Trafikteki Dalaş Ve Ayna Kırma..
Reklamlar
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Benim eski motorum trabzona satmıştım hatta bu arkadaşa motorun yanında o eldivenle montu da ben verdim ama disk kilidini vermeyeceğimi sonraki motorumda kullanacağımı söylememe rağmen 2 dakikalığına eve çıktığımda disk kilidini çantasına atmış tabi o anda farketmedim bidaha aksam farkına vardım eğer o an farketsem kesinlikle inadına satmazdım.
Rize mıntıkasının evladı ,malum şahıs ile akrabadır , genlerinde var ne yapsın , calmadan duramıyorlar , bu gene ufak bir disk kilidi araklamış , öbürü tüm .... İşte anladınız siz onu.
Geçmiş olsun.
Reklamlar
-
Ben 6 sene yaşadım Trabzon'da normal sürdüğünüzde bile bela gelip buluyor sizi insanının motora saygısı yok. Arkadaşlarıma silah çektiler bu arkadaş yaşadığı sehirin farkında değil alır başına bı ihale çok endiselenmeyin.
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Benim eski motorum trabzona satmıştım hatta bu arkadaşa motorun yanında o eldivenle montu da ben verdim ama disk kilidini vermeyeceğimi sonraki motorumda kullanacağımı söylememe rağmen 2 dakikalığına eve çıktığımda disk kilidini çantasına atmış tabi o anda farketmedim bidaha aksam farkına vardım eğer o an farketsem kesinlikle inadına satmazdım.
Abi motoru araklamadığına dua et. Ucuz kurtulmuşsun.... Ne araklamacılar var memlekette....
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Tühh gene videoya yetişemedik.
Hocam siz benim videoyada yetişememiştiniz galiba :D yada karıştırıyorum.
-
Exectus adlı üyeden alıntı
Hocam siz benim videoyada yetişememiştiniz galiba :D yada karıştırıyorum.
Evet hocam, yine bendim
-
moonspell07 adlı üyeden alıntı
Abi motoru araklamadığına dua et. Ucuz kurtulmuşsun.... Ne araklamacılar var memlekette....
Aman en korktuğum şey umarim basima gelmez bir gün
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)