Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Şaka gibi ceza ?

REKLAM ALANI
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Adam merakından soru sormuş, konuyu açan arkadaş bengay kaplanı kesilmiş.

"PARAM VAR ISTEDIGIMI ALIRIM" şovunu yapican madem, en azından oncesinde 500 liea için ağlama he birader ?
    Aslan besleyen yemini düşünmezmiş, kolay girsin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ömerfarukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayallerimi gerçekleştirmek için çalıştım kazandım biriktirdim sanane ? Elalemin derdi seni mı gerdi ? Birde yeni yeni bunlar türedi " almasaydıncilar " kendileri çok biliyormuş gibi. Kendisi alamıyor millete laf ediyorlar...
    Ben burda cezanın keyfi oluşundan bahsediyorum alakaya maydonoz dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
    Eee, sen de bir elalemsin...

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hacı, erken ödersen 366 lira. 122 lira avantajın var.

122 liraya 1.5 depo benzin alınır.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Hayallerimi gerçekleştirmek için çalıştım kazandım biriktirdim sanane ? Elalemin derdi seni mı gerdi ? Birde yeni yeni bunlar türedi " almasaydıncilar " kendileri çok biliyormuş gibi. Kendisi alamıyor millete laf ediyorlar...
    Ben burda cezanın keyfi oluşundan bahsediyorum alakaya maydonoz dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
    Hayallerini gerçekleştirirken ceza yiyorsun sonra burada konu acıyorsun bize ne? Senin yediğin ceza bizimi gerdi?

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    okullar açılcak ya, cevval genç beyler heyecan yapıyorlar

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    tatava yapma lan burda yoksa paran git köşede agla adam gibi konus
    snappy x bunu beğendi.
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Motosikleti
    Artık Yok...
    Kardeşim kusura bakma ama doğru söylemiyorsun... hızın 80 falan olamaz 488tl ceza gelmişse..

hız limiti 1.basamaka kadar %10-%30 arası 235 TL dir.. Eğer 15 gün içinde öderseniz %25 indirimden faydalanır 176,25 TL ödersiniz.. ve 10 ceza puanınız gider..

hız limiti 2.basamaka kadar %30’dan sonrası 488 TL dir (Seninki) .. Eğer 15 gün içinde öderseniz %25 indirimden faydalanır 366 TL ödersiniz.. ve 15 ceza puanınız gider..

Bu arada bir yıl içinde 100 ceza puanını doldurursan ehliyetin 2 aylığına gider yeniden eğitime girersin. yani bu tip 6 ceza daha alırsan sıkıntılı olur aklında olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YZF R25
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim kusura bakma ama doğru söylemiyorsun... hızın 80 falan olamaz 488tl ceza gelmişse..

hız limiti 1.basamaka kadar %10-%30 arası 235 TL dir.. Eğer 15 gün içinde öderseniz %25 indirimden faydalanır 176,25 TL ödersiniz.. ve 10 ceza puanınız gider..

hız limiti 2.basamaka kadar %30’dan sonrası 488 TL dir (Seninki) .. Eğer 15 gün içinde öderseniz %25 indirimden faydalanır 366 TL ödersiniz.. ve 15 ceza puanınız gider..

Bu arada bir yıl içinde 100 ceza puanını doldurursan ehliyetin 2 aylığına gider yeniden eğitime girersin. yani bu tip 6 ceza daha alırsan sıkıntılı olur aklında olsun.
    Faturayı göndereyim 488 TL yazıyor, hızım 80 yarin ödeyeceğim 366 Tl dediğin gibi..
    Kimseye yalan borcum yok yalan söyleyince elime bir şeyde geçmiyor.
    Neyse bundan sonra yorum yapmazsanız sevinirim..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)