Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide'ı nasıl bilirsiniz?
Reklamlar
-
25 Ağustos 2018, 00:35
levend84 adlı üyeden alıntı
Oda birşeymi..
Arkaya dorse takar..antalyadan yaş sebze çekerim...yolda kantara girer..tır parkinda kuru fasulye yer..virajlara dalarim..
zaaaa. karavan gibi motorsiklet. yan ayağa al, üstünde kamp kur. duş al, tv izle. öyle bir makina işte..
Reklamlar
-
25 Ağustos 2018, 00:44
hokahey adlı üyeden alıntı
zaaaa. karavan gibi motorsiklet. yan ayağa al, üstünde kamp kur. duş al, tv izle. öyle bir makina işte..
Aynen aga..
Hani bir soz varya çıkartta golgesinde serinleyek diye he işte bu tam o turden bir alet..
Kisaca söğüt golgesine gerek yok..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
ABS yok... gözümde bir java dan farksız
kadiköyde yanımda harley davidson sürücüsünün ışıklarda ani fren yapınca önü kitleyip kör tavuk gibi etrafa baktığını unutmadım:D
david son da olsan harleysonda olsan duramıyon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
Arkadaşlar bu motoru alacak 80 bin tl verecek adam motorun kaç km de kaç viteste kaç devir çevirdiğini dahi adı gibi biliyordur
komik olmayın yok beygir yanlış felan :D harley alacak adam harley alır ss felan almaz tarz meselesi
Gezgin gardaş electra´nın sadece egzoz sistemi en az bir takim Abs sistemi satin alacak fiyatta.hatta daha fazla..
Takilma bu abs mevzusuna..
Sen kendi Abs ne taş değirme yeter..
-
27 Ağustos 2018, 09:54
CaptainMfk adlı üyeden alıntı
Çok temiz görünüyor. 2009 da Abs opsiyoneldi bildigim kadari ile. Nc den sonra bu tarz da bir motosiklette karar verdiyseniz, gold wing ile electra arasinda seçim yaptiniz diye düşünüyorum. Kazasiz belasiz insallah
Bununla aynı yaşta ama 2 katı km'de gold wing ler bundan en az 10-20bin daha pahalı gidiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
hasmet adlı üyeden alıntı
Ve surpriz surpriz, arka fren tutar, hatta ön fren kadar önemlidir.
Ben zaten hemen hemen hiç ön fren kullanmıyorum. NC750S ile dahi hep arka frenle işimi görüyorum
-
27 Ağustos 2018, 12:27
Harley'in test sürüşünde kullanmıştım bunu. O zamanlar shadow 750 kullanıyordum.
Shadow'dan inip buna binince, makine aşırı dolu gelmişti.
Güç açısından shadow'la arasında ciddi bir fark olsa da, bu motorlar düşük devirde zevk verdiği için hız anlamında pek bir farkı yoktu.
Konfor olarak shadow'dan farksızdı diyebilirim. Yani NC'den daha konforsuzdur
Kısaca harley'in bambaşka bir hazzı, ruhu, tarzı olsa da, sen o tarza sahip değilsen hiç bulaşma derim.
Bütçeden bağımsız olarak ise bunun yerine BMW K1600 GTL öneririm. Bu motor arşa ulaşmak gibi bir şey olur sanırım
-
27 Ağustos 2018, 14:36
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Bütçeden bağımsız olarak ise bunun yerine BMW K1600 GTL öneririm. Bu motor arşa ulaşmak gibi bir şey olur sanırım
K1600 GTL bana şekil itibariyle fazlaca SS makineyi andırıyor. O yüzden pek ısınamadım ona
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)