Kameralı kasktan sonra şimdi de klimalı kask yapmışlar...
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar , bugün videosunu izledim, ACH-1 diye bir modeli var tam Adana-Mersin bölgesi ve çöl geçmek niyetinde olanlara göre.
Bunu görünce aklıma içten dikiz aynası gibi ekranı ve arkasında kamerası olan Cross kask geldi aklıma. Peki sizce bu kask işi daha ne kadar ilerleyebilir...
https://feherhelmets.com/
Reklamlar
-
fotoğrafı bile serinletti bian beni.
az önce firmanın paketini götürmem gerekti deri ceket ve kask. sucuk gibi oldum.
1 saat önce geldim ama hala sucuk gibiyim
-
Kameralı kask, klimalı kask hepsi büyük beklentilerle ve desteklerle başlayan projeler. Hatta Hud destekli head-up display yani göz önüne bilgi ekranı gibi şeyler yapanlarda oldu. Çoğu iflas etti veya sürünüyor. İşin uzmanı Sena elle tutulur bir kask yaptı, dahili interkomlu ve kameralı bir kask olarak oda fiyat olarak yukarda ama satışlar fena değil gibiymiş şuan.
-
Türklere sökermi kask ses alıyor diye garantiye yollayan millet bunu satan adamı idam ettirir...
-
Kaç Btu-muş?
-
Yabancı sitede arkadaşın yorumu: "Kafanı arkadan kaldırıma çarpsan beyninle klima yer değiştirir"
-
-
Bu ucuz parçalardan alıp denemek lazım aslında 3-5 dolara ise yarayıp yaramadığı ortaya çıkar. Belki kılıf içinde koltuğa bile konulabilir.
-
Termoelektrik üniteden bahsediyor. Valti zamanında bilgisayarımdaki soğutma sisteminde kullandığım bir teknoloji. Malesef ki randımansız olduğundan tekrar sıvı soğutmaya geçmem gerekmişti ve bir ev kliması parasını heba etmiştim. İyi koymuştu bana.
-
Antalya sıcakları icin birebir ama yukarıdakiarkadaşların dedigi gibi kaza anında pervane girerse kafaya ne yapcaz
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)