Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBR 125 Marş Motoru

REKLAM ALANI

Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar, Daha dün CBR 125’in devrini aldım 2005 model devralırken Marşla ilgili bir sıkıntı olduğunu söylemişlerdi, Marş Kömürün bittiğini düşünüyoruz motor marş motoruna bir iki tıklatınca çalışıyor sormak istediğim şey

yeni kasa cbr125 in marş motoruyla aynı marş motoru mu kullanılıyor ?

Cbe 125 cbf 125 vs modellerin marş motoru uyum sağlar mı ?

Ve motorum için marş motorunu nereden bulabilirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Kömür bitti ise kömürleri tek başına değiştirebilirsiniz. Bunun için marş motorunu değiştirmek gereksizdir.

Marş motorunu motordan ayırıp kömürleri dikkatlice söküp kontrol eder/ettirirseniz probleminiz çözülebilir. Sorun rotorda da olsa komple değişim yerine imkan varsa sadece arızalı parçayı değiştirip devam etmenizi öneririm.

Bugün için değil yarın öbürgün bir sorun olurda değiştirmek gerekirse diye diyorum merakımdan yani, ilerde parça bulamazsak yeni kasasıyla aynı marş motoruna mı sahip acaba veya Cbf inki falan aynısına benziyor acaba aynı mıdır

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    O parçanın bozulması zor.Kömürlerini değiştir, bilyasını değiştir, güzel zımpara yap ateş gibi çalışır.Nasıl motor bozulunca komple değişim yapılmıyorsa marş motoru da aynı şekil, bozulacak bakım yapılacak yerleri bellidir, onların bakımını yaparsın devam edersin.

Yahu arkadaşlar farz edelim ki parça bozuldu, şu anda meselemiz parçanın bozulup bozulmaması değil ki,

Benim sorduğum eski ve yeni kasa Cbr 125 in marş motorları birbirlerine uyum sağlar mı

Veyahutta cbe 125 cbf 125 vs yakın modellerin marş motorları eski kasa Cbr 125 de çalışır mı uyum sağlar mı ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)