Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Vizör Renk Tercihi

REKLAM ALANI
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaskın şeffaf vizörü çok çizildi güneş vurunca hiç bir şey görmüyorum artık. Renk olarak gri ile sarı arasında gidip geliyorum. Mümkünse gece görebileyim bu konuda tecrübesi olanlar var mı? Gece kör yapmayacak renk hangisidir? Şimdiye kadar hep şeffaf kullandım. Ancak sabah işe giderken akşam gelirken de güneşi karşıma alıyorum buda kör ediyor beni.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Benzer durum kullandigim kaskimda vardı,

Raleri´nin antifog vizor ici sarı(sarı olani piyasada bulmak biraz zor ama şeffaf olanlarda iş görur) buğu onleyici uyguladim cok memnunum ayrica gunes işinlarini kırma ozelligide mevcut.

https://www.beginnerbiker.com/2015/0.../#.W3crnzM8U0M

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben gold türü vizör kullanıyorum.Öğlen güneşinde battı çıktıya girince bile afallıyorum.Gece zaten bir şey göremiyorum Şeffaf vizörü çantada taşımak lazım.

EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    iridium vizor yani sarı kullaniyorum zorda olsa gece uzun isiklarla onumu görebiliyorum

CAGRRI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-09
    Shoei siyah vizörü kullanıyorum gece gündüz çıkarmıyorum hatta hiç ışık olmayan yollarda bile sıkıntı yaşamadım geceleyin. tabi kontrollü hızda giderken aksi halde gece sürüşünü sevmiyorum tavsiyede etmiyorum.

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Şeffah vizör + güneş gözlüğü

Motosikleti
    Lambretta V200 Special
    sarıda problem olmuyor

Bir iki defa gözlük denedim ancak pek kullanışlı gelmedi. Rahatsız etti hiç gözlük kullanmadığımdan dolayı olabilir. Şeffaf vizör deki çizikleri gidermenin bir yolu var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Güneşte rahat ettirecek vizörle gece kullanmak ciddi tehlikeli.

Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güneşte rahat ettirecek vizörle gece kullanmak ciddi tehlikeli.
    Yıllardır sadece şeffaf vizör kullandım aslında pek rahatsız olmuyordum ancak vizör çok fazla çizilmiş. Bütün o çiziklere ışık karşıdan vurunca bir şey görünmez hale geliyor. Normalde çizikler belli olmuyor ama karşıdan ışık vurduğunda hepsi ben buradayım diyor.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı YasinC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir iki defa gözlük denedim ancak pek kullanışlı gelmedi. Rahatsız etti hiç gözlük kullanmadığımdan dolayı olabilir. Şeffaf vizör deki çizikleri gidermenin bir yolu var mı?
    Pasta cila yapan bir yere gidin, polisaj makinesi ile pasta cila yapsın (sandalyeye oturacak, polisaj makinesini bacaklarına oturtup çalıştırıp eliyle vizörü pasta cila yapacak. 3M ürünü kullanmasını öneririm). Çok derin çizikler haricinde ne varsa gider, ekonomi yapar, orjinal vizörle devam edebilirsiniz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)