Belediye ekipleri gelip ne yapacaktı ?
Belediye bu tür durumlarda ne yapıyor ki? Hiç öyle bir olaya şahitlik yapmadığım için merakımdan soruyorum
Suyu tahliye edecekti polis bakıp gitmeyecekti muz cumhuriyeti mi burası?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Suyu çekiyorlar itfaiye ile falan veya kalan araba varsa dozerle çekiyorlar insanları güvenli bi yere taşıyorlar orası cidden kabalık bi alan arabalar köprünün ordan sağa dönmeye başladı görüp yoksa orada 100 200 araba kalmıştı.
Bende suyun o kadar yüksek olacağını tahmin etmedim önümde ki araba sağa kaçınca birden suyun içinde buldum kendimi. Adamında suçu yok tabii köprünün altı olduğu için biraz derin ve yokuş aşağı sular dolmuş
Bir belediye çalışanı olarak sana anlatayım. Oradaki suyu Zeytinburnu Belediyesi çekmez. Ana arterler İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlıdır. İBB'de gelip oraya çekmez yapacakları en maksimumu müdahele oradaki tıkanan mazgalları açmak olur.
Önce ana arterler ondan sonra bulvar, cadde, sokaklara yönelir ekipler. İtfaiye acil durumlarda su tahliyesi yapar. Kaldı ki orada suyu tahliye edebilecekleri bir yer yok zaten.
Tamamen alt yapı rezilliği başka birşey değil. Her işleri taşerondan ona buna peşkeş çeke çeke bu hale geldi her yer.
muz... demeyelim
muzun gazabına uğramayalım
Aynen öyle normalde belediyeden memnunum yollar vs çok güzel yada her türlü etkinlik vb olur ama alt yapısı berbat.
Motorumda da bende de Allaha şükür sıkıntı yok buralarda paylaşmamın amacı belediyenin duyup görüp artık bu soruna çözüm bulması ve insanların bu türk (özellikle alt geçitlerde) dikkatli olması başka yere yönelmesi
Zeytinburnunda son belediye seçimlerinde tüzde 49 ile akp almış
Şimdi %60 ile akp alır. Bakınız soma da seçim sonuçları. Tekmeledikçe artıyor akp oyu. Demek ki neymiş zeytinburnu durumdan memnunmuş. Bırakalım yüzsünler
Vergi ödeyen hak arar. Bakın abdliler vergi ödüyor hakkını alıyor. Biz vergi vermediğimiz yada verdiğimizde haberimiz olmadığı için hak aramıyoruz.
Takdir-i ilahi , belediye ne yapsın
"taserona verdik, güzel yapacaklardi, kandirilmisiz.."
dış güçler mazgallara mısır koçanı sıkıştırmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)