Merhaba arkadaşlar,
Şu ilandaki motoru almayı planlıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...83232023/detay
Genel olarak bu model ve özel olarak ilandaki motor hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar,
Şu ilandaki motoru almayı planlıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...83232023/detay
Genel olarak bu model ve özel olarak ilandaki motor hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Teşekkür ederim
Maşallah uzay mekiği
bu motordan kullanan kemal tuğrul sümer var. özel olarak iletişime geçip merak ettiklerini sorarsan cevaplayacağını düşünüyorum.
Beygir gucune utanmadan 151 - 175 hp yazmis... Yarisini bile yapmiyor...
Şimdi gerçek değerlerini yazsa bu motor bu kadar cc ile bu kadarcık hp ye mi sahip? Bunu alacağıma SS alırım diyecek bir sürü para babası var. O da çakal esnaf işte...
Yanlış hatırlamıyorsam bu makine yaklaşık birkaç ay önce çok daha uygun bir fiyata satılıktı. Sanırım o arkadaş buraya sattı. Makinenin eski sahibine ulaşabilirseniz direkt sorularınızı sorabilirsiniz. Sonuçta artık satılmış bir makine için yalan söylemeyecektir.
ABS yok... gözümde bir java dan farksız
kadiköyde yanımda harley davidson sürücüsünün ışıklarda ani fren yapınca önü kitleyip kör tavuk gibi etrafa baktığını unutmadım:D
david son da olsan harleysonda olsan duramıyon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
Arkadaşlar bu motoru alacak 80 bin tl verecek adam motorun kaç km de kaç viteste kaç devir çevirdiğini dahi adı gibi biliyordur
komik olmayın yok beygir yanlış felan :D harley alacak adam harley alır ss felan almaz tarz meselesi
Harley'in olayı beygir değil torktur. Hiç biri beni açmıyor, o ayrı; anca 28-30 derece yatan bir motosiklet traktördür benim gözümde. Arka amortisörleri çok kısa ve çok gürültülü aletler. (Electra Glide turing bir model, belki bunun amortisörler daha iyidir bilemem... Sportster'lar Softail'ler bildiğin tahta.) Tamamen zevk ve tarz meselesi. Boyuma olsa sn. durmam bir Triumph Street Twin alırdım (Harley'ler gibi) 3000dd'da gelen maks. torkun zevkine bakardım, ama küçük maalesef.
Honda NC 750S sonrası radikal bir değişiklik umarım buna değer
Zevk ve para sizin isterseniz sokağa da saçabilirsiniz..
78 bin lirayı bana verin.. 5 dakika sonra vazgeçtim, pişman oldum derseniz 28 binini şak diye geri veririm..
Ancak bu motoru aldıktan sonra pişman olsanız da faydası yok. Satmaya kalkarsanız satabilir misiniz bilmem.. Gitse masraf, dursa masraf, yatsa kalksa yine masraf.. Bir de attan inip eşeğe binmek gibi bir his var, paha biçilmez.. Gümrüklerde parça beklerken parayla rezil olmak bedava..
Bu gözler ^^Abi motorunun özelliklerini biliyor musun?^^ sorusuna ^^zamanla öğreniriz acelesi yok.^^ denildiğini gördü. Gaz kolunda çok boşluk var iki dk düzeltelime ^^Gerek yok 2hafta sonra servise gidecek.^^, ^^Böylede kullanırım.^^ dediğini duydum.
Adam Cbr1000RR SP'ye bu 250'lilik nasıl gider bea dediklerine şahit oldu. Siz neyin kafasındasınız???
Çok temiz görünüyor. 2009 da Abs opsiyoneldi bildigim kadari ile. Nc den sonra bu tarz da bir motosiklette karar verdiyseniz, gold wing ile electra arasinda seçim yaptiniz diye düşünüyorum. Kazasiz belasiz insallah
Dondurmam gaymak... Diyesim geldi!
Bu forumda hayatında gormus yada teknık bilgi verebilecek en fazla 3 kişi bulabılırsın , vizyon sıkıntısı ceken arkadaslar burda mizah kovalar anca
Cahillik ve vurdumduymazlik cok ama mesele paraya gelince milletin akli aciliveriyor
Cruiserlarin ABS ve cekis gucu tarzi elektronige ihtiyaclari diger stillerden cok daha azdir.
Mesela hic bir cruiser da teker kontrolu yoktur. Cunku tekere gelmez Stoppie de yapamaz. Ne ön, ne da arka teker ömur billah yerden kalkmaz.
Ve surpriz surpriz, arka fren tutar, hatta ön fren kadar önemlidir.
Gördugunuz ön freni kitleyen de kesin Sportstir kullaniyordur, ve herkesin bildigi gibi Sportstir hakiki bir Harley degildir, yeni baslayan, coluk cocuk, kari kiz motorudur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)