İtalya/Milano'da Motosiklet Ekipmanı Mağazası bilen var mı?
Reklamlar
-
26 Ağustos 2018, 16:48
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir süredir forumunuzu takip ediyorum. Yaz başında da ilk motorumu alma kararı aldım. Bu da forumda ilk başlık/mesajım olacak.
Güvenli sürüş ve ehliyete yazıldım, herşeyi biraz ağırdan alıyordum ama fırlayan döviz rakamları yüzünden bi acele herşeyi hızlıca alıp eğitimlerim bitene kadar yatırma kararı aldım. (Motor ve Ekipmanlar hepsi)
Hasanpaşa'yı gezdim ama birkaç yer hariç herkes yeni döviz kurlarına geçmiş bile.. Geçmeyenlerde de beden/renk/model gibi stok sıkıntıları vardı doğal olarak..
Şimdi yeni rakamlar üzerinden şahane vergilendirme sistemimiz farkı aşırı açmış görünüyor. Bir de tax free'den faydalanırsam ciddi kar edebilirim gibi.. (Mesela; burda 460€ olan Revit ceketi internetten baktığımda 260€'ya, bi de tax free düşersek 220€'ya alınabiliyor gibi, yanlışsam düzeltin lütfen)
Forumda bi arkadaş motorama.it yazmış ama bunun dışında Milano'yu bilen mağaza olarak gidip deneyip alabileceğim yer önerisi olan var mıdır? (Dövizden ötürü iptal olan ama bileti ve vizesi olan bi işi bu şekilde değerlendireyim bari dedim, gidip alıp dönücem
Şimdiden herkese teşekkürler
Reklamlar
-
26 Ağustos 2018, 19:11
Orda yaşayan biri olmadıkça ezbere konuşmak zor. Fakat google baya yardımcı olur.
Revit montun hangi modeli bu kadar fiyat farkına sahip ?
https://www.google.com.tr/search?q=m...0!2i749!4f13.1
-
26 Ağustos 2018, 19:21
Hocam marka adi store milano diye aratirsaniz butun dealer'lar cikacaktir.
Revit store milano gibi
-
26 Ağustos 2018, 19:46
Deus diye bi moto cafe-bar var. Çok başarılıdır görmeden dönmeyin, gitmişken 1 kadeh içip oturursanız tadından yenmez.
Linki buraya bırakıyorum, adres-konum bulabilirsiniz. http://deuscustoms.com/cafes/milan/
-
26 Ağustos 2018, 23:15
internet rakamları ordaki dükkanlarda geçerli olmuyor. Üzerine 50-100Eur koyun öyle hesaplayın. Ayrıca her marka her beden bulamıyorsunuz. Ben macaristandan kask almaya niyetlendim googledan buldum mağazayı, gittim. Fiyatlar burası ile hemen hemen aynı çıktı. Tax free anlaşması yoksa vergiyi geri alamıyorsunuz burdan pahalıya bile gelir kurdan dolayı.
-
27 Ağustos 2018, 09:44
https://www.google.com.tr/search?q=a...,lf:1,lf_ui:10
Ben bunları bulabildim. Ancak düzenli olarak İtalya'ya giden birisi olarak söyleyebileceğim Euro 4 TL yi geçtiğinden beri orada alınan her şey buradan pahalıya geliyor. İndirimde olan bir ürün ya da yerel bir marka olursa uyguna gelebilir. Ayrıca orada taksit yok ve kredi kartları yabancı alışverişlerde sonradan taksit yapmıyor.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
27 Ağustos 2018, 20:11
Dainese store'a bakmanı öneririm ben italya'dan dainese ekipman aldığımda 2500 liralık (belki daha fazla) deri ceket+sırtlık+göğüslüğü 1600 lira civarına almıştım aynı şekilde kaskı da Dainese'in markası olan Agv'den almanı öneririm 1200 liralık kaskı 800 liraya almıştım.
Dainese İtalyan marka olduğu için italyada bol bol indirimler ve fırsatlar yapıyorlar denk getirirsen çok âla olur.
Haritadan bakınca Milano'nun merkezinde dainese store görünüyor.
edit: tabi bu olay 1 sene önceydi verdiğim fiyatlar euro'dan tl ye çevrilmiş fiyatlar şuan üstteki yorumda yazıldığı gibi orda daha pahalı olabilir.
-
28 Ağustos 2018, 01:28
Herkese cevaplar için teşekkür ederim. Bir liste hazırladım google maps'ten gözüme çarpanları oralarda şansımı deneyeceğim.
Alışverişi tamamladıktan sonra da bişeyler içmek için Deus Ex'e gidilirmiş şimdi kafama yattı
@Pangaea dostum ben de özellikle dainese baktım o store'u da listenin başına yazdım. Şuanda baktığım bir deri ceket için dainese'n liste fiyatından 700tl daha ucuza geliyor ordan alırsam. İnşallah indirim de olur tabi ama bu haliyle de birkaç parça alsam 1-2bin civarı net fark olacak gibi.
Merak ettiğim birşey var. Tax free yapabiliyor muyuz? Bu da eklenirse avantaj baya büyüyor çünkü. Siz yapmış mıydınız?
Taksit için Miles&Smiles'ın Amex'ini kullanıp 3'e böldürürüm diyorum.
-
28 Ağustos 2018, 14:42
Unionbike.it
Wheelup.it
Wheelup merkezde kalıyor,unionbike biraz uzak bir yerde,fiyatlar ancak kampanyalı ürünlerde makul oluyor.
Tax free için toplam alışveriş tutarının 150 euro'yu geçmesi gerekiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)