bayram nedeniyle muğla yolları yine istilâ hâlinde. her yer 34 ve 06 plakalı absurd sürücüler ile doldu. keşke 20 lira olsa ...... ....... benzini ya.
Başlıklara tüm yazanlarla ilgili genelleme yapmışsınız direkt olarak kime ne yazıyorsanız belirtin daha doğru olacaktır,yakışıksız olmuş, başlığa yazmış birisi olarak; kendimi bildim bileli birey olmaya çalıştım, müdür, aile,saygın olarak lanse edilen ünlü birini rol model almadim, siyasi figürler bana bişey öğretemez, benim beynim bana yeter, herhangi bir koroya veya gruba çocuk yaşta bile dahil olmadım olmam..Ne hakla koro ve borozancilikla suçluyorsunuz başlığa yazmış birisi olarak beni? Topluluğa dahil olununca iyi hissettiğiniz için herkesi topluluk içinde mi sanıyorsunuz yoksa? Siyasi fikirlerin bu tür ortamlarda değişmeyeceğine inandığım için yazmadım, yazmayı da düşünmüyorum...
Basitçe soyliyim fikrimi, trafik iyi gidiyor diye haber olmaz dikkat edin, kaza olduğunda haberlere çıkar herkes dikkat kesilir. Kışin motosikletle yola çikmadan mi hava durumuna bakiyorsunuz, yoksa boyle durağan tekduze gunlerde mi? Dolar düşüyorsa yazanların azalması da normaldir, anormal olan sert hareketlendir, bu konuda yazabilecegim sey çok fakat gerek yok, durum tespiti mi yanliş olan..Benzin meselesinde evet, dünyanın en pahalı veya en pahalıya yakın benzinini kullanmak istemiyorum ve istediğimi belli çerçevede yazabilirim..Hem pahalı benzinden devletimiz daha fazla gelir elde eder fena mı..
Aslında millet sinirinden eğlenceye vuruyor konuda ne yapalım, arttı ama...ile başlayan, motosikletler aşırı zamlandı ama...ile başlayan hoş avuntular mi yazılsın.
Ben herşeyin ortada olduğunu varsayıyorum, kasmaya gerek yok fazla..
Bos laflar bunlar. Adamin biri sana ve ailene silahi dogrultup ana avrat kufrettigi zaman gorurum senin kahramanligini ben. Yiyo mu bakalim hakareti "kabul etmeyip" colugunu cocugunu katlettirmek. Kedi gibi miyavlarsin eminim. Yanlis anlama, ben de oyle yaparim. Ama gercekci oldugum icin senin gibi kuru gurultu de yapmam, yandasliktan gozunun onundeki olaylari okuyamayip kendini kahraman zanneden miyop arkadasim.
Kendi yapacaklarını ile başkasını test etme istersen. Aramızda biraz fark var demek ki
Bazı şeyler vardır ki hayatın çok önündedir. Aile, şeref, vatan , inanç, bazıları ölür bunlar için bazıları içinde hiçbir şey ifade etmez
Sen boş laf dersin. Ben ölürüm derim. En azından seninkini teste gerek yok..
Benim gibi dusunenlerin bir kısmı tercihlerini yaptı 15 temmuzda, yada terörist lerle mücadelede...
Senin gibi düşünenler de yaşayıp gidiyor işte.....uzakta dahi olsa
+ dolar arttı: susun
+ benzin zammı? koro halinde ötüp durmayın
+ ne yapak?
çözümü sunun!
+ çözüm şu, şu, şu.
sus vatan haini, eskiden tüp kuyruğu vardı, haline şükret!
+ peki!
Ne bekliyordunuz neye çene yordunuz..40 haramilerin yönettiği ülkeden ne bekliyordunuz..Sosyal medyada görüyorum Ecevit aşşağı Ecevit yukarı ee bu adamı da ölmeden siz mezara koydunuz..Bu ülke 2001e kadar yerinde sayıyordu 2001den sonra gerilemeye başladı her gün dünü arar hale geleceksiniz..2001den beri bu adama ve arkadaşlarına bi ton sayıp sövüyorum..Yanılmamışım.. Çaldığınız çırptığınızı geçtim bana en azından özgürlüklerimi geri verin...
Takip ettiğim kadarıyla senin gibi haklı olarak yanlış giden işlere tepki gösterenler var. Buda normal olanı zaten. Birde Haşmet gibi her konuda Türkiye'yi kötüleyen (hükümeti değil) yazılar yazan bir koro var..
Hükümetin çıkardığı şu yaşa yanlıştır demekle Türkiye'de Adalet yok demek aynı şey değildir.
