Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5-6 aydır kullandığım ilk motorum olan Apache 150rtr ile İstanbuldan yola çıktım. Eskihisar-Topçuları kullanıp Yalovadan sonra Bursa üzerinden Balıkesire geçtik. Buraya kadar 2 mola yaklaşık (10-15 dakika)verdik. Susurlukta karnımızı doyurup yola devam ettik. Manisadan sonra İzmire geçip Hipo kampda bir gün konakladık. Yaklaşık 11-12 saat sürdü istanbuldan çıktıktan sonra İzmirde konaklamamız. Ertesi gün Muğlaya geçip Dalamanın bir köyünde kaldık. Sarıgerme,İztuzu,Fethiye,Ölüdeniz,Saklı Kanyonu gezdik ve yüzdük. Hepsi çok güzeldi. Daha sonra İzmire dönüp Çeşmeye geçtik. Alaçatı,Ilıca ve Çeşmeyi gezip Balıkesire geçtik. Ayvalıkta konakladık Saklı Cennet Kamp alanı ve çok memnun kaldık. Hipo Kamptan daha iyiydi. Cunda Adasını da gezip aynı güzergah ile İstanbula döndük. Bu süreçte 2600 km yol yaptık ve eşimde benimleydi. Yükümüz Maxem sl 45 lt dolu ve çanta üstüne çadır ve küçük bir çanta bağlıydı. Ben 70 eşim 45 kg. Yolda en ufak bir sıkıntı yaşamadık. Acemi şansı da olabilir Bunu neden yazıyorum... Daha önce sorduğumda aman bu motorla bu yollara çıkılmaz aman yapma diyen dostlara ve benim gibi yapmak isteyen ama cesaret etmekte kararsız kalan arkadaşlarım için yazıyorum. Hız olarak 90-95 ile yol yaptım. Bunu da İstanbula döndükten sonra yazdım olumsuz yorumlara karşı. Belki birine faydam olur diye yazdım TEKERİNİZ DÜZ BASSIN