2. Vites 5000 Devirden sonra Motorun Öksürmesi ! Ek Konu (ÇÖZÜLDÜ)
Reklamlar
-
19 Ağustos 2018, 20:34
Reklamlar
-
19 Ağustos 2018, 20:47
Cidden şaka gibi dişlinin o kısmını sanki tornada bilerek almışlar gibi
-
19 Ağustos 2018, 20:57
Buyuk ihtimal daha once,grup dislilerinde bir salgi vardi ve o kismi aşindirdi ve toplama isleminde kaynakla tirnak yapilmis ve isil islem uygulanmamis olabilir ve parca tekrar yerinden kopmus ama isin ilginci kopan metal ne hikmetse pompaya veya disli grubuna sarmamis.
O dişlinin veya grubun yedek parca fiyatini söylersen konu daha net anlasilir.
-
19 Ağustos 2018, 21:02
levend84 adlı üyeden alıntı
Buyuk ihtimal daha once,grup dislilerinde bir salgi vardi ve o kismi aşindirdi ve toplama isleminde kaynakla tirnak yapilmis olabilir ve parca tekrar yerinden kopmus ama isin ilginci kopan metal ne hikmetse pompaya veya disli grubuna sarmamis.
O dişlinin veya grubun yedek parca fiyatini söylersen konu daha net anlasilir.
Karteri açtığımızda karterde sadece az miktarda demir talaşı vardı.
Ben 2. el olarak temizini bulabildim. Şanzımanın tamamı 1000 liraya geldi. ufak tefek contadır lock tight sıvı contadır derken bana 1200 liraya mal oldu.
Orjinal olarak ise sadece aşınan dişlinin fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 900 Tl gibi bir fiyattı.
-
19 Ağustos 2018, 21:09
Seramik adlı üyeden alıntı
Karteri açtığımızda karterde sadece az miktarda demir talaşı vardı.
Ben 2. el olarak temizini bulabildim. Şanzımanın tamamı 1000 liraya geldi. ufak tefek contadır lock tight sıvı contadır derken bana 1200 liraya mal oldu.
Orjinal olarak ise sadece aşınan dişlinin fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 900 Tl gibi bir fiyattı.
Anladim.
Ilk 1000km fazla yüklenme,her ihtimale karsi normalden once yag degisimi yap.sonra normal degisim vaktini takip et.blok cevresi civatalarin torklamasini belirtilen sekilde yaptiysan arkana bakma.
-
19 Ağustos 2018, 21:20
levend84 adlı üyeden alıntı
Anladim.
Ilk 1000km fazla yüklenme,her ihtimale karsi normalden once yag degisimi yap.sonra normal degisim vaktini takip et.blok cevresi civatalarin torklamasini belirtilen sekilde yaptiysan arkana bakma.
Sağolun. Bugün binmeye başladık. Gayet güzel gidiyor. Bilgiler için tekrar teşekkürler.
-
20 Ağustos 2018, 09:00
Sorunun çözümünü ve nedenini paylaştığınız için, konuyu askıda bırakmadığınız için teşekkürler. Malesef forumda bu tür konuları arar olduk
Konu açılıyor, açıldığı gibi bırakılıp bazen bir daha açan kişi girip bakmıyor, bir cevap dahi yazmıyor. Hatta bazen de kendi aramızda tartışmaya başlıyoruz ama kimin için? Ne için? Adam açtığı konuya dahi bakmayıp bir teşekkür dahi etmiyor. Siz sorunu kendiniz çözüp detaylı resimlerle paylaşmışsınız. Tekrar teşekkürler
-
20 Ağustos 2018, 18:32
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Sorunun çözümünü ve nedenini paylaştığınız için, konuyu askıda bırakmadığınız için teşekkürler. Malesef forumda bu tür konuları arar olduk
Konu açılıyor, açıldığı gibi bırakılıp bazen bir daha açan kişi girip bakmıyor, bir cevap dahi yazmıyor. Hatta bazen de kendi aramızda tartışmaya başlıyoruz ama kimin için? Ne için? Adam açtığı konuya dahi bakmayıp bir teşekkür dahi etmiyor. Siz sorunu kendiniz çözüp detaylı resimlerle paylaşmışsınız. Tekrar teşekkürler
Güzel yazınız için teşekkürler. Sorunların çözümü için birbirimize yardım etmemiz gerekiyor. Eğer kedimiz çözebiliyorsak çözümü de paylaşmalıyız.
Tekrardan teşekkürler. İyi forumlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)