Falan yerdeki polis kötü demekle tüm polisler kötüdür demek aynı değildir
Derdim bu
tarihe düşe düşe bunu mu not düşüyorsun iner inşallah fiyatlar yakında
Hergün gidiş 40, dönüşte yol uzatıyorum die 45km geliyorum. Toplamda 85km. İşime gitmek için minibüs, metrobüs, sonra yoldan şansa bir tanıdık geçerse araç ile yoksa 2km yol yürümek zorundayım. Metrobüste hergün kavga, her akşam kavga, sürekli araç arızası, kapıları kapansın die her durakta ekstra 1dk bekleme ki bu bana 36dk ya mal oluyor. Yağmurda minibüse binemeyip 1,5km de öyle yürümek zorunda kalıyorum. Araba ile İstanbul tam bir kaos.
Motorum ile 40dk da kasmadan, sıkılmadan yaz kış gidiyorum. Toplu taşıma ne kadar ucuz olursa olsun, metro gelmeden motorumu bırakmam. Metroda ancak gelişmiş ülkelerde birinci önceline sahip. İsterse benzin 10₺ olsun. Benim akıl sağlığım, cüzdan sağlığımdan daha önemli. Ben motor ile giderim. Bazı şeylere yapacak birşey yok. O saydığın diğer masrafları da karşılarım.
ne arsızlık vardır, halen utanmadan dolar düştü diyen var ya insaf ya, utanıyorum bu zihniyetten, dolar fırladı ve sonra ise biraz düştü, şu an ben işimde aldığım ham madde dolar üzerinden bana 7 lira iken olan fiyattan verildi ve halen de fiyat o şekilde, şu an ticaret asla ekonomiye güvenmiyor, gelmiş birileri de bomboş kafasıyla saçma sapan yazıyor, onlara götümle gülüyorum tam tabir bu!
çünkü şu an bu benzin zammına bakarsanız millete önce ötv'den yansıtılmayacak dendi, şimdi de hem zam yapıldı, hem ötv arttırldı hem de artık benzinden daha yüksek vergi alınıyor, resmen millet olarak kazık yiyoruz, bunu arsızlar anlamazlar çünkü onlar arsızdırlar ve hep arsız kalacaklardır!
Nasıl bir adam la bu dolar 4'den 7'ye çıkıp 6'ya düşünce niye sesiniz çıkmıyor diyor.Belimin altındakinin tenis topları kadar aklı yok yemin ederim
Gerçekten onura şerefe önem veren insan, başkasının onuruna şerefine de saygılı olur. Sonuna kadar emin olmadan, tanımadığı, bilmediği insanlara aşağılık ithamlarda bulunmaz.
Ama şimdilik çok laf etmeye de gerek yok. Zamanla ortaya çıkar her şey elbet. Kim vatan hainiymiş, kim hırsızmış, kim teröristlere yardım etmiş, hangi utanmaz ahmak ta bunları desteklemiş, üstüne bir de itiraz edenlere vatan haini iftirasında bulunmuş, anlaşılır... Bakalım o zaman da aynı yüzsüzlükle kandırılmışız deyip yazmaya devam edecekler mi? Sanki edecekler gibi...
Bizim külüstürün depo (LPG) geçen sene aldığımda ortalama 65 liraya doluyordu, sonra 70 oldu, 75 oldu derken dün akşam 95 liraya doldurduk Hamdolsun.
Hatunla birlikte gittik, o arabayla ben 50 cc ile. 20 liraya bende 2 küsür litre benzin aldım. 115 lira verdik rabbime şükürler olsun.
Hatta vatan sağolsun, dinimiz amin.
Dip not : Gidilecek ülke arıyorum, yurtdışındaki arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
aslında ben zengin olmak istemiyorum, alın motosikletim de feda olsun. ben sadece itibarımızı ayaklar altına alanlardan hesap sormak istiyorum, onlara hesap ödetmek istiyorum.
20 liraya isterse 1 litre benzin alabileyim bunu dert etmem, ama Türkiye açısından baktığımda korkumuzdan elin gavurlarına ettiğimiz eyvallahın bini bir para.
nasıl bir ülke oldukta çıktık biz anlayamıyorum, varsın o tüp-yağ kuyruklarına geri dönelim ama yeter ki bizim topraklarımızdaki her şeyimiz bir başka ülkeye peşkeş çekilmesin.
teknolojimiz yetersiz ise bırakın biz o şeyden yoksun kalalım, tutupta başkalarına 10 kat fiyatına yaptırıp sahip olmaya çalışmayalım. ama nerdeee!
bakın hükumet saray yaptırarak milyarlık halılar sererek itibar elde etmeye çalışıyor, bakın o ağızlarından düşmeyen osmanlı nasıl itibar sahibiymiş buyrun 2 satır okuyun;
hatta izleyin;
24.08.2018 tarihinde her zaman olduğu gibi nitelik olarak 50 tl nicelik olarak 7,22 litre benzin alarak kervana katıldım,
salavat getirin ulan dıj güjler geliyorum (benzin yeter ise) ,
...
sizi kazıklamışlar bende 50 liralık aldım 7.32 şiddetinde yükleme yaptılar. bir çay bardağı kadar eksik vermişler, günde 100 arabaya yapsalar bunu benzinlik sahibinin günlük yakıtı bedavaya geliyor iyi allah bereket versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)