Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

BAJAJ DAN BÜYÜK ZAM

Motovento
    REKLAM ALANI
    zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekrem ata bey babuş nerelerde ya epeydir görünmüyor.
    Fabrikada hint fakirlerini kırbaçlıyo zamlı dominar üretmek için
    abeciMotoru bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    zam yapmayan kalmayacak Yamaha'nın da yakındır. Bekleyin ve görün. Dolar 6.66 ve yükselmeye devam edecek. Yıl sonunda 8TL yı bulur.

serconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    Bajaj'da japon oldu arkadaşlar hor görmeyin

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Sonra bajaj pulsar kullananlar niye böyle :D Şahin işine döndü bu. 25 liraya pulsar alan adama trafikte çok yaklaşmamak lazım hepimizi öldürür.
    zekeriyaimam ve riderottoman bunu beğendiler.

Motosikleti
    R25
    Şaka gibi, fiyatlara bak. Yakında yamahada yapar, bayiler satamayınca ne yapacaklar acaba ben onu merak ediyorum.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fabrikada hint fakirlerini kırbaçlıyo zamlı dominar üretmek için
    hohahahahaha. ekrem bey ne yapsın yahu! dölâr dört nala giderken gemini mi çeksin?

bu arada hindistan ile neden dölâr üzerinden alışveriş yapıyoruz ki? mis gibi rupi var, tl var; neden lanet olası dölâr?

gorefest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT09 Tracer
    Eskiden Hint fakiri diye dalga geçtiğimiz hintlilerin motoru bile alınamıyorsa, yakında Türk fakiri olarak yeni bir literatür eklenecek, bizi bu hallere düşürenlerin ve sebep olanların 7 sülalesi herhangi bir hayyatta rahat ve huzur görmesin, amin
    Metehan07-70, badircik ve zekeriyaimam bunu beğendiler.

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ÖmerFaruk199 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaka gibi, fiyatlara bak. Yakında yamahada yapar, bayiler satamayınca ne yapacaklar acaba ben onu merak ediyorum.
    Türkiye de kriz miz yok anasını.. adamlar peynir ekek gibi satacak..

mercedes de çalışan bi danışanım. valla kriz pek vurmadı o kadar zamma rağmen hala satışlarımız devam demişti.

dün arkadaşım sahibinden.com a 12 avro ya 2012 model seadoo marka jetskiyi ilana koydu. koyar koymaz 3 kişi aramış biri ciddiymiş. büyük ihtimalle hafta sonu satacakmış..
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Motosikleti
    Ducati Monster 696
    Türkiye'de fakir daha fakir zengin daha zengin olma yolunda hızla ilerliyor.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

mercedes de çalışan bi danışanım. valla kriz pek vurmadı o kadar zamma rağmen hala satışlarımız devam demişti.

dün arkadaşım sahibinden.com a 12 avro ya 2012 model seadoo marka jetskiyi ilana koydu. koyar koymaz 3 kişi aramış biri ciddiymiş. büyük ihtimalle hafta sonu satacakmış..
    Bu yanıltıcı bir durum. Fakir ile zengin arasındaki makas çok büyüyor. Sonuçları ağır olur, örneği mevcut; Venezuella.

frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yanıltıcı bir durum. Fakir ile zengin arasındaki makas çok büyüyor. Sonuçları ağır olur, örneği mevcut; Venezuella.
    O halkın enayiliği sorsana o arabayı ne kadar kredi çekip almış? 5 yıl kredisini ödeyecek bir araba için 5 yıl belki istediği şeyi yiyip içeyemecek ortalıkta zenginim diye dolaşacak.

Taksitli zengin

İPhone yi 24 ay tarifeli alıp zenginim diye dolaşanlar gibi :D

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400

Jetski örneği garip bir örnek. Jetski alacak adam ya zengindir ya da işletip para kazanacaktır. 4bin liraya 2 ay boyunca motosikletini satamayan var. Adamın parası dövizdeyse ona ne krizden. Bizim gibi dövizi bırak tlsi bile olmayanlar için sıfır motosikletler hayal oluyor.
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

sdt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    Bu izlediğiniz asıl filmin sadece fragmanı.
    Fragman bittikten sonra daha acıklı sahneler, bol göz yaşı olacak.
    Ne yazık ki...

