https://eksisozluk.com/motosiklet-pi...?a=popular&p=1
Haklı yönleri de var yazılanların haksız yönleri de var.. Ne eksik ne fazlayız aslında hakediyoruz birbirimizi..
https://eksisozluk.com/motosiklet-pi...?a=popular&p=1
Haklı yönleri de var yazılanların haksız yönleri de var.. Ne eksik ne fazlayız aslında hakediyoruz birbirimizi..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
"Ekşi sözlük" internetin IQ düşüren adresi. Linkte verilen başlığı okumadım, okumayı da düşünmüyorum, okumanızı da tavsiye etmiyorum.
Weak are prey
çoğu insanın aynı görüşte olduğu pişmanlıktır. ‘’düşmeyen motorcu yoktur, henüz düşmeyen motorcu vardır’’ lafını boşuna söylememişler.
06.09.2018 21:45 acil tip uzmani
mesela böyle bir yazı yazmış bir keko :D trafikte arabanın içinde aslan kesilip inince abi diyen tayfa
yarısı gerizekalı benim hamster kadar beyinleri yok.... fare kadar fare
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
bak yazmadan duramayacağım öyle bir konuşuyorlarki sanki araba kazasında ölenler elalem ? 160 kişi öldü ulan angut madem çok güvenli neden ölüyor insanlar ?
beyinszi yaratık ? araba güvenli ise hiç kimsenin ölmemesi gerekiyor
Kendi hanımlarını mutlu edemeyen adamlar duygusal mastürbasyonu motorculara sarmak sen önce arabayı doğru kullan bayramda 3-5 kişi max ölmesi gerek ama 160 kişi vefat ediyor her bayram fix beyin yoksunu bamya önce bunu açıkla...
Ben gereken cevabı vermeye çalıştım o başlığın altında
Ama maalesef motorcu düşmanı çok fazla
Aynı hızla full ekipmanlı bir motosiklet sürücüsü ve bu derecede sağlam bir araba kullanan söför duvara girdiği zaman , evet motosiklet sürücüsünün ölme ihtimali kat ve kat fazla.
Ama benim bedenim benim kararım onlara ne
Başlığı okumadım okumamda ama neler yazildigini az çok tahmin edebiliyorum. Bu denyolarin hayatları boyunca motosiklete binmeye bir tarafları yemeyecek.
Bir kış günü sıkışık bir trafikte gurleyen egzoz sesiyle yanlarindan gecerken sıcacık klimalı araclarinin icinden hayranlikla izleyecekler)
Motosikleti pitbull ile bir tutanları gördük bugün de başkasının adına utandık çok şükür.
Türkiye'de kullanmanın riskli olduğunu yazanlara hak veriyorum yalnız.
Bizim millet neyi beceremezse ona düşman olur :D o yüzde sallayın gitsin :D
İsmet Badem yada Barkın mezarından çıksa soracakları ilk soru motorum nerde olur.İnsanın ölümü göze alacak kadar sevdiği bir tutkusunun olmasını, tüm hayatlarını korkarak geçirmiş , yaşamadan geçen 80 yılın, gerçetken yaşayarak geçmiş 60 yıldan daha değerli olmadığını anlamamış, sıkıcı insanlara anlatmak mümkün değildir. Tutkunuzdan vazgeçmeyin. Yeterince dikkatli akıllı ve saygılı kalalım . gerisi boş..
Kedi-ciğer misali. Ulaşamayınca mundar oluyor. Parasızlıktan mı cesaretsizlikten midir bilmem hiç motosiklete binmemiş insanlar atıp tutuyor.
Kac yildir motosiklet kullanirim hatirlamiyorum. 600cc ve ustu motosiklet gordugum zaman ben de seridi ona birakip en saga çekiliyorum. Hele de uzun sacli artcisi varsa korkarak çekiliyorum. Trafigi allak bullak etmeye calisan mt li ekibi gorunce kopekbaligi gormus gibi oluyorum. Ekside ben de saydirdim bu zibidi tayfasina. Hak ediyorlar.
şu salak yeri ciddiye almayın allah aşkına.
Sinirlerim bozuldu ya keşke okumasaydım. Ben bu sınırımı nerde çıkarıcam şimdi
."katılıyorum. güya bu işin piri olmuş, fenomen olmuş nice usta motorcular bakıyorsun ya bir kamyonun altında yada bir bariyerin kenarında can veriyor."
Biriside eroine benzetmiş. Allahım sen akıl, fikir ver. Kendi cesaretsizliklerini ve trafikte ki bekleyislerinin hınçlaarini çıkartıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
"eroin de kullanan için ayrı bir zevk ve tutku olmalı. "sonuçta hepimiz ölücez, önemli olan sevdiğin şeyi yapmak" deyip eroinle ilgili de fikir beyan etmeyelim o zaman."
Bir türlü bırakamadık şu akgöt karagöt muhabbetini, motorcu-arabacı, sağcı solcu, gavur-dinci, yüzyıllarca vazgeçemediniz kutuplaşmaktan, taraf seçmekten, taraf olmaktan, kin gütmekten vazgeçemediniz. Öldürende ölende hep biziz.
Sevgi, saygı ile barış içinde ve sadece varolmaktan keyif almayı beceremedik.
Onu tek taraflı yapmak mümkün değil işte, onu sırf onların milyon dolarlık arabalarından daha hızlı olduğu için, trafikte bekledikleri için kin tutan araba sürücülerini söyle..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
Sende polyanacilik oynama japonya mi burası saygı duyalım... !
"Yaşamın amacı ölümdür. Bunun farkında olan insan, hiçbir cesaret gösterisinden kaçınmaz. Bu yüzden hayatın en büyük gerçeği ölümdür."
Malın 4 teker sürücüsü veya 2 teker sürücüsü yoktur. Mal maldır...
Araya birkaç kelime atarsak tamam olur, mesela:
Motosikleti ilk aldığımda daha önceki hayatım pişmanlıktır.
Motosikleti erine araba ile park yeri aramak pişmanlıktır.
Motosikletsiz bir yere yetişmeye çalışmak pişmanlıktır.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Bir ekşisözlük yazarı olarak forum ahalisine önerim ekşi sözlüğü çok dikkate almayın, orasıda çoluk çocuk yuvası oldu. Bu foruma takılan kitle ile aralarında dağ kadar fark var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)