Janttan Bağlanıyodum son anda
Reklamlar
-
31 Ağustos 2018, 22:28
Benim driftle giderken arkadan yunus sellektör çaktı nese sağa çektim
O jantlar ne falan dedi 72 tel takılı üstünde tam basık sürte rek gidiyo
Jantın resimlerini falan çekti sonrasında pazartesiye kadar orjinalini tak men edecem yoksa dedi
Benim anlamadığım 72 tel jant cg ninde orjinal jantı ona takınca bişey olmuyoda drifte takınca nie böyle yapıyorlar ?
İkincisi men ederse nolur ?
Üçüncüsü men edermi ?
Reklamlar
-
31 Ağustos 2018, 22:39
bence kıskanmıştır altında nc yada africa yada crosstorer a olmuyor diye takma kafana.
-
31 Ağustos 2018, 22:39
-
31 Ağustos 2018, 22:54
Ciddi cevap verin ben motoru men edecekler diym siz hala dalgaya aliyonuz
-
31 Ağustos 2018, 22:59
-
31 Ağustos 2018, 23:16
Etmezsen adam değilsin de. Memleketin hırsızı, sapığı eksik olmaz. Bu memurların işi gücü boş işler.
Sen de o jantı değiştirirsen cg ci ruhuna ters düşmüş olursun. Motoruna saygı duy, polise boyun eğme.
-
O 72 tel jant üstün sadakati..
144 tel jant ise,Yüksek korunmuşluğu temsil eder..
Kısaca;
Orjinal jantini tak ve motoru normale döndür..başını dertten kurtar..
-
Adam trafikten men ederim demiş . Ne yapalım adamla konuşup etmemesi için ikna mi edelim . Bu polisle devamlı rastlasiyor musun ? Niye motorun yere surtuyor ? Okumadi sürünüyor falan deme sakın :(
-
Kardeş,profil resmindeki motorunun,ön tekerin sol tarafindaki parça magirus minibuslerdeki parçadan mı?jant kelebeği,dikkat et o parça motorun dengesini bozar.makinayi yere ne kadar bassanda tehlikeli..
-
Lastik mi sürtüyo kıçın mı ?...
Sahi acı var mı acı ?..
-
gogozh adlı üyeden alıntı
Adam trafikten men ederim demiş . Ne yapalım adamla konuşup etmemesi için ikna mi edelim . Bu polisle devamlı rastlasiyor musun ? Niye motorun yere surtuyor ? Okumadi sürünüyor falan deme sakın :(
Hayır onu sormuom
Öyle bir hakkı var mı ? Diyelimki gitmedim men edermi ? Ki gidecem ya üşeniom orjinal jantlarını takmaya .
-
Adam polis, devletin kolluk kuvveti, resmi memuru sence öyle bir hakkı var mı ? Motoru neden o hale soktun la zevk meselesi birşey diyemem ama sekip seni üstünden atar lan . Bir de jantta ki kelebek orijinal mi ?
-
-
Basık çocuk kask, ekipman full bir şekilde giyiyor musun? Kurallara uyuyor musun?
-
Arabayı yağ bakımına götürdüğümde bir cg gördüm.Usta bu ne yahu dedim.Hiç sorma dedi.Bu nasıl motor lan ALLAH aşkına.Çok merak yaptı bende hemen gidip motoru inceledim.Fenada olmamış hani çocuklar baya emek vermişler ona.Sahibini bulsam kasislerde ne yaptığını soracaktım.
-
Kardeş senin motorun ciğeri sönmüş.Yunus yakalayamaması lazım 200 lük kelle ile
-
Polis iyi niyetliymiş müddet vermiş. Evet men eder. O şekilde yakalanırsan bağlanır ve cezası var. Meni kaldırmak için muayeneye girmen lazım.
-
selede streç film var mıydı?
-
benim motor orjinalden tel jant 72 burgulu tel gider mi bana 😂
-
Bu polis senin plakayı aldı herhalde şu güne kadar şuraya gel orda bakıcam yoksa men edicem mi dedi? Eğer öyleyse gitmezsen bişi yapamaz(seni o motor üstünde yakalamadığı sürece). Sadece arkadan ceza gönderir sende ispatlarsan cezadan yırtarsın. Ayrıca yunuslar bağlayamaz trafik ekibi çağırır. O şekilde bağlatır. Cezayı da kendisi yazamaz bi trafik ekibine yazdırır.
Şimdi senin yerinde olsam orijinal jantı takar işi inada bindirmeden çözerdim. Nedeni hem bi dünya masraf hem de devletin memuru ile uğraşmak var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)