Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cbr 125 Soğutma Suyu

REKLAM ALANI

Görüntülü olarak görüşüp motorun birkaç parçasını gösterebileceğim birisi var mı şu anda adını bilmediğim bi yerde ıslaklık fark ettim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tokhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=burakrak;4374690]
    Alıntı tokhanoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı belirtiyi soğutma suyu da veriyor ya hocam bence ilk olarak suyu doldursun gezsin dolaşsın sonra baksın suyun durumuna dediğimiz gibiyse ilk iş usta olmalı[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Doğru diyorsun bir an aklıma gelmedi
    Alıntı selcukcicekx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun suyu normal görünüyor ? Şeffaf
    İnşallah hortumlarda vs sıkıntı vardır conta falan yanmamıştır

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

[QUOTE=burakrak;4374690]
    Aynı belirtiyi soğutma suyu da veriyor ya hocam bence ilk olarak suyu doldursun gezsin dolaşsın sonra baksın suyun durumuna dediğimiz gibiyse ilk iş usta olmalı[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Görüntülü olarak görüşüp motorun birkaç parçasını gösterebileceğim birisi var mı şu anda adını bilmediğim bi yerde ıslaklık fark ettim
    Abi belki yardım om dokunur da olmadı konuşalım ben ekran görüntüsü alayım hep sonra tanıdığım usta abime sorayım?

Motosikleti
    ns 200
    Motor soğutma sivisinin seffaf olmamasi gerekir. Muhtemelen hic antifiriz yok radyatorun icerisinde. Neredeyse tamami su. En kisa zamanda yaginizi kontrol ettirin, hatta yag degisimi yaptirin ve eski yagi inceleyin. Ayrica sogutma sivisini tamamen yenileyin, 50/50 antifiriz saf su karısımi ekleyin. Isterseniz hazir karistirilmis olanlar da var, direkt olarak onlari da kullanabilirsiniz. Aman kirmizi renk olan organik antifirizi kullanmayin, sizin motorunuza uymaz.

Olur, hangi platform üzerinden ? WhatsApp/ İnstagram vs ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Adana’da yaşıyorum havalar sıcak antifriz koymadım o yüzden

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Adana’da yaşıyorum havalar sıcak antifriz koymadım o yüzden Hem koysam da iki gün sonra bitecek

[QUOTE=burakrak;4374690]

Olur, hangi platform üzerinden ? WhatsApp/ İnstagram vs ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Adana’da yaşıyorum havalar sıcak antifriz koymadım o yüzden

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Adana’da yaşıyorum havalar sıcak antifriz koymadım o yüzden Hem koysam da iki gün sonra bitecek
    Fark etmez bana hepsi uyar ister numara ister instagram ver

0531 350 0827

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

Radyatörden su kaçırıyor sol tarafa yatırınca, ve ayrıca yağa da su karışıyor ne yapmam lazım

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    0531 350 0827

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

Radyatörden su kaçırıyor sol tarafa yatırınca, ve ayrıca yağa da su karışıyor ne yapmam lazım
    radyatör değişime yada tamire gidecek yağa su karışma olayı ise üst kapak contası için üst kapak açılıp bakılması gerekiyor. üst kapak açılacak kontrol edilecek. güvendiğiniz bir usta varsa ona yoksa da yetkili servise filan götürün merdiven altı ustalardan uzak durun.

Geçmiş olsun abi ne diyeyim?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)