Başlık gayet açıklayıcı olmuştur. 50cc ehliyey gerektirmediği için tercihim. Bir de yeni başlayacağım. Ama scooter tarzı istemiyorum yine 50cc olsun ama motorun tipi scooter tipi olmasın. Önerilerinizi bekliyorum.
Başlık gayet açıklayıcı olmuştur. 50cc ehliyey gerektirmediği için tercihim. Bir de yeni başlayacağım. Ama scooter tarzı istemiyorum yine 50cc olsun ama motorun tipi scooter tipi olmasın. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben ehliyet almadan önceki ahllerimi hatırladım :D 50cc istediğim performansı vermediği için ehliyet aldım. Kuba Rx9 alıp kit ile 110cc ye dönüştür.. Çiçek gibi motor olur sizin için...
Tamam kardeşim 50 cc alcan sonra 110 cc ye çevircen ruhsatta yine 50 geçecek
Başlık aklıma hem ayranım dökülmesin lafını getirdi
Cikmiyor tecrube ile sabittir, abimde rx9 vardi tikaniyordu vitesi de dusurunce on kaldiriyordu
yukarıda yazıldığı gibi,sadece kuba nın 50 cc si var.
Bunu dışında yamaha neos
Şu supermotoların çin işi ucuzları olsa ne güzel olur. Al şehir içi bin. Tabi küçük şehir içi
https://www.youtube.com/watch?v=bZaF56Jk_dQ
İşte hocam ben de 50cc makine arıyorum sonra yükseltiriz ama şuan hangi 50cc alayım diyorum. Bir de bu cc düşürme işlerini araştırdım motordan daha pahalı olur diyorlar
kanka havalı değil de bildiğim kadarıyla benzinli oluyor hepsi
scooter olmasın demişsin ama scooterıda katıyım ben en havalı şekilli
pegeout dejengo , stmax bravo ve milano vespa benzeri ..
manuelde rx9
alternatif olarak 50c.c motor en verimli cub larda iyi. cublarıda her şekil modifiye edersin kafana göre tasarım olarak..
Kuba rx9 veya Dragon 50 scooter istemediğin için heralde cub motorda istemiyorsundur senin için en iyi tercih bu ikisi
Çok yokuşlu, inişli çıkışlı bir semtte yaşamıyor olsam rx9 benimde ilgimi çekiyor
bu rx9 lar dragonlar zaten bildiğiniz modern yeni nesil mobiletler. ama zekice bir satış stratejisi ona bir lafım yok .. birine commuter görüntüsü verilmiş birine cafe racer .. güzelde satıyorlar ..
Dragon50 kullanan birisi olarak tavsiye ederim. Rx9 dan artıları biraz daha kalıplı, devir saati ve vites göstergesi de mevcut, aradaki yaklaşık 500tl fark ile çok rahat 110cc modifikasyonu yapılabilir. Dragonun bir artısı da vites çalışma şekli normal vitesli motorlar ile aynıdır. Rx9 da ise tam ters.
ben dragon yerine Shinari 50cc liğini öneririm sürmedim ama hiç olmassa adamlar motora balansör koymuş kıpraşım olmaz, vites göstergeside var galiba gördüğüm kadarıyla ..
Alma shinari olma şinanay diyorum. 😂 Balansör falan delikanlıyı bozar. Al dragon bul khalesini
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)