Bin motosikletliden "Zafer Sürüşü"..
Reklamlar
-
30 Ağustos 2018, 19:21
Türkiye Motosiklet Platformu üyesi bin civarında motosikletli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kadıköy Suadiye'den Edirnekapı Şehitliği'ne sürüş gerçekleştirdi.
Bağdat Caddesi üzerinden D-100 Karayolu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Dolmabahçe Sarayı güzergahından Edirnekapı Şehitliği'ne ulaşan platform üyeleri, burada bazı şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi.
Şehitlikte düzenlenen programda dev Türk bayrağı açan platform üyeleri saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı ve "Andımız"ı okudu.
Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy burada yaptığı konuşmada, platformun sivil toplum statüsünde olduğunu ve terör, kadına şiddet, çocuk istismarı, hayvanlara eziyet, doğanın tahrip edilmesi gibi konulara duyarlı olduğunu dile getirdi.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için bir araya geldiklerini belirten Özsoy, bu yıl 18.'si gerçekleştirilen "Zafer Sürüşü"nü şov amaçlı yapmadıklarını, yollarda kendilerini alkışlayan çocuk ve gençlere rol model olmayı amaçladıklarını vurguladı.
Bazı şehit yakınlarının da duygularını dile getirmesinin ardından, katılımcılar şehit kabirlerine ziyarette bulunup dua etti.
Trthaber
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
30 Ağustos 2018, 20:01
Korteji organize eden TMP.ye teşekkür ediyorum, yine güzel ve duygu dolu bir aktiviteydi.
-
30 Ağustos 2018, 20:02
Güzel etkinlik olmuş.İstanbul'da bu tarz etkinlikleri yapabilmelerine şaşırıyorum.Malum trafik karışık oralarda insanlarda anlayışsız.
-
30 Ağustos 2018, 22:11
haberim olsaydı keşke bende katılırdım
-
30 Ağustos 2018, 22:52
-
30 Ağustos 2018, 23:03
29 ekimde de yapıldı galiba. Nedense bu forumda bilgi ve ilgi yok. Haberimiz olmuyor.
-
30 Ağustos 2018, 23:59
artemis99 adlı üyeden alıntı
29 ekimde de yapıldı galiba. Nedense bu forumda bilgi ve ilgi yok. Haberimiz olmuyor.
29 Ekim, 10 Kasım, 19 Mayıs'ta da yapıldı, hatta 10 Mart'ta da İstanbul'dan Çanakkale'ye sürüldü. Burada pek ilgi çekmiyor ama FB üzerinde TMP'yi (Türkiye Motosiklet Platformu)takip ederseniz, orada aktiviteleri paylaşıyorlar.
-
31 Ağustos 2018, 00:32
bi bana mı öyle geliyor; yoksa sizden de bunların çok ucuz gövde gösterisi olduğunu düşünen var mı?
-
31 Ağustos 2018, 00:40
shruikan adlı üyeden alıntı
bi bana mı öyle geliyor; yoksa sizden de bunların çok ucuz gövde gösterisi olduğunu düşünen var mı?
Birçok kulübü ve kulüplere üye olmayan benim gibi birçok tekil kullanıcıyı biraraya getiren bir organizasyon düzenliyor adamlar. Bunu da yetkililerden izin alarak günlerce de organizasyonun nasıl olacağını çalışıyorlar, kortej esnasında milleti arabalar biçmesin diye yolları kesip güvenlik sağlıyorlar. Birlik diyoruz, ruh diyoruz, neden ucuz gövde gösterisi olsun ki?
-
31 Ağustos 2018, 00:53
Vay be ilk fotoğrafta yakalanmışım. Meşhur oldum. Suadiye - edirnekapı arasını tamamlamamız 1 saat 20 dk sürmesine, korna ile redline sesleriyle başımın şişmesine ve konvoyda makas atan artistlere rağmen güzel bir etkinlikti.
-
31 Ağustos 2018, 11:26
gecen sene 29 ekimdekine katılmıştım. guzel coşkulu bir ortamdi.fakat herkes milli duygularla gelmiyor çoğu kiytirik motoruyla şov yapma derdinde
-
31 Ağustos 2018, 11:32
Gidemediğime üzüldüğüm bi sürüştü. :(
-
31 Ağustos 2018, 13:46
türkiye'de bu ritüellere haddinden fazla ehemmiyet veriliyor.
vatanseverliğin göstergesi değil bunlar,
bilakis böyle şeylerin dozunun arttığı ortamda görüntü hakikatin önüne geçmiştir, bu hal bir millet için en bir sakat birşeydir.
-
31 Ağustos 2018, 16:13
Valla ben katıldım ve çok güzel bir atmosferdi. Herkes çok teşekkür ederim. Bir tek sorun benim için bir grup vardı YILDIZ MOTOR gibi bişey yazıyordu sırtlarında TMP öncü grubu ile ortadan arkayı ayırdılar. Kendileri ayrımın en önündeler ve kimsenin de geçmesine izin vermiyorlardı. Harley grubu vardı mesela onlarda hep birlikte takılıyorlardı ama sağda bir bölümde kimseyi içlerine almıyorlardı yolu da kapatmıyorlardı. Bence gereksiz bir hareketti 2 ayrı grup gibi bişey oluştu. Onun dışında herşey çok güzeldi.
-
31 Ağustos 2018, 16:21
tesadüfen tam da köprü üzerinde (asya yakasına geçerken) karşılaştım grupla.
gerçekten etkileyici ve görsel oalrak olağanüstü bir şölen idi.
emeği geçenlere ve katılanlara bolca teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)