Önce Elleri İle Sonra Ayakları İle Motosiklet Süren O.M. nin Cezası Belli Oldu..
Reklamlar
-
31 Ağustos 2018, 10:46
Trafik magandasına para cezası
İstanbul'da akan trafikte ayaklarıyla motosiklet kullanan maganda yakalanarak trafiği tehlikeye düşürmek, ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan 4 bin 800 TL para cezası verildi.
Maltepe sahil yolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde geçtiğimiz günlerde, arkadaşıyla birlikte motosiklete binen M.O. isimli şahıs, trafikte süratli bir şekilde araçların arasından makas atarak geçip, arkasındakiyle birlikte tek teker üzerinde metrelerce ilerlemişti. Daha sonra ayaklarıyla motosiklet kullanarak ellerini gidondan çekmişti.
4 BİN 800 TL PARA CEZASI
Hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atan maganda dün polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan magandaya trafiği tehlikeye düşürmek, ehliyetsiz motosiklet kullanmak ve tehlikeli şerit değiştirmekten 4 bin 800 TL para cezası verildi. Aynı zamanda da hakkında adli işlem başlatıldı.
EHLİYETİNE EL KONULMUŞTU
Gözaltına alınan O.M., Haziran ayında da E-5 Karayolu Kozyatağı mevkiinde motosikletini ayaklarıyla kullanıp, metrelerce tek teker üzerinde gitmişti. Daha sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak ehliyetine el konulup, para cezası kesilmişti.
Sonhaber
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
31 Ağustos 2018, 10:49
İlk seferinde ehliyetine el konuldu, 2. seferde 4.800 TL para cezası kesildi, 3.sünde de yakalanırsa yere yatırıp öperler herhalde.
-
31 Ağustos 2018, 10:57
Mt-25 ilemi yapmış bu hareketleri?
-
31 Ağustos 2018, 11:02
elemanın bir tanesi parkta oynayan çocukların üzerine ateş açtı,
bir çocuğu yaraladı,
serbest bırakıldı,
bu elemana ne için ceza veriliyor anlamadım ?
hukuk denilen kavramı garabet bir yaratık haline yani kendisine benzetenlere verilmeli asıl ceza,
can ve mal güvenliğimiz yok.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
31 Ağustos 2018, 11:06
Muhtemelen en faydalı videosu mobese kameralarının kaydedeceği kaza videosu olacak. Kendinden başka kimseye zarar vermez umarım.
01001110 01000011 00110111 00110101 00110000 01111000
-
31 Ağustos 2018, 11:27
Ya arkadaş ülke sapıkdan , tacizciden , katilden ,psikopattan , şeref-szden geçilmiyor bu adamla uğraşıyorlar böyle bir mantık yok ya millette bunlara çanak tutuyor yok ölsede kurtulsak yok şöyle böyle o çocuğun yaptıklarında ne var ya Herkes yapıyor bunu bu adamın tek suçu bunu kayıt etmek mi ? teker yapmayan varmı ? otobanda gazlamayan varmı ? bıraksınlar bu işleri herkes yapıyo kayıt altına alan suçlu tabi ya ne güzel dünya
-
31 Ağustos 2018, 11:28
The Dude adlı üyeden alıntı
bir çocuğu yaraladı,
serbest bırakıldı,
hukuk denilen kavramı garabet bir yaratık haline yani kendisine benzetenlere verilmeli asıl ceza,
O beyim siz olayı eksik biliyorsunuz. İlk sefer tutuklandığında elemanın evi aranmıyor. Serbest bırakılıp millet ne oluyor deyince tekrar tutuklanıp cezaevine gönderiliyor ve bil bakalım ne oluyor.
İkinci sefer tutuklandıktan sonra evi aranıyor ve silah bulunamıyor bunun üzerine eleman ben ateş etmedim diyor.
Düşünsene bir kişiyi ( 7 yaşında çocuk ) sırtından vurdu diye tutuklanan kişiye silah nerede diye sorulmuyor.
