CBR 250R kullanan bilen arkadaşlar birşey sorcam :)
Reklamlar
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Estağfurullah
Enjeksiyonlu.
Aslında bu sorunu tüm dizel ve benzinli araçlarda yaşıyoruz. Tabi bilen var bilmeyen var. Hiçbir usta(!) durduk yere otomobilin manifold önündeki hava emiş borusunu söküp de sarf malzemesi ve zaman harcayıp bunu da temizleyeyim demez. "Usta, motor tekliyor, rölantide geziyor v.s..." diye şikayetle gelmeni bekler ki buradan da adamı yolsun.
elim boş kaldığında bende bakayım şu parçaya güzel bilgi oldu ,:D
Reklamlar
-
CagrioneTR adlı üyeden alıntı
yılda 3.000 mi ulan ben bir buçuk ayda yaptım onu ev iş arası 55 km olunca git gel 110 km hergün
ben 1. ayda aldım. şuan 2200 km'de. yıl sonu 3000 anca olur. ayrıca arabam var işe vs giderken araba kullanıyorum hatta geçen hafta bursa antalya, ondan önceki hafta sarımsaklı-bursa yapıp geldim. böyle olunca motora sadece keyif için biniyorum.
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
ben 1. ayda aldım. şuan 2200 km'de. yıl sonu 3000 anca olur. ayrıca arabam var işe vs giderken araba kullanıyorum hatta geçen hafta bursa antalya, ondan önceki hafta sarımsaklı-bursa yapıp geldim. böyle olunca motora sadece keyif için biniyorum.
Satmak istediğinizde önce buraya yazın. Kıymet bilene gitsin
-
cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim bu değerli bilgiler için güzel bir başlık oldu )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)