Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çizik Giderici Uygulama Sorunu

REKLAM ALANI
    peruwasa12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorumda haftasonu kampta 5 litrelik suyu kısa mesafeye taşırken deponun üstüne koymuştum ve şu şekilde matlıklar lekeler oluştu depoda, fotoğrafta çok net belli olmuyor gibi ama dikkatli bakarsanız farkedeceksiniz.

Bende bugun koçtaştan şu ürünü aldım https://www.hepsiburada.com/carpex-c...9-pm-otm09e029

çizik giderici ve matlaşmış solmuş boyaları canlandırdığı yazdığı için fakat bezle sürüp uyguladığımda, baya bi süre uygulasamda mat şekilde leke gibi kaldı deponun üstünde ve o üstünde bulunan maddeye sürttükçe çizikler oluşuyor, kısacası daha kötü bi görüntğ oluştu, sanırım ben kullanmasını beceremedim nasıl uygulamam gerekiyor ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Hocam motul E8i öneririm

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Bezle değil bol pamuk ile uygulamalısınız.

Pastayı çok uygularsanız boyayı kazıması da muhtemeldir, boyayı kazırsa altındaki astar boya genellikle beyaz renk olarak çıkar.

Çiziğin üzerinde tırnağınızı gezdirdiğinizde çizik tırnağınıza takılmıyor ise pasta ile giderilebilir, aksi halde pasta alta kadar boyayı kazısa da çiziği gideremeyebilirsiniz.

peruwasa12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bezle değil bol pamuk ile uygulamalısınız.

Pastayı çok uygularsanız boyayı kazıması da muhtemeldir, boyayı kazırsa altındaki astar boya genellikle beyaz renk olarak çıkar.

Çiziğin üzerinde tırnağınızı gezdirdiğinizde çizik tırnağınıza takılmıyor ise pasta ile giderilebilir, aksi halde pasta alta kadar boyayı kazısa da çiziği gideremeyebilirsiniz.
    Aslında çizik yoktu fotoğraftaki gibi matlıklar lekeler oluşmuştu, birde dediğiniz gibi pamukla deneyeyim

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Aldığınız ürün Pasta-Cila değil. Sadece pasta.

Yani mikro boyutta zımpara diyebilirsiniz. Eğer ki ürün pasta cila değil ise sadece matlaştırır, ayrıca cila uygulanmadan da parlamayacaktır. Pasta-Cila tek ürün alırsanız ürün sürdüğünüz yüzeyde uygularken kuruyana kadar devam etmeli, kuruduğunda tekrar temiz pamuk ile silip durumu kontrol etmelisiniz.

Tekrar ikaz ediyorum pasta aşındırıcıdır, boyaya zarar verebilir, aşırı kullanılmamalıdır, cila uygulaması şarttır, cila uygulamadan parlaması mümkün olmaz.

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Bu tarz basit seviyede hasarlar için pastaya gerek yok, fotoğrafta göründüğü kadarıyla sadece cila işini çözer. Üstübüyle değişken rotasyonda boyayı ısıtacak hızda ve sıklıkta uygulama yaparsan geçer.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)