Kuba CR1 kullanıyorum. Bugün depoyu 75 TL'ye doldurdum.
Kuba CR1 kullanıyorum. Bugün depoyu 75 TL'ye doldurdum.
04/09/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 51,
Motorinde 56,
LPG Otogazda 28 krş/LT zam yapıldı.
ÖTV'ye yaptıkları zammı bugün geri aldılar. Yakında pompa fiyatına yeni zam gelecektir.
üç gün olmadı
"1 Eylül'den itibaren fuel oile 17 kuruş, gaz yağına 21 kuruş, kalorifer yakıtına 20 kuruş zam"
buna ötv mi dayanır
Pompaladılar mı pompalamadılar mı şimdi.. Lan arabayı aldığımda 4.70 idi mazot..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Benzin, motorin ve LPG'de zam pompadan döndü
EPGİS, benzine 51, motorine 56 kuruş, LPG Oto gaza 28 kuruş zam yapıldığını, ancak zammın ÖTV'den karşılandığı için pompa fiyatlarına yansıtılmayacağını açıkladı.
Mayıs ayında alınan Bakanlar Kurulu kararıyla benzin, motorin, otogaz vb akaryakıt ürünlerinde döviz kuruna bağlı yaşanan artış üründeki ÖTV miktarı ile aynı oranda azaltılarak etikete yansıtılmıyordu
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) 04/09/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzine 51, motorine 56 kuruş, LPG Oto gaza 28 kuruş zam yapıldığını, ancak zammın ÖTV'den karşılandığı için pompa fiyatlarına yansıtılmadığını açıkladı.
EPGİS'ten yapılan açıklamada, "Benzinde 51, Motorinde 56, LPG Otogazda 28 Kuruş/Litre Fiyat artışı gerçekleşmiş olup artış ÖTV'den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır." denildi.
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Tuh bee pompaya yansimiyor :/
hatırlarsanız benzin 1,5 dolara sabitlendi diye haberler şenlendirmişti ortalığı,
bu hesaba göre imdi benzinin litresinin 10,05 tl olması gerekiyor.
merak eden arama motorlarından bakabilir.
zira yakında kullanabileceğiniz tek motor arama motorları olacak.
can't be worried about that shit. life goes on man.
19.02.2019 opet İstanbul akaryakıt fiyatları
benzin 6,37 tl
motorin 6,05 tl
afiyet olsun.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Güneş enerjisine mi dönsek ne yapsak. Benim motoru elektrikliye çevirem ben şimdiden. Yoksa bu gidişle binemiyecez..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)