abiler sertifikayı aldık pazartesi inş. ehliyetimi alıcam valla alnıma yapısıtıracam polislerin yanından geçicem inadına cooook cekstırdınız bana diyecem
abiler sertifikayı aldık pazartesi inş. ehliyetimi alıcam valla alnıma yapısıtıracam polislerin yanından geçicem inadına cooook cekstırdınız bana diyecem
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
hayırlı olsun ..bugün niye almıyorsun ki ehliyetini.
çok çalışmam lazım çoook.:)
Nasıl olur yaa 8 temmuzdaki sınava girip mi aldın sertifikayı (ist damısın) acele cevap pls bana ayın 8-10 arasında alırsın dediler kurstan bu işte bi terslik var çürüdü garajda motor yaaa
hayırlı olsun...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
hayırlı olsun arkadaşım. darısı tüm ehliyetsizlereI3luee adlı üyeden alıntı
sen yinede polis amca ve teyzelerle iyi geçin derim
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
8 temmuzda girdim sınava bizim kurs bıraz acele etmıs benım arkadaslar da daha alamadı
ollleyyy... o zmn bunu ıslatmak lazım... hayırlı olsn..
CBR 600F Honda,
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ıslatırız ama bide yeni motorumu alıyım ole ıslatacağız ama ybr ile keeway speed 150 arasında kaldım hanggisinı alsam keewayın servisi cok yakından tanıdığım abim ama ybr nin de adı var bılmıyorum ne yapsam
Yahu bana da pazartesi alırsın dediler sertifikayı bakk.
Hayırlı olsun
--->>>Alemin Kralı Şampiyon Fener<<<---
hayırlısı olsun kazasız belasız vukaatsız kullanmayı nasip etsin.banada haftaya dediler biran önce almak istiorum tetikteyim heran ceviriceklermiş gibi gelio
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
HAYDİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM.
GELİŞİM İBOOO BAK MİLLETİN KURSLARI TESLİM ETMİŞ
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
hayırlı olsun ....kazasız belasız
BEN BOLUDAYIM. İLK ONCE PERSEMBE DOSYALARINIZI ALABİLİRSİNİZ DEDİLER.pERSEMBE GÜNÜ GELDİ SABAH 8 DE GİTTİM KURSA. KAPALI..10 GİBİ TEL ETTİM.. DEDİLER MİLLİ EĞİTİMDEN DOSYALARINIZ GELMEDİ. PAZARTESİ GÜNÜ GELİP ALABİLRSİNİZ. BAKALIM PAZARTESİ NOLCAK.. KAÇ ZAMANDIR BEKLİyoruz.2 gün daha beklicez mecbur
saolun abiler inş.. motorumu da alınca cok ıyı olıcak o zaman gezilerinize fln bende katılacağım tabı ıslerden fırsat bulabılırsem
abi bizede pzt dediler bak sen işe
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
hayırlı olsun....kazasız belasız inşaallah
Bu nasıl iş ya ibo okudun mu bugün daha aradım çarşamba diyolar gözünüzü seviyim cezaları size fatura edicem valla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)