Harley-Davidson Elektrikli Motosikletini Sergiledi..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Şimdi akla gelen ilk soru '' Kaç basar bu? ''
-
Egzos sesi vermeyen Harley Davidson'ı kim ne yapsın
-
ismaileren adlı üyeden alıntı
Egzos sesi vermeyen Harley Davidson'ı kim ne yapsın
egzos sesi değil de fütüristik bir ıslık sesi gibi bi sesi var videolarında. bence bir süre sonra yapay egzos sesi diye aksesuar satmaya başlarlar 500 dolara.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
... 500 dolara.
sadece 500? çok iyimser gördüm sizi
-
Harley kalsik çizgilerinden artık uzaklaşıyor.Yeni modelleri ile crıiser -chopper segmentinde artık çok olmayacağını,yeni genç nufüsa yönelik tasarımlarla pazar payını yükseltmek istiyor.Elektirikli motor anlayışı zaten önümüzdeki 10 yılda belli bir standarda ulaşacak.Hemen hemen her marka elektirikli araçlarını üretmeye başladı.Bu hem doğaya verdiği zarardan hemde benzin hegemonyasından kurtulmak demek ama yeni yeni sektörlerin açılacağıda aşikar.Harleyin elektrikli modeli naked sport tarzı ve çoğu kesimden beğeni alacaktır ama klasikçi kesimin tercih etmyeceği bir tasarım.Ayrıca bir amerikan markası olan harleye trump tarafından baskılarda var zira üretim tesislerini amerika dışına çıkarmamalarını ve tüm üretimlerini amerika sınırları içinde yapıp dünyaya öyle satış yapmalarını istiyor.Bu durumun aynısı apple firması içinde geçerli,trump en son apple ceo su tim cooka çindeki üretim tesislerini amerikaya çekmesini istedi.Bu tablodada zaten alım tarafı hayal denecek seviyede olan harley motorlarının maliyeletri ve satışı yüksek olacağından avrupa ve diğer kıtalar için fahiş fiyatlarda satış yapacağını kestirmek çok güç olmaz.Bu noktada japon markalarının uzun zamandır harley klasik replikalarını tüm dünya genelinde satış yapamama durumu harleyin bu kabuk değişimi sebebiyle kendilerine bir avantaj sağlayabilir,harleyin izin vermediği bazı modellerin replikalarını yeniden tasarlayıp dünya geneline satış yapmasıda olası bir senaryodur.Olursada en azından cruiser severler için alternatifler çoğalır.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)