Tek Teker Buse'nin Yakalanması
Reklamlar
-
Ülkede güzel şeyler de oluyor dedirten haber. Instagram'da sürekli trafikte tek teker videoları paylaşan, daha sonra kullandığı motoru pamuklara sarıp saklamışçasına temiz diye tanıtıp sattıktan sonra MT-07'si ile şova devam eden kardeşimiz bugün yakalanmış.
Darısı diğer tüm magandaların başına diyorum (Özellikle MT-09'lu olanların)
Ayrıca pişman olmadığını, çıkınca yapmaya devam edeceğini de söylemeden geçememiş
https://www.hurriyet.com.tr/amp/gund...ozler-40946208
Reklamlar
-
hep kask taksın ve ceket giysin hayallerim yıkıldı
-
-
Şu tek tekercilere sardılar bu ara. Dikkat edin ahali.
-
“Ben insanların canını tehlikeye atmıyorum. Kapalı alanımız olmadığı için yolda yaptım. O görüntüler bir kereye mahsustu. Yıllarca önce yaptım ve tekrarlanmadı. Kapalı alanda devam edeceğim”
-
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
yetenekli sonuçta. pistlere, gösterilere çıksın.
-
bu kızdaki cesaret hiçbirimizde yoq
-
Hepimiz motora biniyoruz,hepimizin çılgınca kullandığı zamanlar olmuştur yapabilenler heryerde teker yapar yada ufak bir yanlama yapar motorları el verdiği sürece bence kıza bravo hatta afferin.Yol boştu kimseyi de tehlikeye atmadım diyor.
-
fireblade e adlı üyeden alıntı
Hepimiz motora biniyoruz,hepimizin çılgınca kullandığı zamanlar olmuştur yapabilenler heryerde teker yapar yada ufak bir yanlama yapar motorları el verdiği sürece bence kıza bravo hatta afferin.Yol boştu kimseyi de tehlikeye atmadım diyor.
Biz tek teker yapıb 5 yaşındaki bebeyi ezenide gördük.Yol boştu tabi ama motorun altından gitmeyeceğinin garantisi varmı.Yılların motorcusu teker yaparken öldü yol yine boştu ama biri aniden çıkıverdi.Birileri herzaman aniden çıkar.
-
Lakabım "tek teker" olsa utanırdım, zaten mahalleye sokmazlardı. Bir Nesli Avcı'ya bakıyorum, Allah özenmiş de yaratmış Yunanistan senin Makedonya benim geziyor, bir Tek teker Buse'ye bakıyorum tövbe estağfurullah anca Barbaros Bulvarında ön kaldırma.
-
fireblade e adlı üyeden alıntı
Hocam o boştu dediği yol istanbul un göbeğinde hem yaya hem araç trafiğinin asla bitmediği bir yol. Üstelik de yokuş. Resmen sorumsuzluk.
Ehliyetini alıp 10bin lira cezayı kitliceksin bakalım bi daha yapıyor mu..
-
alla alla yeni bi kanun mu çıktı yol boş ise istediğimizi yapabiliyormuyuz ?
-
Bekir reisle bi akrabalık var mı acaba?
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
Hocam o boştu dediği yol istanbul un göbeğinde hem yaya hem araç trafiğinin asla bitmediği bir yol. Üstelik de yokuş. Resmen sorumsuzluk.
Ehliyetini alıp 10bin lira cezayı kitliceksin bakalım bi daha yapıyor mu..
250 tl ceza kesilmiş günlük youtubedan gelen 2 katıdır zaten
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
250 tl ceza kesilmiş günlük youtubedan gelen 2 katıdır zaten
Al ışte. 2 gun sonra birine çarpınca hesabını kimse vermez nasilsa
-
Ulan mt7 de gazı çevirince ön kalkıyo zaten.Marifet ?
-
o kaskı hiç çıkarmasın bence
-
kız reklamını yaptı siz hala neyin tartışmasındasınız. haberi izleyenler görenler duyanlar girip youtube kanalını ziyaret ettiniz (genel olarak bütün herkesten bahsediyorum) kız yapmak istediğini yaptı helal olsun. burda da herkes sütten çıkma ak kaşık gibi konuşmasın gerçekten çok komik gözüküyosunuz.
-
mt-kezbanseverlerderneği üyeleri
günaydın.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)