Görüntülü olarak görüşüp motorun birkaç parçasını gösterebileceğim birisi var mı şu anda adını bilmediğim bi yerde ıslaklık fark ettim
Görüntülü olarak görüşüp motorun birkaç parçasını gösterebileceğim birisi var mı şu anda adını bilmediğim bi yerde ıslaklık fark ettim
[QUOTE=burakrak;4374690]İnşallah hortumlarda vs sıkıntı vardır conta falan yanmamıştır
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
[QUOTE=burakrak;4374690]Abi belki yardım om dokunur da olmadı konuşalım ben ekran görüntüsü alayım hep sonra tanıdığım usta abime sorayım?
Motor soğutma sivisinin seffaf olmamasi gerekir. Muhtemelen hic antifiriz yok radyatorun icerisinde. Neredeyse tamami su. En kisa zamanda yaginizi kontrol ettirin, hatta yag degisimi yaptirin ve eski yagi inceleyin. Ayrica sogutma sivisini tamamen yenileyin, 50/50 antifiriz saf su karısımi ekleyin. Isterseniz hazir karistirilmis olanlar da var, direkt olarak onlari da kullanabilirsiniz. Aman kirmizi renk olan organik antifirizi kullanmayin, sizin motorunuza uymaz.
Olur, hangi platform üzerinden ? WhatsApp/ İnstagram vs ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
Adana’da yaşıyorum havalar sıcak antifriz koymadım o yüzden
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Adana’da yaşıyorum havalar sıcak antifriz koymadım o yüzden Hem koysam da iki gün sonra bitecek
0531 350 0827
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
Radyatörden su kaçırıyor sol tarafa yatırınca, ve ayrıca yağa da su karışıyor ne yapmam lazım
radyatör değişime yada tamire gidecek yağa su karışma olayı ise üst kapak contası için üst kapak açılıp bakılması gerekiyor. üst kapak açılacak kontrol edilecek. güvendiğiniz bir usta varsa ona yoksa da yetkili servise filan götürün merdiven altı ustalardan uzak durun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)