125 lik motor sonrası tur için hangi motoru tavsiye edersiniz.
Reklamlar
-
22 Ağustos 2018, 19:48
Herkese iyi bayramlar.
Arkadaşlar kymco pulsar 125 im ile yaklaşık 10000 km lik bir tecrübem var.En uzun Köyceğiz Edremit yapmıştım.
Uzun denebilecek turlar için bir motor arayışına girdim.Bütcem 18000 civarı olabilir.Tabi daha aşağı fiyat daha iyi olur.
Hala kendimi motorsiklet konusunda çok yeterli görmüyorum.
Tura katıldığım zaman beni gruptan geri bırakmayacak,uzun yol sürüşü ,rahat,dayanıklı, asfaltın dışında köy yollarında da gidebilecek bir motor tavsiye eder misiniz. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Reklamlar
-
22 Ağustos 2018, 19:54
cbr 250 az yakar otoban suratinde ilerler ruzgardan korur rahattir affedicidir hayalimdeki herşey var
-
22 Ağustos 2018, 20:21
Cevabınız için teşekkür ederim.Uzun yol için enduro tarzı daha rahat olmaz mı acaba.Yani arabayı eşime vereceğim,alacağım motor benim tüm ulaşım ihtiyacımı karşılayabilmeli.
-
22 Ağustos 2018, 20:40
sefulik adlı üyeden alıntı
Cevabınız için teşekkür ederim.Uzun yol için enduro tarzı daha rahat olmaz mı acaba.Yani arabayı eşime vereceğim,alacağım motor benim tüm ulaşım ihtiyacımı karşılayabilmeli.
normalde evet fakat 250 cc segmentinde o fiyata çin alternatileri var sadece bence cbr ss degil genel maksatlı bir motor yani dual sport
-
22 Ağustos 2018, 20:58
Nc700 x al temizinden, cok uzun yillar kullan. Yakiti az, tork cok iyi. Son hiz tatmin edici.
-
22 Ağustos 2018, 20:59
İyi bayramlar, eğer artçılı kullanmayacaksan cbr 250 derim, yazdığın fiyata göre belki mt25.
Enduro bu fiyatlarda yok maalesef, inazuma var oda biraz masraflı diye okudum halen okuyorum ve fiyatları uçuruyor bazı arkadaşlar.
Cbr 250 kullanıyorum dağ, bayır gidiyor kerata 3.5 ten yukarı yakmadı daha.
Hayırlısı olsun şimdiden.
-
22 Ağustos 2018, 21:04
-
22 Ağustos 2018, 21:10
Bütçeyi az zorlarsaniz NC700S alabilirsiniz. Yakıtı düşük , gücü ideal marka da Honda .
-
22 Ağustos 2018, 22:39
Maşallah Allah nazardan saklasın.
Benim özellikle sevdiğim motor yok.
Bir şey soracağım.şehir içinde kullanım rahatlığı ve yakıt sarfiyatı nasıldır.Teşekkür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Tavsiyeniz için teşekkürler ama bütcemi daha da zorlamak istemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
Tüm yorumları okuyup inceliyorum.çok sağolun.İnazumayı çok sevdim.Benim sevdiğim motor tipi.Masraflı derken ne kasteetiniz biraz açar mısın.Tipi görünce birden meylettim.belki yaş 40 ı geçtiği içindir Fiyat olarakta cazip geldi.
-
22 Ağustos 2018, 23:06
-
22 Ağustos 2018, 23:26
Inazuma F versiyonunu al ve ruzgardan daha az etkilen.
-
23 Ağustos 2018, 00:10
adam kendimi yeterli görmüyorum yazmış siz 700lük motor falan önermişsiniz.hocam tarzını bilmiyorum ama bozuk yol vs diyorsun hızla işin yok anladığım kadarıyla konfor 1. plan gibi söylüyorsun 18 binde bütçe koyunca honda crf250 cbr250 suzuki inazuma naked yada f kasa tavsiye ederim.boyun 175 falansa kawasaki z250sl de alabilirsin pek konforlu değildir ama dayanıklı ve kolay sürülür.o fiyatlara büyük cc de eski yıllarda enduro cinsi motorlar bulunabilir.bence bütçeyi 1 2 daha arttırabilirsen honda crf250 rally tam senlik derim.bozuk yollar olmasa xmax 250 de aslında uyar
-
23 Ağustos 2018, 00:40
Bir şey soracağım.şehir içinde kullanım rahatlığı ve yakıt sarfiyatı nasıldır.Teşekkür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
Tüm yorumları okuyup inceliyorum.çok sağolun.İnazumayı çok sevdim.Benim sevdiğim motor tipi.Masraflı derken ne kasteetiniz biraz açar mısın.Tipi görünce birden meylettim.belki yaş 40 ı geçtiği içindir
Fiyat olarakta cazip geldi.
