik ve konsüler muafiyeti bulunan kişilerin araçlarına cc, cd, cg ve cm harf, gruplarından plaka sıra numarası verilir.
aynı yönetmeliğin 56/1 d bendine göre büyükelçiliklerde görevli ve diplomatik muafiyeti olan kişilere ait araçlara takılacak plakalarda (cd ve cm grupları) zemin beyaz, harf ve rakamlar yeşil; (beyaz plaka)
İncirlik üssünde çalışan bir çok amerikalıda vardır bu plakalardan. Bu plakalar vs sorun değil. İçime oturmasıdır durum. Bi acıdır, benim memleketimde paramla bi bok alamadığımın, başkalarının güle oynaya yağtığı şeylerin üzüntüsüdür. Bu motoru almak için ülkemde salak yerine konduğumun üzüntüsüdür. Evet kıskandım. Doğrudur. Acıların vatandaşıyız. Ne alırsan %50 bana vereceksindir adı. Ona üzülüyorum. Başka bi şi yoktur. Boşverin dostlar. Acıdır işte... Elin adamı gezssin biz fotolara bakalım 31 çekelim... alışmısız
-
Arkadaşların dediği gibi, o araçların parasını kendi ülkeleri veriyor. Vergilerini de biz vermiyoruz onların. İçinize oturacaksa devlet adamlarımızın bizim paramızla lüks otolara binmesine otursun.
-
Koyun olduğum için oturmuş bi şeyi hissetmiyorum
-
Aynen fotoyu büyütünce plaka yeşil yazıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)