Malum sitede Türkiye de tek diye ilan açılmış 2018 model 33bin tl. Bazı kişiler ciddi ciddi 2018 modellerin bu fiyattan geleceğini söylüyor.
Malum sitede Türkiye de tek diye ilan açılmış 2018 model 33bin tl. Bazı kişiler ciddi ciddi 2018 modellerin bu fiyattan geleceğini söylüyor.
Geçen bajaj bayisine gitmiştim bayramdan önce bayramdan sonra oluşacak liste fiyatını gösterdiydi yanlış hatırlamıyorsam 160ns 17.800 yazıyordu gerisini siz düşünün
Dominar 400 33 e çıkmaz imkansız. Sene sonuna sıfırı 23 ü görür 2019 da taş çatlasa dolar bu şekil devam ederse 25 le filan kapatır seneyi. Bajaj o kadar çok zam yapan firma değil. Yapamaz yani yaptırmazlar almaz kimse.
Şuan piyasada satılan modeller 2017 ve 21.500tl. 2018 ler için kur 4-5 civarlarinda iken belirlenen fiyat 25bin tl. Yeni kurdan 25 üzerini görebilir ama 33 cok iddialı olur gelirse satması çok zor.
Yeni listeyi bizim grupta paylaşmışlar şaka gibi.
Dominar 2018 33bin
Rs200 25,400
200Ns 21,750
Belkide stokları eritmek için yapılmıştır.Bu rakamlara satılacaklarını düşünmüyorum.
Ölümü gösterim sıtmaya razı etmek gibi.
30 bin tl ye 18000 km nc750x dct satılıyor. Düşünmeden nc alırım o paraya. Param olsa alırdım ama yok 😀😀😀
33 bin mi
Askere gidip gelene kadar (6 ay sonra) 17-18 bin liraya adam akıllı sıfır motorsiklet alamayacaz böyle giderse
5 . ay kuruna göre verilmiş fiyatlar büyük ihtmal değişecek alan alsın sonra 400 cc motor yok diye ağlamayın
400 cc tek silindir ve topspeed'i 160 olan,titresim manyaği bir motor için kim ne için ağlıyacak anlamadim ?
NAKEd motor da top speed arayan arkadaşları görüyoruz :D gülüyoruz
ben güç kuvvet ve ses istediğim için gsr 600 almayı tercih ederdim. özellikle sesi çok hoşuma gidiyor ve naked. 200 km üzeri hıza rahatlıkla çıkabiliyor hatta 240 km hızı geçiyor sanırım yani hatırlamıyorum...
ses çok önemli ses.
160 yapıyor zaten ve üstü hem çok savuruyor hem de güvenli olmaktan çıkıyor. Bence bırakın şu top speed merakını. Daha bir kaç gün önce kaza yapan arkadaşların vücutlarının ne hale geldiğini gördüm ve berbat bir görüntü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)