2015 senesinde bende bajaj pulsar200ns vardı kardeşimin arkadaşı ısrarla ktm duke 390 almak istiyor ve başımın etini yiyordu en sonunda dayanamadım al şu benim pulsarı şu pazar yerinde bi iki turla sonra karar ver dedim çocuk 1 gün boyunca pazar yerinde uğraştı didindi en sonunda benim neyime duke 390 ki pulsar benim işimi fazlasıyla görür dedi gittik pulsar aldık bi süre kullanıp bajaj boxer aldı,senin kalemin en fazla mt25 r25 güzel kardeşim fazlasını kullanabilecek durumda değilsin şu an.
Motorun tarzı belli değil..
Ve 18000 ekipman da alınmış bol almasaydık bari.
50 000 km kapalı alanda turlama gerçi biraz az olmuş, 55000 ve 1000cc daha iyi olurdu iki kez masraf olmazdı..Yalnız motosikletin yedek parçası kalmayabilir o süre içinde.
Açıklamasız ve kısa bir mesaj..
Galiba ehliyet de yok (varmış sonradan gordum)
Para var eğitimin adı yok.
Yeni üyelik. .
Çalışın bunlara..
o kadar zamdan sonra olacağı bu
bildiğin daşdaş geçiyor adam harcadığınız zamana yazık 😃
Al bir 50 cc kuba rx 9 pazar yerinde parçalayana kadar kullan öyle gel.
ben olsam evin içinde yapardım 50 bin km yi. kaza riskin iyice düşmüş olur. yalnız lavaboya girerken çok dikkatli ol zemin ıslak olabilir, kaygan zeminlerde yapacağın şey frenin yokmuş gibi sürmek buna uyduğun sürece kazasız belasız 50 bin km yi tamamlarsın.
600 cc ile pazar yerinde kendini öldürebilirsin. Saatte 50 km hızla günde 5 saat aralıksız sürsen, günde 250 km yaparsın. Sürekli aynı viteste gezmekle öğrenebileceğin bir şey olmaz. Motor alttan güneş tepeden yakar kavurur.
Ciddi olduğunu varsayıyorum, motosiklet eğitimi veren kurumlar var. Yamaha, Honda, BMW nin kendi sürüş akademileri var. Maddi açıdan bir sorunun yok anladığım kadarıyla. Bu kurslardan birine katıl. Eğitmenlerle konuş. Almak istediğin motordan bahset. Seni onlar yönlendirsinler.
Yok bana uymaz kurs, eğitim, ben kendim öğreneceğim dersen yarın gidip istediğin cc de bir motorla trafiğe çıkabilirsin. Ehliyetin de varsa hiç bir sakınca yok.
Tekerin düz bassın.
3 yıldır o kadar km yapamadım la
küfürr etmicem
Ben 8 bin km'yi bir senede ancak yapabildim. İstersen sen 1 milyon km yap r1 ile başla. Dalga mı geciyorsun?
Illa ki o cc makineyle başlıycam ölmek istiyorum dersen git motto akademiye, onlardan eğitim al bari yüzde 50 ye düşür şansını
la get başka yerde eğlen!
beyler siz de bu ve bunun gibi trollerin konularına 3 sayfa cevap verip eğlendirmeyin şunları yahu!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)