literatürde suçun faydası diye bişey var
niyet, yön önemli
literatürde suçun faydası diye bişey var
niyet, yön önemli
meraktan soruyorum yaş kaç? olayı abartarak neden recme çektin?
filtreleme yaptın diye çekip ceza yazan polis ben görmedim. vardır belki ama ikisi aynı şey değil. sanıyorsun ki bu tipler arada bir teker yapıp paylaşıyor. maltepe sahil yolunda oturuyorum ve bu tiplerle sürekli karşılaşıyorum. daha henüz bunların kontrolü kaybedip diğer insanlara verebileceği zararın boyutunun farkında olmadan burada yorum yapma. bu tarz sürüşü filtrelemeyle bir tutup masum hale getiremezsin. 3 yıl hapis de demedim. mevcut cezanın uygulanmasını gerektiğini düşündüğümü söyledim. yok o zman tekerciler yakalanmaz aradan geçenler hapis yatar diyorsun. tekerciler tek tek yakalanıyor. kimisi ikinci sefer yakalanıyor. ceza caydırıcı olmadıkça da devam edecek. ayrıca kendi fikrimi beyan etmişim yok mantık kırıntısı yok %51 saçma sapan üstü kapalı sekilde konuşmaları anlayamadım. yok yatırıp bilmem ne yapmadığım kalmış vs. kankası takipçisi falan mısın bunların?
yaş 33 de yaşla ne alakası var onu anlamadım. bunların kontrolünü kaybedip insanlara verebileceği zararları 14 senelik motosiklet tecrübeme dayanarak tabiki biliyorum. senin attığın makaslardan aralardan geçmelerden hız limitlerini aşmalarından daha kötü daha iyi değil hiç biri. cezalar caydırıcı olursa devam etcek doğrudur. makas atmalar da devam edicek, hız kurallarının ihlali de devam edicek, sağlamalar da devam edicek. yaptığınız bildiğin sürü psikolojisi, biri tokat atmış hepiniz tekme vuruyosunuz. zannedersin fahri trafik polisi hepsi. iğneyi kendinize bi zahmet.
tutturmuşsunuz bi tane teker yapan yayaların arasına çarptı bıdı bıdı, ulen 100 tane video koyarım ben buraya aralardan geçerken insanların başı yanan, hız kurallarına uymadığı için felaket yaratan.
bu arada bu kızı tanımam, youtube da videolarına hiç denk gelmedim, herhangi biyerden de arkadaşım değil. olması da gerekmiyor. tabi bizim insanlar alışkın tanıdık kayırmaya kafa oraya gidiyo sen de haklısın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------
bu arada tekrarlıyorum "BEN BU YAPILANIN DESTEKÇİSİ DEĞİLİM" sadece hepimizin yaptığından farklı şeyler değil bu. hepsinin genel adı var, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak. insan öldürmek gibi düşün bıçakla silahla döverek hiç farketmez. bu yapılan tabiki doğru değil ama hepimiz yapıyoruz. caydırıcı olursa hepimize caydırıcı olcak ve sen filtreleme yaptığın için ceza yiceksin. ben de yicem.
ben de çok yaptım busecim, yapacak bişey yok, olur öyle şeyler, tövbe istiğfar et, gerisi allah'a kalmış.
Ulan şu tek tekeri bir ben beceremedim ya la
tek teker yapmanın neyi marifet biri bana onu anlatsa şurdaki yazı yazan yada yazıyı okuyan herkese 5 dersde kralını öğretirim kaldıki motor süren insanların 10 tanesinden 9 u kaldırır ..
tekrar kaldıki tekere kendiliğinden gelen motorlar vardır zaten sizin bir şey yapmanıza gerek bile yoktur mt07 -09 gibi ..
zaten tek tekercilerinde çoğu bunları sürüyor yiyorsa tekere çok çok zor gelicek bir makinayı kaldırsınlar..
Marifet tekere gelicek makinayı kaldırmakda değil gelmiycek makinayı kaldırmakda..
tipe gel ya. bence kaskı hiç çıkartmamalı
Yetenekli olan bu adam adı PADMA , her boyutta motosikletle yapar gösterisini. 3-4 sene önce motosiklet fuarında gösteri yaptı KTM kaptı. Çılgındır, tam bir shovmendir.
bırakın ellemeyin böyle magandaları diyeceğimde sadece kendilerini gebertseler iyi başkasınında kanına girecekler
özeniyor insan ahanda özendim bende dominarla tek teker edeceemmmmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)