İnazuma çift silindir, iki buji mesela masraf ama kalite sunuyor, fazla yakıyor ama titremiyor buda konfor.
Çanta bağlarsan orjinalinden uçuk fiyatlar çıkıyor, bunlar benim için masraflı.
Bir inazuma satıcısı arkadaşla konuştum dediğini aktarayım, suçsuz olduğu kazada ön çamurluk, far ve rüzgarlık kırılıyor 2.500 tl masraf çıkıyor, hesabını yapın işte.
-
23 Ağustos 2018, 01:07
nc700 yada 750x .. nc ler öyle normal 700 lük gibi değil .. ben nc ye bindiğimde yüksek hacimli bir motora binmişim hissi oluşmuyor sakin uslu motorlar... sanki 250 cc lik makine ye binmiş gibi hissediyorum.. yüksek hacim neymiş görmek isteyen bir ara bulabilirse benim eski makine tdm800 bulup bir tur atsın nc onların yanında kedicik kalır..
-
23 Ağustos 2018, 01:20
Değerli cevabın için çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi hızla hiç işim olmaz.sadece geride kalmak istemem.Söylediğiniz modellerin hepsini tek tek inceliyorum.Çok faydanız oldu,sağolun.
-
23 Ağustos 2018, 01:20
Amin.
Ben r125 gibi rahatsız bi motordan geçtiğim için mi bilmiyorum inanılmaz rahat ettim. Kullanımı ve oturuş pozisyonu bana çok rahat geldi. illa ki çok çok daha rahat motorlar vardır ama ben çok fazla tecrübe edinmedim. Yakıtına gelirsek 25kr yaktı uzun yolda, ortalama 120km ile geldim ve yerini buldukça 160-170 yaptım sıcaktan bunaldığım için. Şehir içinde de yakacağı budur sakin kullanımda. Stock egzosla daha düşük bile olabilir.
-
23 Ağustos 2018, 01:23
Demek parça fiyatı pahalı,ama konforu iyi.Değerlendirmem lazım.Çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
teşekkürler.
-
23 Ağustos 2018, 02:08
Uzun yol diyorsan düşük cc bakma...
-
23 Ağustos 2018, 02:12
Demek parça fiyatı pahalı,ama konforu iyi.Değerlendirmem lazım.Çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
teşekkürler.
Aga sana tavsiye edilen motorların hepsi olacak, uyacak.
18bin bütçem olsa inazuma alırdım totomu seviyorum.
Varsa imkanın dene kararını öyle ver.
Belki skuter daha çok hoşuna gider.
Üzerine bin öyle karar ver. İmkan varsa.
-
23 Ağustos 2018, 07:57
Tüm yorumları okuyup inceliyorum.çok sağolun.İnazumayı çok sevdim.Benim sevdiğim motor tipi.Masraflı derken ne kasteetiniz biraz açar mısın.Tipi görünce birden meylettim.belki yaş 40 ı geçtiği içindir
Fiyat olarakta cazip geldi.
İnazuma diyince bazıları köprüyor ama şeklini de sevdiyseniz alın.. masrafı var demelerinin nedeni yedek parça fiyatları olabilir.. yakıtı çok fazla gelmedi bana 3 aydır kullanıyorum daha 0.3 yakmadı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:56 ----------
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
Aga sana tavsiye edilen motorların hepsi olacak, uyacak.
18bin bütçem olsa inazuma alırdım totomu seviyorum.
Varsa imkanın dene kararını öyle ver.
Belki skuter daha çok hoşuna gider.
Üzerine bin öyle karar ver. İmkan varsa.
Üzerine binerse İnazuma alır direk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)