Tmf Başkanı : "Türkiye'de bir krizin olmadığını dünyaya haykıracağız"
Reklamlar
-
- Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Yunus Uçar:- "Türk sporunun ve Türk gençliğinin organizasyon gücünü ve Türkiye'de sosyal, siyasal ve ekonomik anlamda bir krizin olmadığını burdan 80 ülkeye canlı, 180 ülkeye de banttan haykıracağız"
Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, "Türk sporunun ve Türk gençliğinin organizasyon gücünü ve Türkiye'de sosyal, siyasal ve ekonomik anlamda bir krizin olmadığını burdan 80 ülkeye canlı, 180 ülkeye de banttan haykıracağız." dedi.
Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonunun iş birliğinde Afyon Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası'nda gazetecilere açıklama yapan Uçar, dünyanın en büyük 10 spor organizasyonundan biri olan şampiyonayı, sporseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Sıralama turları ve serbest antremanlarla başlayan şampiyonanın yarın ortalama 50 bin izleyicinin katılımıyla devam etmesini beklediklerini ifade eden Uçar, "Uluslararası federasyondan çok başarılı olduğumuza dair teşekkürler almaya devam ediyoruz. Umut ediyorum ki bugün ve yarın Afyonkarahisar ilinin çok değerli sporseverleri ve civar illerden gelecek olan izleyicilerimiz de bizleri yalnız bırakmayacaklardır. Vatandaşlarımız, bu organizasyona, bu heyecana ortak olacaklardır." diye konuştu.
Yunus Uçar, şampiyonaya ilginin yoğun olduğunu vurgulayarak, "Bugün büyük bir izleyici kitlesini alana bekliyoruz. Umut ediyorum ki akşam Ceza'nın da konseriyle beraber burada on binlerce izleyiciyi bir araya getireceğiz. Türk sporunun ve Türk gençliğinin organizasyon gücünü ve Türkiye'de sosyal, siyasal ve ekonomik anlamda bir krizin olmadığını burdan 80 ülkeye canlı, 180 ülkeye de banttan haykıracağız." ifadelerini kullandı.
23 kişinin mücadele ettiği MX2 sıralama yarışında birinci Letonyalı sporcu Pauls Jonass, ikinci İspanya'dan Jorge Prado, üçüncü Danimarkalı Kjer Thomas Olsen oldu.
22 kişinin yarıştığı MXGPS sıralama yarışında ise Hollandalı Jeffrey Herlings birinci, Slovenyalı Tim Gajser ikinci, Belçikalı Jeremy Van Horebeek de üçüncü geldi.
Şampiyonada sporcular yarın MXGP ve MX2 kategorilerinde mücadele edecek. Dünyanın en iyi motokrosçularının yer alacağı MXGP kategorisinde 30 sporcu, rakiplerinin önünde yer almaya çalışacak. MX2 kategorisinde ise 31 sporcu yarışacak.
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
Hacı dünyada 195 ülke yok mu? Bu hesaba göre 260 ülke yapmış. Belki de banttan intergalaktik haykirmistir. Diğer yaşam formları filan ışte yuvarlak hesap 250 260 yapar.
Eyy andromeda ahalisi haykiriyorum sana! Türkiye de kriz yok tamam mi!
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
Hacı dünyada 195 ülke yok mu? Bu hesaba göre 260 ülke yapmış. Belki de banttan intergalaktik haykirmistir. Diğer yaşam formları filan ışte yuvarlak hesap 250 260 yapar.
Eyy andromeda ahalisi haykiriyorum sana! Türkiye de kriz yok tamam mi!
Hacı Allah razı olsun çok önemli bir detaydı şimdi tüm forum buraya takılıp linçe başlayacak..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Beyfendi ne içtiyse aynısından istiyorum.
-
-
Yarış için 2 kişilik bilet 200 tl
600 km yol nerden baksan 150 lira benzin parası.
Yolda yeme içme vs iki kişi 200 lira desen. 550 yapar. Kaçınızın cebinde bu işe ayıracak 550 lira var beyler? Delikanlı gibi. Kredi kartını saymıyoruz. Nakit olacak. Bende yok zira öyle bi bütçe.
-
Bazı torbacilar gerçekten işlerinin hakkını veriyor .
-
yunus bey biraz ileride haykırır mısınız? bebek uyuyor da evde. zor uyuttuk sabiyi. allahini seversen az ötede haykır.
-
gogozh adlı üyeden alıntı
Bazı torbacilar gerçekten işlerinin hakkını veriyor .
"Türkiye'de sosyal, siyasal ve ekonomik anlamda bir krizin olmadığını"
TMF 'nin zerre kadar itibari kalmadı gözümde. Niye böyle yapıyonuz, susamıyonuz mu ki onun yerine?
-
götümle gülebilirmiyim
-
La bunlar hangi ülkede yaşıyor amk...
Fıttırtacaklar bi cinnet herşey, halledecek...
Kriz yok doğru... KERİZ var...
-
Yok diyorlar. O zaman kesin vardır
-
Ülke iyice karikatüre bağladı. Tam haykırıcam bir gülme geliyor...
-
"Yarın G8'in zirvesine oturuyoruz" diye bir açıklama da ben yapayım oldu olacak.
Sonra da "ABD'ye iPhone ihracatını durduruyoruz." açıklaması yapacağım.
Zaytung, TMF başkanına yazar kadrosuna girmesi için iş teklif eder mi acaba?
-
Zeka pırıl pırıl adamda.gerçi oda haklı millet arabalarla yardır yardır geziyor 10 gün bayram tatiline çıkıyor tüm restorantlar full sonra kendi kendime diyorum bu kriz galıba beni vurdu sadece
-
Zamanında Barkın'a laga luga yapan dallama bu yalaka mıydı acaba?
-
Bi taraflarınızı yırtarak bile bağırsanız her şey ortada. Allah insanı alçak olmaktan korusun.
-
Yandaşlara kriz olmadığı doğru demek ki...
yalnız adam Teksas'taki binbir surat gibi :D
Fadıl bey'de her operasyondan önce imaj yeniliyor....
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Bir şaşırtın beni , birinizde yerine hak ederek gelsin...
https://odatv.com/basbakanlik-musavi...702171200.html
Başbakanlık Müşaviri Babasının ağzından laikliğe küfretti
Başbakan Binali Yıldırım'ın müşavirlerinden Bekir Yunus Uçar, babası
Timurtaş Hoca'nın Atatürk'e ve laikliğe küfreden videosunu paylaştı.
-
-
timurtaş uçar'ın oğlu muymuş?
bak buna şaşırılır!
ne dinlerdik kasetlerini bee.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)