Şimdi iki şık var ya millet tekrar ayaklanmasın diye delil olmasa bile bir ceza verecekler yada olay küllenince delil yetersizliğinden salacaklar.
-
31 Ağustos 2018, 11:34
2 el 2 kulak 2 gözü ve beyniyle(kullandıklarını asla düşünmüyorum) daha tehlikeli sürenler var bence ödül verilmeli bu adama. En basitinden istanbulda taksi ve dolmuscuların hepsi katil gibi kullanıyorlar onlara neden ceza yazılmaz ki üstelik hepsinde kamera da olmasına rağmen.
-
31 Ağustos 2018, 11:37
Ceza iyi bence ama her noktada hukuk işlerse daha iyi olacak. Çocuklara ateş eden insan müsvettesi en az 10 yıl yatmalı. Hukuktaki mantığı anlamıyorum. 1-2 sene önce bir haber görmüştüm adam karısını bıçaklamış kadın ölmemiş felç kalmış adam 3 yıl ceza tutuklu kaldığı süreden tahliye. 2 ay yat çık mis gibi. İlla ölmek mi gerekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
harun27 adlı üyeden alıntı
2 el 2 kulak 2 gözü ve beyniyle(kullandıklarını asla düşünmüyorum) daha tehlikeli sürenler var bence ödül verilmeli bu adama. En basitinden istanbulda taksi ve dolmuscuların hepsi katil gibi kullanıyorlar onlara neden ceza yazılmaz ki üstelik hepsinde kamera da olmasına rağmen.
Paraya ihtiyaç var ben olsam hepsine 5000 yazarım. Trafiği tehlikeye atacak davranışta bulunan herkese yazacaksın. Hatta 1000 dolar yap en temizi.
-
31 Ağustos 2018, 11:47
serconline adlı üyeden alıntı
Ya arkadaş ülke sapıkdan , tacizciden , katilden ,psikopattan , şeref-szden geçilmiyor bu adamla uğraşıyorlar böyle bir mantık yok ya millette bunlara çanak tutuyor yok ölsede kurtulsak yok şöyle böyle o çocuğun yaptıklarında ne var ya Herkes yapıyor bunu bu adamın tek suçu bunu kayıt etmek mi ? teker yapmayan varmı ? otobanda gazlamayan varmı ? bıraksınlar bu işleri herkes yapıyo kayıt altına alan suçlu tabi ya ne güzel dünya
Herkes yapıyor diye göz mü yumulsun? serbest bırakıp ceza yazmasan yine yapacak, illa ki birilerini öldürmesi mi gerekiyor ceza alması için. Belki aklı başına gelir de bırakır bu alışkanlıkları. İbrete alem olsun diye yakıcan bazı canları başka çaresi yok. Şimdi bu haberden sonra hala tek teker yapacak varsa umarım durup bir düşünür artık kıt beyniyle de olsa. Kendi kayıt etmese de etraf kamera ve kamera ile gezen dolu. Çok iyi olmuş. Hatta youtube kanalı da kökten kapatılmalı. Adli işlem başlatıldıysa gelmişini geçmişini araştırırlar artık.
-
31 Ağustos 2018, 12:10
serconline adlı üyeden alıntı
Sen ben gazlayınca trafikte o an olan 5-10 kişi görüyor aklında 5 sn kalıyor.Bu elemanın yaptığı tablette telefonda bütün veletlerin her an elinde.Örnek alıyorlar,5 seneye bunlardan yüzlerce olucak.
-
31 Ağustos 2018, 12:39
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
O beyim siz olayı eksik biliyorsunuz. İlk sefer tutuklandığında elemanın evi aranmıyor. Serbest bırakılıp millet ne oluyor deyince tekrar tutuklanıp cezaevine gönderiliyor ve bil bakalım ne oluyor.
İkinci sefer tutuklandıktan sonra evi aranıyor ve silah bulunamıyor bunun üzerine eleman ben ateş etmedim diyor.
Düşünsene bir kişiyi ( 7 yaşında çocuk ) sırtından vurdu diye tutuklanan kişiye silah nerede diye sorulmuyor.