Alıntı gerivites adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jetski örneği garip bir örnek. Jetski alacak adam ya zengindir ya da işletip para kazanacaktır. 4bin liraya 2 ay boyunca motosikletini satamayan var. Adamın parası dövizdeyse ona ne krizden. Bizim gibi dövizi bırak tlsi bile olmayanlar için sıfır motosikletler hayal oluyor.
    Valla jetskinin sahibi zengin değil. orta sınıf diyebileceğim bir kişi.
    Benim demek istediğim türk milleti bazı şeylere parası yoksa bile para yatırır. cep telefolu araba gibi. bazı manyanlar da motora

Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biliyorum yanıltıcı bi durum. ama emin ol gizli zengin parası olan çok insan var.

herşeyi geçtim 1600 tl maaş alan bi adam gidip 5000 tl bi telefona verebiliyorsa, yemeyip içmeyip 30 bin tl ye de bajaj alır.

yani sonuç olarak bu adamlar mecbur bu zamları yapmak zorunda. kur yüzünden. ve her türlü satacaklar.

Sedotti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200
    Az yaksın ABS'li olsun diye tam 1 sene evvel yarı fiyatından ucuza aldık, lüks tüketici gözüyle bakılmama az kaldı.

Bajaj 150 milyon euro len!

Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer GT+ GT Plus
    kimileri neden hayret ediyor anlamış değilim, bu araçlara konan hayvani vergiler, yüksek döviz kuru, ekonominin hali ortada, 1 liralık market ürünleri 2 liraya yaklaştı, maalesef ki motosiklet, hele bu modeller tamamen lüks oldu, çin vs. fark etmez ülkemiz üretmiyor, ithal ediyor, ben bugün artık aliexpress'deki 3-4 dolarlık ürünlere bile zor bakar oldum, bu fiyatlar geriye dönmeyecek fiyatlardır. doların düştüğünü tarihimizde görülmedi maalesef, asıl daha da yükselmesin, motor fiyatları bu artık, biz 80'lerde motor gördük mü ağzımızın suyu akardı, şimdi tekrar o günlere geri dönüyoruz.

beyler enseyi karartmayalim. yok batiyoruz, yok bittik. böyle bir şey yok. olacakları ben size diyeyim: ithal luks ürünleri alamayacagiz. mesela iphone, adidas, michelin gibi markalara ulaşmak imkânsız gibi olacak. onun yerine daha kalitesiz, orta kalitede, 3. sınıf eşyalara mecburen yonelecegiz. elimizdekiler ile idare etmesini öğreneceğiz.

gıda konusunda hayal kırıklığı olmaz zira ülkemiz, ne kadar elestirsek te tarım yapmayı biliyor. s*ke s*ke tarim yapacagiz cunku yapmazsak ac kaliriz.

bunun dışında eskisi gibi gezeyim, tozayim; tatile gideyim, bunları bir kalemde unutun derim.

istanbulda olanlar bogazda, anadoluda yasayanlar en yakin nehirde çimecek. egede yasayanlar şanslı azinlik. koftehor egeliler, ulkenin balını emiyorlar.

denize giriş parasi olan yerlerde dağdan dolanip giriş parası vermeme gibi bir yöntem bile gelistirdim ben. böyle küçük, mini çakallıklar cüzdan dostudur arkadaşlar. ekonomik krizde hayat kurtarır.

velhasıl, çok da enseyi karartmayın diyorum ben.

Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler enseyi karartmayalim. yok batiyoruz, yok bittik. böyle bir şey yok. olacakları ben size diyeyim: ithal luks ürünleri alamayacagiz. mesela iphone, adidas, michelin gibi markalara ulaşmak imkânsız gibi olacak.
    hayalimiz bile fakir

o saydığın ürünler avrupa da herkesin sahip olduğu orta sınıf ürünleri. lüks değil ki
    zekeriyaimam bunu beğendi.

hayalimiz bile fakir

o saydığın ürünler avrupa da herkesin sahip olduğu orta sınıf ürünleri. lüks değil ki
    onları ben lüks olarak görüyorum. tabii buradan durum analizi yapılabilir, haklısınız, bizim lüks olarak gördüğümüz kaliteli mallar dışarıda sıradan ürün kategorileri arasında olabilir. bu da bizim gelir seviyemizin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor.

öte yandan diyorum ki, bunlar senin için tabii ki lüks. sen üretim için ne çaba harcadın? arge için ne kadar kaynak ayırdın? bu ürünleri ithal edebilmek için karşılığında ne ürettin? vesaire, bunları gerçekleştirmeden adidas, iphone, michelin kullanmaya kalkarsak tabii ki lüks kategorisinde göreceğiz.

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen üretim için ne çaba harcadın? arge için ne kadar kaynak ayırdın?
    yol üçüncü köprü hava alanı
    bi de şey vardı saray. sayılmıyor mu bunlar
    zekeriyaimam bunu beğendi.
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)