Arkadaşlar şimdi tünelden geçtim büyük bi kaza olmuş motorcu arkadaş vefat etmiş kafası çok kötü durumdaydı :( motorun markasını seçemedim üzüntüden ne olur dikkat edin arkadaşlar
Arkadaşlar şimdi tünelden geçtim büyük bi kaza olmuş motorcu arkadaş vefat etmiş kafası çok kötü durumdaydı :( motorun markasını seçemedim üzüntüden ne olur dikkat edin arkadaşlar
bi haber linki falan var mı? vefat eden arkadaşta ekipman var mıydı ?
Haber bulamadım ekipmanda göremedim üzerinde.kaskda yoktu galba kafasına çok kötü bi darbe almış 😭
Ekipman yoksa doğal seleksiyon, varsa yazık. Allah rahmet etsin, geride kalanlara sabır versin.
Ders dönüşü bizim hocalar görmüş kaza anını görmemişler ama motorda fazla birşey yoktu dediler ilk aklımıza gelen top speed falan diye düşüntük ama motorda fazla birley diyince acaba teker falan denemesimi diye düşündük olayla ilgili bir haber bulamadık belki ilerleyen süreçte kazanın oluş şekli ile bilgiler veya kamera görüntüleri ortaya çıkar üzücü durum gerçekten allah rahmet eylesin ne diyelim
Haber linki bu sanırım
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/kagithane-tunelinde-feci-kaza-40948929
Kaza sonrasında tünelde olan arkadaşımın duyduğu kadarıyla olay şöyle oluyor. Motorda ki gençler tünelde makas atıyor, artçı kolları açıp oynamaya başlıyor. Bunun üzerine dengeyi kaybedip patlıyorlar. Kask sadece sürücüde mevcut.
motor cf 400 nk. merak ediyorum bu gibi durumlarda sürücüye dava açılıyor mu artçının ölümüne sebep olmaktan?
Trafik araçlarında ölüm veya sakatlanma durumlarında sürücüye tazminat davası açılabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)