Şimdi iki şık var ya millet tekrar ayaklanmasın diye delil olmasa bile bir ceza verecekler yada olay küllenince delil yetersizliğinden salacaklar.
detayını çok sorgulamadım,
zira aklıma ilk gelen bu olay başımıza gelse ne yapacağız ?
anlattığına ve tecrübelerime göre kolluk kuvvetleri bir işe yaramıyor.
geçenlerde kask üzerindeki siyah vizör için ceza kesmeye çalışıyorlardı bana,
bu arada önümüzden geçen motorcuların neredeyse tamamında kask yoktu.
belli ki kişisel bir kuyruk acısından pay çıkarmaya çalışıyordu.
detaylardan anladığım sonucun değişmediği,
el kadar çocuk kim vurduya gidecek.
konunun elemanına gelince,
psikolojik problemleri olduğu aşikar,
para cezasının yanına tedaviye gönderilmesi lazım.
memleketin büyük çoğunluğu gibi ...
not: en son bir kıza tecavüz eden milli güreşçiye "sizi seviyoruz" diyen hakim vardı, halen de var sanırım. memleketin özeti aslında, tecavüzcünün ne'sini seviyor ise artık ...
-
31 Ağustos 2018, 12:48
ülkede iyi şeyler de oluyor dedirttiren haber.
ya arkadaş ben sizi anlamıyorum. düne kadar bu çocuğa gerekli ceza verilsin diye bas bas bağırdık. ceza kesildi bu sefer de kimisi çıkmış neden ceza kesiliyor diyor, kimisi çıkmış çocuklara ateş acana neden ceza verilmiyor diyor. yeminle klinik vak'asınız ya.
bu devlet sizi nasil tatmin edecek anlamış değilim. ağzınız torba değil ki büzesin, konuş babam konuş.
-
31 Ağustos 2018, 13:27
-
31 Ağustos 2018, 13:34
hokahey adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim panpa.
-
31 Ağustos 2018, 13:41
teşekkür ederim panpa.
şimdi telefonu yavaşça yere bırak. dışarı çık, biraz oksijen al. beynine taze kan gitmesi lazım. ciğerlerini temiz hava ile doldur. kelebek kovala. arı sev. keçilere merhaba de. bakkal rüstem'e uğra. iki sohbet et. ekonomik durumun müsait ise iki bira al. iç. ikiden fazla içme ama. hızlı hızlı iç. çok güzel kafa yapıyor.
-
31 Ağustos 2018, 13:53
hokahey adlı üyeden alıntı
şimdi telefonu yavaşça yere bırak. dışarı çık, biraz oksijen al. beynine taze kan gitmesi lazım. ciğerlerini temiz hava ile doldur. kelebek kovala. arı sev. keçilere merhaba de. bakkal rüstem'e uğra. iki sohbet et. ekonomik durumun müsait ise iki bira al. iç. ikiden fazla içme ama. hızlı hızlı iç. çok güzel kafa yapıyor.
çocuğum liseye başlayacak,
bu minvalde verdiğin seviyesiz cevap birazcık iltifat gibi geldi.
ne'se konuyu yeterince dağıttık.
-
31 Ağustos 2018, 15:17
bir çocuğu yaraladı,
serbest bırakıldı,
Gerçekten anlamadınız mı? Medyaya çıktı ya, ondan. Bunların en büyük korkusu insan tepkisi. Malum hemen herşeyi medya ile kontrol ettiklerinden medyaya yansıyan herşeyle de ilgileniyorlar.
Kediniz duvar arasına kaçarsa video çekip paylaşıp sonra da itfaiyeyi arayın. Yangını bırakır gelirler.
-
31 Ağustos 2018, 15:20
Bu haberimizde beyin kullanımının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguluyoruz. Tabi adeletin çalışma sistemi de bir o kadar önemli adamın altındaki motor r25 zevkine düşkün biriyse parayı öder bir daha yapar böylesine para cezası değil hapis cezası vereceksin çıkıncada 3 ay zorunlu maden ocağına göndereceksin sonra bak bir daha dingoluk yapıyor mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)